Technické automobily hmotnostní kategorie M
Jedná se o pořízení 3 kusů technických automobilů hmotnostní kategorie M, které budou na stejném typu a provedení automobilového podvozku. Pro zástavbu je u všech technických automobilů použit stejný typ a provedení účelové nástavby.
Nákup speciálního vozdila pro odbor technické ochrany
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Pořízení velkokapacitní požární cisterny pro JSDH Višňové
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky na dodávku „Pořízení velkokapacitní požární cisterny pro JSDH Višňové? je dodání nové velkokapacitní požární cisterny, která doplní stávající požární techniku – současnou požární cisternu. Jedná se o cisternovou automobilovou stříkačku vybavenou požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN ...
Dodávka 1 ks užitkového vozidla
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového užitkového vozidla typu dodávka.
Dodávka sanitních vozidel pro Krajskou zdravotní a.s. – Rámcová smlouva - II
Předmět plnění této veřejné zakázky je dodávka 40ks nových sanitních vozidel třídy A2 se zástavbou upravenou pro přepravu raněných, nemocných a rodiček Předpokládaná dodávka sanitních vozidel je 10ks ročně po dobu 4 let.
Nákup užitkových vozidel - 2
Předmětem zakázky je dodávka 10 ks užitkových vozidel do 3,5 tuny dle specifikací a technických požadavků, které jsou uvedeny v Příloze č. 1 k ZD. Předmět plnění musí splňovat technické podmínky uvedené v zadávací dokumentaci. Vozidla nemusí být od jednoho výrobce.
Špeciálne technologické vozidlo pre SITY MEDIA s.r.o.
Obstaranie špeciálneho technologického vozidla pre SITY MEDIA s.r.o.Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Nákup speciálního vozidla pro kontrolu nákladní dopravy
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy. Vozidlo je určeno k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v dopravě v česko-saském pohraničí.
Pořízení sanitních vozidel
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks sanitních vozidel převozového typu A2 včetně zdravotnické techniky pro režim DNR a 1 ks sanitního vozidla ambulance ZS typu „B“.
Dodávka sanitních vozidel pro ZZS JčK
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem pro každou část plněné této zakázky. Předmětem plnění jsou dodávky sanitních vozidel RV systém, sanitního vozidla DRN, sanitního vozidla RZP/RLP na rok 2017 pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje. Zadavatel požaduje, aby vozidla splnila emisní limity dle nařízení ...
Automobil pro převoz léčiv a zdravotnického materiálu
1.1. Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je nákup 2 kusů automobilů užitkových kategorie N1 pro převoz léčiv a zdravotnického materiálu. CPV: 34136000-9 DODÁVKY
Pomocný prenosový voz k PV BA2
Predmetom zákazky je pomocný prenosový voz s celkovou hmotnosťou 15 ton, ktorý slúži na transport televíznej techniky a zabezpečuje zázemie pre technický personál prenosového voza. Súčasťou predmetu zákazky je aj vypracovanie protokolu poverenou skúšobňou po dokončení vozidla v 2. stupni, jednostranné vyhlásenie pre Okresný úrad dopravy, ...
Obnova výstražných prvků na sanitních vozidlech č. 2
Předmětem plnění je obnova zviditelňujících prvků, lakovaných částí, znaků a firem na vnější části karoserie sanitních vozidel ZZS HMP, které jsou již zastaralé a nevyhovují požadavkům zadavatele.
Specializovaná motorová vozidla
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky specializovaných vozidel pro vybavení psychologických týmů a laboratoří psychologické péče AČR a pro specialisty sil biologické ochrany.
Vyprošťovací automobil spolufinancovaný z IROP
Dodávka 1 kusu vyprošťovacího automobilu v hmotnostní třídě S.
Dopravní automobily spolufinancované z IROP
Dodávka šesti dopravních automobilů v základním provedení pro evakuaci a nouzové zásobování obyvatel obcí s kategorií podvozku 1 „městský“, s pohonem 4x4 a s celkovou hmotností nepřevyšující 3 500 kg.
16-064.2 Nákup 20 ks užitkových vozidel
Předmětem VZ je pořízení 20 (dvaceti) ks užitkových vozidel pro potřeby zadavatele.
Autopark
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie, ktorá sa skladá z 3 logických celkov a to : 1. Dodávka 2. Nákladné auto 3. VZV - Čelný vysokozdvižný vozík Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v časti B. súťažných podkladov.
ZZS ZK – vozidla RV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 6 kusů speciálních motorových vozidel RV (rendez-vous) včetně výbavy. Předmětem plnění vybraného dodavatele bude dodání a předání v místě objednatele 6ks nových, nepoužitých, homologovaných speciálních motorových vozidel RV vč. poskytnutí výkonů souvisejících. To vše v rozsahu a podle ...
Sanitní vozidla ZZS PAK 2017 – typ B
Předmětem veřejné zakázky je nákup 4 ks nových sanitních vozidel typu B včetně přepravních prostředků (transportní nosítka, evakuaní křesla-schodolezy, scoop nosítka), pro Zdravotnickou záchrannou službu Pardubického kraje. Vozidla budou dodána v souladu s globální homologací ES (směrnice 2007/46/ES). Rok výroby 2017. Dodavatel poskytne kupujícímu ...
Nákup užitkových vozidel
Předmětem zakázky je: uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem na dva roky a následných Dílčích smluv na nákup užitkových vozidel do 3,5 tuny dle skutečných potřeb zadavatele.
Dodávka sanitních vozidel RZP
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 nových sanitních vozů typu „C“ splňujících normu ČSN EN 1789+A1, s povinnou výbavou podle vyhlášky 341/2002 Sb., v platném znění, emisní normou min. EURO 5, systémů přenosu dat a snímání polohy a hlasovými radiokomunikačními prostředky. Součástí zástavby vozidla požaduje zadavatel držáky lahví medicinálních ...
Pořízení sanitních vozidel Rendez-vous
Předmětem plnění je dodávka 4 kusů sanitních vozidel určených pro systém Rendez-vous v provedení vybavení kompletní zástavbou pro instalaci zdravotnického materiálu a přípravou pro montáž IC technologií dle parametrů podrobně uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace (ZD) - podrobná specifikace zakázky. Technická specifikace vozidel - ...
Automobil pro výjezdovou skupinu pro DPSI a OKS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks automobilů užitkových se speciální vestavbou (5 ks pro DPSI a 1 ks pro OKS), postavených na podvozku kategorie M1 nebo N1 a 24 ks kol (pneumatiky s disky jako druhá sada ke každému z vozidel) na tyto vozidla.
Užitkové vozy, pick-up, SUV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 nových automobilů kategorie SUV, pick-up a užitkový vůz. Zakázka je dělená na 5 částí, přičemž lze podat nabídku na všechny části veřejné zakázky nebo na kteroukoliv část samostatně (dílčí plnění).