Nákup nákladních automobilů pro rybářský provoz
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení 3 ks dopravních prostředků o celkové hmotnosti 18 t včetně korby a pořízení 1 ks výměnné nástavby na přepravu krmiv a obilovin včetně pneuvětve a mobilního nasávacího zařízení pro nasávání obilovin a krmných směsí.
Rámcová dohoda na dodávky auotmobilů pro přepravu služebních psů na období 2018-2020
Vymezená část 1: 40 ks automobilů pro přepravu 5 osob a 2 služebních psů Vymezená část 2: 50 ks automobilů pro přepravu 5 osob a 4 služebních psů.
Dodávka vozidel pro ZZS JčK
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním účastníkem zadávacího řízení pro každou část plnění této zakázky. Předmětem plnění jsou dodávky zdravotnické techniky pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje v souladu se zadávacími podmínkami a v rozsahu technické specifikace předmětu dodávky.
Automobil pro výjezdovou skupinu pro OKS II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks automobilů užitkových se speciální výstavbou pro OKS, postavených na podvozku kategorie M1 nebo N1 a 16 ks kol (pneumatiky s disky jako druhá sada ke každému z vozidel) na tyto vozidla.
Nákup sanitného vozidla pre ZZS-RLP
Predmetom zákazky je nákup nového sanitného vozidla pre ZZS-RLP pre NsP Sv. Jakuba n.o. Bardejov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti "B - opis predmetu zákazky" v súťažných podkladoch.
Poptávám osobní autodopravu dodávkovým vozem
Poptávám cenovou nabídku na zapůjčení dodávky na 1 den, jedná se o cestu z Ratíškovice do Krnova. Případně, zda máte možnost zapůjčit dodávku i s řidičem a o jakou cenu by se jednalo. Děkuji za odpověď
Vozidlo pro údržbu
Předmětem veřejné zakázky zahájené podle § 56 zákona je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla – mobilního servisu s možností transportu kusového materiálu na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok. Požadavky na technickou specifikaci tohoto motorového vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 4 ZD.
Dodávka 1 ks nákladního užitkového vozidla kategorie N1
Jedná se o dodávku 1 kusu nového a nepoužitého nákladního užitkového vozidla kategorie N1 pro pravostranný provoz (dále jen vozidla) dle požadavků zadavatele, které jsou stanoveny zadávacími podmínkami, technickými podmínkami (viz. Příloha Technická specifikace) a to včetně dopravy na místa předání. Vozidlo a na něm upevněné prvky musí být ...
Nákup speciálního vozidla pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Speciální vozidlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Speciálního vozidla (Schengenbus)
Dodávka 5 ks lehkých užitkových vozidel kategorie N1 - skříňových
Jedná se o dodávku 5 kusů nových a nepoužitých užitkových vozidel kategorie N1 pro pravostranný provoz (dále jen vozidel) dle požadavků zadavatele, které jsou stanoveny zadávacími podmínkami, technickými podmínkami (viz. Příloha Technická specifikace) a to včetně dopravy na místa předání. Vozidla a na nich upevněné prvky musí být schváleny pro ...
Dodávka 9 ks lehkých užitkových vozidel kategorie N1 Pick Up
Jedná se o dodávku 9 kusů nových a nepoužitých užitkových vozidel kategorie N1 pro pravostranný provoz (dále jen vozidel) dle požadavků zadavatele, které jsou stanoveny zadávacími podmínkami, technickými podmínkami (viz. Příloha Technická specifikace) a to včetně dopravy na místa předání. Vozidla a na nich upevněné prvky musí být schváleny pro ...
Automobil M1 - 9 míst
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks osobního automobilu kategorie M1 pro 9 osob i s řidičem včetně dopravy.
Automobil pro výjezdovou skupinu pro OKS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks automobilů užitkových se speciální vestavbou pro OKS, postavených na podvozku kategorie M1 nebo N1 a 16 ks kol (pneumatiky s disky jako druhá sada ke každému z vozidel) na tyto vozidla.
Dodávky lehkých užitkových vozidel
Dodávky malých užitkových vozidel 4x2 a 4x4 v kategoriích definovaných v zadávací dokumentaci, včetně závazku zpětného odkupu dodaných vozidel v okamžiku jejich vyřazování a zajištění servisu a údržby dodaných vozidel po dobu jejich životnosti za podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.
Referentské vozidlo
Předmětem plnění je dodávka až 3 kusů nových silničních motorových vozidel – prostředků osobní „referentské“ přepravy na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Sanitní vozidlo RLP
Předmětem plnění je dodávka maximálně 10 kusů nových silničních motorových vozidel rychlé lékařské pomoci (RLP), a to na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Operativní leasing - střední lehká užitková vozidla N1
Předmětem veřejné zakázky je pronájem dvou typů (závazně 60 ks, maximálně 380 ks) nových středních lehkých užitkových vozidel N1 formou operativního leasingu s full service plněním na dobu 60 měsíců s celkovým projezdem vozidla 125 000 km. Podrobná specifikace vozidel, podmínky leasingu a další požadavky zadavatele jsou uvedeny ve vzoru Smlouvy o ...
Dodávka osobního vozidla pro Rychlou lékařskou pomoc v systému rendez-Vous 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání osobního vozidla Rychlé lékařské pomoci v systému Rendez-Vous v souladu s vyhláškou č. 296/2012 Sb., o požadavcích na vybavení poskytovatele zdravotnické dopravní služby, poskytovatele zdravotnické záchranné služby a poskytovatele přepravy pacientů neodkladné péče dopravními prostředky a o požadavcích na ...
Vozidlo pro přepravu osob a materiálu - speciální
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 kusů automobilů pro přepravu osob a speciálních sil.
Nákup 9 ks technologických vozidel pro projekt: Technické vybavení pro výkon trestního řízení
Předmětem veřejné zakázky je nákup 9 ks technologických vozidel
Služby operativního leasingu užitkových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je pronájem nových motorových vozidel z výroby, která mají minimálně čtyři kola a používají se pro dopravu osob a nákladů, tj. užitkových automobilů kategorie N1T, N1C a Terénní pick up (dále také „vozidla“) ve smyslu Přílohy zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu na pozemních komunikacích a o změně zákona číslo ...
Poptávám dodávkový automobil
Poptávám dodávkový automobil, 6 - místnou dodávku, zadní část může i nemusí být prosklená. Pohon na LPG – CNG, tažné zařízení, leasing na 6 let, akontace 30%, pojištění s minimální spoluúčastí. Protiúčtem: 1 x Kia Ceed 1, 4 LPG, do provozu 13. 12. 2008, najeto 210 000 km, letní + zimní pneu na discích, příčníky, nosič kola, lyží, rakev, CB ...
Operatívny lízing služobných motorových vozidiel
Predmetom verejného obstarávania je operatívny lízing osobných a úžitkových motorových vozidiel, tzn. prenájom osobných a úžitkových motorových vozidiel so zabezpečením údržby, opráv a ďalších služieb spojených s prevádzkovaním vozidiel a s vybavovaním súvisiacej administratívy.