GUINEA; Šrot a zemědělské produkty
Exportujeme šrot a zemědělské produkty. Hledáme odběratele.
KAMERUN; Cukr a kukuřice
Naše firma M / S Pacific International Marketing Enterprise Ltd. je provizní zástupce pro prodej a hledá odběratele cukru a kukuřice. website.www.morningloryagency.bloombiz.com
Ghana; Skořápky na organické hnojivo
Hledáme dovozce skořápek kakaových bobů (kompost) na organické hnojivo, krmiva pro zvířata apod z Ghany.
Poptávám čistou rašelinu
Poptávám čistou rašelinu.
KAMERUN; Agrochemikálie, zemědělské stroje
Naše firma Cynabo Cameroon Ltd. je obchodníkem a působí jako dodavatel veřejným, vládním a spolehlivým firmám. Hledáme dodavatele nebo výrobce agrochemikálií a zemědělských strojů.
KEŇA; Zemědělská hnojiva a chemikálie
Poptávám výrobce a prodejce zemědělských hnojiv a zemědělských chemikálií.
MAKEDONIE; Zemědělské produkty
Můžeme dodávat levné zemědělské produkty. Hledáme obchodní partnery.
ŘECKO; Hnojiva
Jsme obchodní a vývozní společnost. Poptáváme speciální hnojiva vyrobená v Evropě, která bychom u nás v Řecku přebalovali a vyváželi zákazníkům na Středním východě, v severní Africe apod. pod naší vlastní značkou / obchodním jménem. Vlastně poptáváme Humát draselný, vločkovou formu, s 97-99% rozpustností, cca 75% huminový / fulvový ...
Poptáváme minerální krmivo Bio Liz pro skot
Poptáváme cenovou nabídku na bioliz s certifikátem, obsahující selen a hořčík pro skot cca 120 kg.
PÁKISTÁN; Veterinární léčiva
Hledáme výrobce veterinárních léčiv, tekutých multivitamínů, vakcín pro drůbež a přísad do krmiv.
PÁKISTÁN; Rostlinná semena a NKP hnojiva
Jsme přední importéři rostlinných semen. Máme zájem o kvalitní rostlinná semena a NPK hnojiva z České republiky.
INDIE; Krmiva
Indická firma Amul Cattlefeeds Pvt Ltd. vyrábí a exportuje všechny druhy krmiv. Hledáme importéry z EU. Dodáváme kukuřičný šrot, obilný šrot, krmivové směsi.
Poptávám dodávku masokostní moučky
Poptávám 2-20 tisíc tun masokostní moučky 3. kategorie s následujícími parametry: · obsah vody ……………………………….. 0 - 3% · dusíkaté látky ……………………………….. 450 – 520 g/kg · tuk ……………………………….. 130 – 200 g/kg · popel ……………………………….. 200 – 300 g/kg vepřová, drůbeží, kachní, ne hovězí.
Dodávka jadrného krmiva v roce 2010
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka jadrného krmiva v roce 2010 na organizační jednotky zadavatele, střediska Luboměř pod Strážnou a Slavkov patřící pod zemědělskou správu Heroltovice a dále na zemědělskou správu Květušín, a to v požadovaném množství a kvalitě. Zadávací řízení na tuto podlimitní veřejnou zakázku na dodávky dle § 8 a § ...
Poptáváme krmné vápno
Potáváme firmy obchodující s krmným vápnem, vhodným pro ovce. Máme zájem o nákup v menším množství, tj. pro 15 kusů oveček. Prosíme o sdělení ceny (např. za 15 kg)a zprávu, zda je možné zaslání poštou.
JEMEN; Hnojiva
Poptáváme hnojiva: 1) MICRONUTRENT % MICTRONUTRIENT MG/KG NITROGEN N13 IRON 78 PHOSPHORUS P,O, 0 ZINC 14 POTASSIUM K,O 45 COPPER 15 MEGNEEZIUM M.0, 0 2 MANGANESE 42 SULPHURE S 0,4 BARON 22 MOISTURE 3% APPROX MDLYBDENUM 24 2) COMPOUND FERTILIZER 13-03-43 TOTAL NITROGEN (N) 13% AMMONIUM NITROGENE (NH4-N) 0.5% NITRATE NITROGEN (N03-N) ...
TOGO; Močovinové hnojivo
Hledáme obchodní spolupráci s českým výrobcem močovinového hnojiva. Rovněž poptáváme NPK151515.
BANGLADÉŠ; Výživové produkty pro zvířata
Mám zájem dovážet a prodávat v Bangladéši české výrobky, zvláště produkty související se zdravím zvířat jako jsou premixy krmiv, výživové produkty, doplňky krmiv a zemědělské vybavení. Rád bych se stal distributorem a obchodním zástupcem firmy tohoto typu v Bangladéši.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Kakaová a kávová zrna
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli kakaových a kávových zrn.
EGYPT; Zemědělské produkty
Hledáme odběratele, importéry zemědělských produktů.
Poptávám postřik na vinici
poptávám postřik na vinici karathane na padlí.Nejlépe v litrovém balení, nebo i v menším. Děkuji. mikulica.o@seznam.cz
BENIN; Zemědělské produkty
Hledáme seriózní dodavatele zemědělských produktů, nástrojů.
TOGO; Hnojiva
Hledáme výrobce hnojiv, který nás může jmenovat svým distributorem v Lomé v Togu. Naše společnost se zabývá logistikou, celním odbavením a zasilatelstvím z přístavu Lome do asi 13 zemí západní Afriky. Máme zájem o UREA46n a NPK151515, 161616. Také hledáme partnera v oblasti těžké silniční nákladní dopravy v západní Africe.
TUNISKO; Zemědělská hnojiva
Poptáváme zemědělská hnojiva, jako jsou perličková močovina, chemikálie pro zpracování močoviny a granulovaná močovina. Marketingové oddělení uvádí na trh různé typy hnojiv a zemědělských vstupů pro zemědělce ve všech státech Indie prostřednictvím široké distribuční sítě.