PÁKISTÁN; DDGS
Poptáváme DDGS (vedlejší produkt při výrobě etanolu z kukuřice)- sušené výpalky s rozpustným podílem, slouží jako přísada krmiva pro drůbež a užívá se v krmivářském průmyslu.
SAE; Močovina a cukr
Hledáme firmu/dodavatele, který má zájem účastnit se tendru vyhlášeného pákistánskou vládou na dodávky močoviny a cukru.
Poptávám VO s postřiky a hnojivem
Prodejny postřiků a hnojiv, popř. velko sklady
PÁKISTÁN; Močovina UFMC
Poptávám močovinu UFMC v prášku a granulovanou.
TOGO; Umělá hnojiva, počítače
Hledáme obchodní spolupráci s výrobci umělých hnojiv a počítačů. Naše organizace má zájem o nákup těchto výrobků za účelem podpory zemědělských aktivit v Togu.
ČÍNA; Antrachinon
Firma Eternchem Group je největší výrobce antrachinonu v Číně. Antrachinon je důležité organické barvivo, užívá se mimo jiné jako destilační činidlo v papírenském průmyslu nebo jako odsířovací činidlo při výrobě umělých hnojiv. Firma hledá odběratele.
NIGÉRIE; Zlato, nafta, hnojiva
Hledám obchodního partnera pro prodej zlata, motorové nafty a rafinovaného benzínu z Ghany a Nigérie. Budu potřebovat dodavatele hnojiv ve velkém množství a také agrochemických produktů.
TANZÁNIE; Hnojiva
Jsme firma zabývající se dovozem a distribucí hnojiv. Hledáme výrobce hnojiv.
GHANA; Krmivo
Hledám firmu, která dodává zemědělské produkty jako krmivo pro drůbež, vepře a další hospodářská zvířata.
PÁKISTÁN; Chemikálie a barviva.
Hledáme dodavatele chemikálií a barviv.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku, protein 50%.
PÁKISTÁN; Chemikálie a barviva
Jsme dovozcem chemických látek a barviv. Poptáváme chemikálie a barviva pro Pákistánský trh.
INDIE; Krmivo, koření a semena
Indická firma UNIQUE ORGANICS je výrobní a obchodní firma s certifikací ISO 22000:2005. Rovněž jsme získali certifikáty pro organickou výrobu EEU 2092/91 a NOP/USDA standardy. Exportujeme následující zboží: krmivo pro zvířata - sojová moučka, moučka z řepkového semene, arašídová moučka, guarová moučka, rýžové otruby, kukuřice; koření a olejová ...
Poptávám výrobu granulované močoviny
Hledám výrobce granulové močoviny s možností expedice do Vietnamu, množství od 1000 tun.
BENIN; Nápoje, potraviny
Jsme vývozci níže uvedených produktů za dobrou cenu a máme zájem o obchodní spolupráci: alkoholické a nealkoholické nápoje, ovocné šťávy a nektary, práškové nápojové směsi, sušené přílohové směsi, sušené polévkové směsi, neslazené nápoje, cestovní potravinářské výrobky, nápoje v prášku, přírodní a tradiční produkty, cereální tyčinky, pekanové ...
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Hledáme silný dodavatelský zdroj / výrobce masokostní moučky kategorie III pro bangladéšský a vietnamský trh.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku (jateční produkt 3. kategorie), obsah proteinů min. 50%, dodávka ve velkém - 20 kontejnerů, ve velkých pytlích, 50 kg pytle. Množství: 500-3000Mt měsíčně.
KYPR; Síra
Poptáváme dodavatele síry ve velkém. Jednalo by se o dlouhodobý kontrakt formou tendru. Dodavatelská strana by měla doložit následující: ověření výrobku, udělení zakázky, granulovaný typ síry ve velkém, množství - min. 15 000 MT měsíčně až max. 30 000 MT měsíčně, založeno na ročním kontraktu.
BANGLADÉŠ; Krmiva, rybí moučka
Jsme jedním z největších dovozců a distributorů krmiv pro zvířata, krmiv pro drůbež a rybí moučky v Bangladéši. Hledáme dodavatele, prosíme o zaslání specifikací výrobků, návrhu cen, balení atd.
PAKISTÁN, Hnojiva
Poptávám dodavatele močoviny/hnojiva.
TAIWAN; Hnojiva
Firma Arosyn je jednou z větších firem importující a distribuující hnojiva pro tchajwanský trh. Poptáváme výrobce hnojiv z EU pro založení obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Jsem importér masokostní moučky. Hledám dodavatele, exportéry.
PÁKISTÁN; Organická hnojiva, rýže
Jsme společnost sídlící v Karáčí v Pákistánu a zabýváme se dovozem organických kombinovaných hnojiv a vyvážíme všechny odrůdy rýže (včetně Super Basmati), jak ve velkém, tak ve spotřebitelském balení. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
ČÍNA; Rostlinné oleje, organická hnojiva
Firma Hengyang Camellia Trading Co., Ltd byla založena v roce 2004, dodává organické rostlinné oleje, jako je tungový olej, kaméliový olej a sezamový olej, organická hnojiva, jako je drť tungových semen, organické insekticidy, jako drť čajových semen. Máme zkušený personál a vždy nabízíme zákazníkům zboží špičkové kvality za konkurenční cenu. Máme ...
Poptávám ledek amonný s vápencem
Poptávám 50-100kg ledku amonného s vápencem