Dynamický nákupní systém na zajištění fotografií
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v zavedeném DNS je zajištění fotografií, které mají podpořit propagaci turistických atraktivit Česka v rámci marketingových kampaní zadavatele.
Marketingové služby - kreativní agentura pro digitální marketingovou komunikaci
Předmětem veřejné zakázky je zajištění kreativních digitálních marketingových služeb souvisejících s přípravou a realizací online a direct emailingových kampaní v prostředí internetu včetně zajištění technologického řešení webů, komunikačních microsite, webových aplikací a dalších digitálních prezentací.
Zajištění průzkumu trhu pro potřeby VZP ČR
Předmětem veřejné zakázky je zajištění a následná realizace průzkumů postojů široké veřejnosti a odborné veřejnosti k tématům VZP ČR, a to na území celé ČR v souladu se zadávacími podmínkami.
MOJE daně 2021 - nákup mediálního prostoru a realizace informační online kampaně
Předmětem Veřejné zakázky je realizace online informační kampaně v období od 28. prosince do března 2021 na podporu projektu MOJE daně 2021 se zaměřením na spuštění moderního finančního úřadu online a zavedení paušální daně pro živnostníky s cílem prezentovat výhody a přínosy tohoto projektu stanoveným cílovým skupinám. Zadavatel předem stanovuje ...
Nákup reklamního prostoru OOH 2021-2022
Předmětem této veřejné zakázky je komplexní zajištění nákupu reklamního prostoru pro OOH (Out Of Home) reklamu dle aktuálních potřeb zadavatele, a to včetně komunikace s koncovými dodavateli, dodání kompletních technických parametrů (dále jen „TP“) pro vytvoření kreativních podkladů včetně termínů, způsobu a místa dodání, zajištění tisku, ...
Zajištění realizace marketingové strategie pro rok 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služeb souvisejících s marketingovou komunikací OZP, především tvorba mediálních plánů, printová produkce, nákup reklamy, administrace reklamních kampaní, zajištění monitoringu, tvorba kreativních výstupů jako doplňkové služby předchozích aktivit, dodávka propagačních předmětů jako doplňková služba ...
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020 - tisk
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby podpory znalosti soutěže značky Regionální potravina ve 4. čtvrtletí 2020 dle Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 zadávací dokumentace.
Zajištění komplexních marketingových a reklamních služeb pro ČRo
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění komplexních marketingových a reklamních služeb pro Český rozhlas, spočívající v marketingových aktivitách s důrazem na celoplošný zásah a se zaměřením na strategii, kreativitu a implementaci (ATL) a marketingových aktivitách s důrazem na regionální působnost a zaměřením na event marketing, produkci a ...
Weby, loga, reklamy, Srbsko
Tvoříme webové stránky, mobilní weby, loga, reklamy na sociální média atd. Vytváříme také identitu značky, rebranding, pokyny pro značku, design aplikací, brožury, billboardy, prototypy, responzivní stránky, design balení a balení, redesign, makety, 3D vykreslování ... Jsme nadšení z vytváření skvělých produktů, které lidem usnadňují život. ...
Dodání mediálního prostoru v rámci realizace komunikační, marketingové a PR kampaně ke Sčítání lidí
Předmětem veřejné zakázky je dodání mediálního prostoru pro potřeby realizace komunikační, marketingové a PR kampaně ke Sčítání lidí, domů a bytů 2021.
Komunikační kampaň na pokračování propagace destinační značky Brno True Story pro období 2021-2023
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na poskytování komplexních služeb při rozvoji destinační značky města Brna - Brno True Story, jejího kreativního a strategického vývoje, tj. průběžné poskytování jednorázových či opakujících se služeb v rámci tvorby a kreativního a strategického řízení destinační značky města Brna. Jedná se o ...
Hry X. letní olympiády dětí a mládeže ČR 2021 - propagace a marketing
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou kompletní reklamní a marketingové služby, propagační služby, vedení reklamní kampaně a související služby v rámci Letní olympiády dětí a mládeže 2021 .
Nákup mediálního prostoru v letech 2020 až 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup inzertní plochy v tištěných a elektronických médiích, nákup vysílacího prostoru v rozhlase a TV a poskytování dalších služeb souvisejících s inzercí a propagací programů administrovaných zadavatelem (Operační program Životní prostředí, Nová zelená úsporám, Dešťovka, Program Životní prostředí, ekosystémy a ...
Propagace eGovernmentu - ČÁST 2 - Nákup mediálního prostoru pro kampaně v roce 2020
Předmětem plnění části 2 je nákup mediálního prostoru pro kampaně v roce 2020 a související služby
Mediální nákup - online kampaň na podporu kvalitních potravin pro rok 2020 - 2021
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup v rámci kampaně na podporu kvalitních potravin online pro rok 2020 - 2021 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby podpory znalosti soutěže značky Regionální potravina ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu kampaně značky Regionální potravina v online médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora znalosti značek Bio produkt ekologického zemědělství, ekologická produkce
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu biopotravin v tiskových médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora znalosti značek Bio produkt ekologického zemědělství, ekologická produkce
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu biopotravin v online médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Nákup mediálního prostoru pro realizaci marketingových kampaní domácího cestovního ruchu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění a nákup mediálního prostoru vybranými dodavateli pro realizaci marketingových kampaní domácího cestovního ruchu agentury CzechTourism s heslem "Světové Česko" a Českého systému kvality služeb - značky Q.
Zajištění informovanosti veřejnosti prostřednictvím tištěných, elektronických a outdoorových médií
Předmětem veřejné zakázky je zajištění informačních a propagačních kampaní programů administrovaných zadavatelem v tištěných médiích a zajištění nákupu mediálního prostoru (on-line, outdoor, školy, kina apod.) dle požadavků zadavatele pro umístění informačních sdělení.
Rámcová dohoda - Realizační část informační a propagační kampaně na podporu kvalitních potravin
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody dle § 131 ZZVZ s jedním dodavatelem na poskytování realizačních služeb v oblasti podpory prodeje směřující ke komunikační podpoře kvalitních potravin na období 3 let od účinnosti rámcové dohody.
Dynamický nákupní systém na zajištění inzertního prostoru
Předmětem veřejné zakázky je nákup prostoru pro inzerci České centrály cestovního ruchu.
Rámcová dohoda-Informační a propagační kampaň na podporu kvalitních potravin
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody dle § 131 ZZVZ s jedním dodavatelem na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně směřující ke komunikační podpoře kvalitních potravin na období 3 let od účinnosti rámcové dohody.
Výzkumy pro potřeby Českého rozhlasu
Předmětem veřejné zakázky je zajišťování (realizace) hlavních typů výzkumu užívaných pro potřeby programu a marketingu Českého rozhlasu. Zadavatel je veřejnoprávní institucí poskytujících rozsáhlou škálu rozhlasových programů. Výsledky získávané výzkumy, které jsou předmětem této zakázky, budou sloužit jako podklad pro tvorbu a úpravy programu a ...