Dodávka homogenizačního a dispergačního zařízení k reaktoru 50 l
Průtočné, multifunkční homogenizační zařízení pro montáž na spodní přírubu nádoby, které je vybaveno dvěma stupni, stupněm pro čerpání a stupněm pro homogenizaci-dispergaci se systémem rotor/stator. Oba stupně jsou oddělené membránovým ventilem, stupeň čerpání musí být schopno zařízení použít samostatně. Zařízení je určené pro dispergaci, čerpání, ...
Centrum výroby chemických specialit – nerezové aparáty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nerezových aparátů dle technické specifikace, která je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Poptávám plničku tekutin
Poptávám plničku tekutin viskozity voda až tekuté mýdlo / med , objem plnění 1l-5l. Nabídku zasílejte do 15.3.2017.
Systém magnetronového naprašování ve vakuu
Přístroj musí být schopen nanášet tenké vrstvy (cca. 100 nm) mědi a zlata na vybrané substráty (do průměru 2 palců). Možnost nanášení jiných kovů (Fe, Ni, Pt, Pd) je vysoce žádoucí.
Dodávka přístroje pro stanovení AOX EOX
Předmětem výběrového řízení je dodávka přístroje pro stanovení AOX EOX Technické parametry: A. Přístroj 1. Horizontální spalovací pec s možností spalování vzorku při teplotě až 11500C 2. Spalovací pec rozdělena alespoň na 2 samostatně řízené části 3. Spálení vzorku v křemenné trubici s vnitřní úpravou do šroubovice pro delší dobu zádrže ...
Inovácia výrobného procesu VT
Horizontálna stacionárna betonáreň pre miešanie betónových zmesí s miešačkou hotového betónu. Detailný popis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch.
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s., II. část technologií
Předmětem zakázky je dodávka, individuální a komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy "Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek" pro ověřování kvality testovaných vzorků syntézy API v souvislosti s projektem "Technologie vakuového sušení a homogenizace v procesu výroby léčivých látek".
Nákup zariadení na farmaceutickú výrobu
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa v zmluvnom období dodať verejnému obstarávateľovi tovar (zariadenia) podľa podmienok stanovených v súťažných podkladoch. Dodávka zahŕňa aj dopravu, inštaláciu a zaučenie obsluhy. Zoznam zariadení: Farmaceutický mixér pre prachové substancie - 1 ks. Farmaceutický homogenizátor pre prachové zmesi - 1 ...
Sada smaltovaných reaktorů pro chemickou výrobu
Sada smaltovaných reaktorů pro chemický průmysl 1 x 100 l 1 x 250 l 2 x 1.600 l
Sada smaltovaných reaktorů pro chemickou výrobu
Reaktory pro chemickou výroby anorganických heterogenních katalyzátorů.
Plniaca linka s lyofilizátorom
Predmetom verejného obstarávania je dodávka výrobných a pomocných zariadení pre aseptické plnenie tekutých injekcií a pre lyofilizované prípravky snáslednou kontrolou kvality. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažnych podkladoch.
Technológia pre spracovanie vstupných surovín mletím a následnú finálnu úpravu v miešacom centre
Predmetom zákazky je nákup technológie pre spracovanie vstupných surovín mletím a následnú finálnu úpravu v miešacom centre pre výrobu stavebných hmôt.
Investice do zařízení k výrobě inovovaných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka zařízení nutných k výrobě chemických a kosmetických přípravků dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Provozní soubory pro integraci výrobních jednotek PJ 20.05 a PJ 20.06 v objektu č. 33, FARMAK, a.s.
Předmětem zakázky jsou dodávky stavebních prací a kompletní instalace technologického zařízení související s výstavbou nových výrobních jednotek PJ 20.05 a PJ 20.06 v objektu č. 33.
Výběr dodavatele na dodávku technologie pro výrobu živičných směsí
Dodávka a stavební práce: Dodávka Technologie obalovny (technologie obalovací soupravy) pro výrobu živičných směsí včetně zajištění stavební připravenosti pro umístění technologie, její instalace a zaškolení personálu v požadovaném rozsahu zadavatele a dále dodávka technologie váhy s digitálními a analogovými tenzometry včetně zajištění stavební ...
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s., položky 2, 3 a 4
Předmětem zakázky je dodávka, individuální a komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy "Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek" pro ověřování kvality testovaných vzorků syntézy API v souvislosti s projektem "Technologie vakuového sušení a homogenizace v procesu výroby léčivých látek".
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka, individuální a komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy „Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek“ pro ověřování kvality testovaných vzorků syntézy API v souvislosti s projektem „Technologie vakuového sušení a homogenizace v procesu výroby léčivých látek“.
Inovácia produktu v novozaloženej prevádzkarni spoločnosti PETRONIUS REFINERY
Predmetom zákazky je nákup technológie pre projekt Inovácia produktu v novozaloženej prevádzkarni spoločnosti PETRONIUS REFINERY, na základe podanej žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku, vrátane dopravy do miesta dodania predmetu zákazky.Technologické zariadenie na výrobu metylesteru repkového oleja (MERO). Dodané ...
Zařízení pro technologii dekarboxylace, odstranění rozpouštědla z reakční směsi destilací
Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro technologii dekarboxylace, odstranění rozpouštědla z reakční směsi destilací a následnou destilaci produktu při výobě API (léčivých látek) v podmínkách správné výrobní praxe v nesterilní průmyslové famaceuticko-chemické výrobě.
Výroba prefabrikátov - plošné prvky
Formovacie stoly rozmer 12,5/4,2 v počte 4 ks a rozmer 9,5/4,2 v počte 6ks; Výmena a rozšírenie počtu existujúcich hydraulicky vyklápacích formovacích strojov s variabilným nastavením s možnosťou vibrovania betónu. Výklopné stoly sa používajú na výrobu rôznych plošných betónových a železobetónových prvkov ako sú steny, dosky, panely z klasického a ...
Výroba a rozvoz betónových zmesí
Miešanie rôznych druhov betónových zmesí - inovačné trendy pri miešaní betónu: Výmena existujúcich miešacích jadier betónovej zmesi a nahradenie za produktívnejšie a ekonomickejšie, s vyššou presnosťou primiešanie zložiek betónu s možnosťou výroby klasických, špeciálnych, farebných, vymývaných a sammozhutniteľných betónov vrátane rozvozu betónu do ...
Solvantové zařízení pro palivovou linku
Předmětem zakázky je dodávka solvantového zařízení pro zpracování pryžových hadic palivových systémů. Dodávka se sestává z: • Vakuové části, která odsává kapalné, resp. pevné částice rozprášeného ředidla či antiadhezivního media a vytváří vakuum – 1 bar. Je v provedení ATEX. • Rozprašovacího systému pro nanášení ředidla v provedení ...
Inovace výroby nových produktů vyráběných litím a vibrolitím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie a zhotovení stavebních úprav s názvem „Inovace výroby nových produktů vyráběných litím a vibrolitím“ s kapacitou min. 160 t/měsíčně.
Prefa Oslavany Struska II
Předmětem zakázky je zařízení mísícího centra na výrobu betonové směsi pro automatickou linku na výrobu vibrolisovaného betonového zboží, s možností probarvení betonové směsi.
Zařízení pro technologii vakuového sušení léčivých látek, FARMAK, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro vakuové sušení API (léčivých látek) v podmínkách správné výrobní praxe v nesterilní průmyslové famaceuticko-chemické výrobě. Součástí nabídnutého řešení bude i harmonogram montáží a zaškolení. Místem dodání je výroba v areálu společnosti FARMAK, a.s. v Olomouci.