Poptávám trávníkové hnojivo
Potřebuji objednat hnojivo na trávník: AGROHIT 20-3-15 (50kg) Děkuji Trnka
Poptáváme krmný hrách a krmnou lupinu
Poptávám krmný hrách nebo krmnou lupinu.
Hledáme výrobce chemikálií
20070323685; ALM INTERNATIONAL je francouzská mezinárodní obchodní společnost specializovaná na distribuci chemikálií a agrochemikálií, zejména do západní Afriky. Tyto produkty náleží k následujícím hlavním skupinám: průmyslové chemikálie, ochrana plodin (zdraví rostlin, veterinární produkty, produkty pro ošetřování dřeva) a produkty pro úpravu ...
Hledáme distribuci ochranných zeměděl.výrobků
20070308362; Španělská firma zaměřená na výrobu vosků a fytosanitárních produktů pro posklizňové ošetření ovoce a strojů pro posklizňové ošetření a konzervaci hledá obchodní spolupráci. Poptává distribuční služby. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme organické hnojivo.
Poptáváme organické hnojivo. Musí obsahovat živiny, mikrobuňky, enzymy, půdní antibiotika, vitamíny, hormony růstu a být vhodné pro africkou půdu. Množství 200.000 t. Kontakt e-mailem. Komunikace v angličtině.
Poptáváme organická hnojiva
Poptáváme organická hnojiva. Jsme částí Federálního ministerstva zemědělství ve spojení s Rozvojovou komisí Nigeru, jako část plánu federální vlády na podporu venkovských farmářů v regionu delty Nigeru. Specifikace: typ výrobků: organické hnojivo, musí obsahovat koncentrovaný celý komplex potřebných živin, mikrobuňky, enzymy, půdní antibiotika, ...
Poptáváme kaprolaktam a kasein
Jsme italský chemický závod a používáme ročně 50 t kaprolaktamu a 200 t jedlého kyselého kaseinu, velikost zrna 30. Hledáme dodavatele obojího. Komunikace v angličtině.
Poptáváme 1t včelího vosku měsíčně
Poptáváme včelí vosk, 1 tuna měsíčně.
Poptáváme oves krmný, minimálně 50 tun
Poptáváme OVES KRMNÝ (alespoň 50 tun) s následujícími parametry: vlhkost max 14 %, testovaná váha min. 47 Kg/Hl, cizí látky max 6 %, barva - žlutá. Cena dohodou (kolem 100 €/t). Celá ČR.
Výrobce organických hnojiv hledá importéry
200613621; Španělský výrobce a prodejce organických hnojiv hledá obchodní a technické smlouvy. Vyrábíme a prodáváme organický humus ADHUMUST, kompaktní hnojivo získané z čistých hnojivových červů. Maximální kvalita a produkce. Hledáme importéry, obchodní zástupce. Také hledáme producenty ekologické zeleniny a ovoce. Zadavatel tohoto inzerátu ...
Hledáme výrobce herbicidů
200612617; Italská firma má zájem o obchodní smlouvy v oboru výrobků na ochranu rostlin a herbicidů. Firma chce navázat kontakty s výrobci produktů na ochranu rostlin a herbicidů v EU. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Zemědělská firma hledá partnery
200612392; Turecká firma zabývající se zemědělstvím, chovem dobytka a krmivy hledá partnery ke spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce krmiv pro koně hledá spolupráci
200612017; Belgická firma, specializující se na doplňky krmiv a ošetřovatelské výrobky pro koně, hledá obchodní spolupráci.Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme partnery v oblasti akvakultury
200611998; Španělská firma - výrobce a exportér aditiv, výrobků výživy zvířat, výrobků akvakultury a výrobků pro koně, hledá importéry, distributory nebo obchodní zástupce v oblastech akvakultury a hospodářských zvířat. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Poptávám hnojivo superfosfát TSP
Máme velký zájem dovážet trojitý superfosfát (TSP) - hnojivo" C&F Chittagong. Máme zájem pouze o seriozní výrobce a dodavatele. Budeme rádi, když nás ihned zkontaktují s detailními informacemi, napíší svůj e-mail, webové stránky apod. Prosím potvrďte možnosti dodávky, abychom mohli uzavřít obchod a kontaktujte nás kvůli dalším dotazům. Komunikace ...
Poptáváme kukuřici
Poptáváme kukuřici. Komunikace v angličtině.
Poptáváme minerální vody, víno, nápoje, cukr
Hledáme budoucí dodavatele pro vzájemné výhody. Jsme velký firma - importér obchodující zejména se zemědělskými produkty. Máme zájem nakupovat výrobky, po kterých je na našem trhu velká poptávka-jako jsou hnojiva, minerální vody, konzervované potraviny, víno, nápoje, cukr, olej, fast food a zvířecí produkty. Korespondence v angličtině.