MAURICIUS; Chemikálie, hnojiva
Poptáváme dodavatele nebo výrobce chemikálií a hnojiv.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku pro bangladéšský trh. Hledáme výrobce / vývozce, kteří jsou schopni dodávat bez problémů.
VIETNAM; Spolupráce - reality, zemědělství
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblastech: realitní investování a obchodování, projektové poradenství a projektování, vývoz zemědělských produktů (maniok, pepř, káva, kukuřice, rýže, ryby, mořský písek ....), distribuce hnojiv a chemických produktů, kosmetiky, dovoz všech druhů strojů a zařízení.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Jsme dovozci masokostní moučky, kostní moučky a rybí moučky, které se používají jako suroviny pro výrobu krmiv pro drůbež a ryby. Hledáme skutečné prodejce, výrobce a dodavatele uvedeného.
BANGLADÉŠ; Čočka, semena, krmivo
Poptávám červenou čočku, čerstvý česnek, hořčičné semeno, krmivo pro drůbež atd. Prosím, pomozte mi najít dodavatele.
INDIE; Rašelina, hnojiva, biopalivo
The Narendhira&Co. je výrobce a dodavatel následujících produktů: -neem cake - organické hnojivo -bloky z kokosové rašeliny -organická hnojiva na bázi kokosové rašeliny -briketované dřevo (palivo z biomasy ze zemědělského odpadu). Máme zájem vyvážet tyto produkty do evropských zemí. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory.
PÁKISTÁN; Substráty, stroje, usně
Hledáme dodavatele hromadných substrátů, dodavatele nových i použitých strojních zařízení,odběratele usní a kožených výrobků.
INDIE; Rašelina, hnojiva, biopalivo
Firma Narendhira&Co je výrobcem a dodavatelem neemových pokrutin, bloků kokosové rašeliny, organických hnojiv na bázi kokosové rašeliny, briketovaného dřeva (biomasa-palivo ze zemědělských odpadů). Nyní hledáme možnost exportu do evropských zemí. Hledáme dovozce uvedených produktů nebo zástupce pro prodej našich produktů v evropských zemích.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku. Chceme ji nakupovat pravidelně a trvale pro výrobu krmiv pro drůbež s 50% bílkovin. Jsme připraveni koupit jakéhokoliv množství, které můžete nabídnout.
PÁKISTÁN; Rýže, vaky, pytle
Máme zájem exportovat z Pákistánu Basmati rýži, superzrnnou rýži, rýži IRRI 6, IRRI 9, vaky na hnojiva, cementové pytle ze sulfátového papíru, kusy textilního odpadu atd.
TOGO; Veterinární léčiva, krmiva
Hledáme výrobce, vývozce, dodavatele veterinárních léčiv, doplňků krmiv pro zvířata, farmaceutických preparátů pro lidské zdraví.
TOGO; Veterinární léčiva
Poptáváme následující veterinární výrobky: Injekce 10000 Bottles Oxytetracycline 20% 10000 Bottles Tylosin 20% 10000 Bottles Levamisole 10% 10000 Bottles Vitamin AD3E 10000 Bottles Vitamin B Complex 10000 Bottles Multivitamins 10000 Bottles Ivermectin 1% 10000 Bottles Trimethoprim + Sulphadiazine 240 mg/ml 10000 Bottles ...
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku, protein: 50% min., balení: volně ložená v 20' kontejnerech, velkoobjemové vaky, 50kg pytle. Množství: 1000Mt měsíčně.
EGYPT; Pšeničné otruby do krmiva
Poptávám hrubé plátky pšeničných otrub do krmiva pro zvířata: protein 15%, vlhkost nižší 13%, popel nižší 4%, množství 1000 MT
PÁKISTÁN; Chemikálie
Poptáváme výrobce chemikálií z Evropy.
PÁKISTÁN; Kamenná, jedlá, koupelová sůl
Jsme vývozce surového fosfátu, kamenné soli, jedlé soli, lamp z kamenné soli, svícnů, soli na lízání pro zvěř, koupelové soli, posypové soli atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Rybí moučka
Chtěli bychom importovat rybí moučku, min 60% proteinu a kostní moučku (MBM)40-45% proteinu, které budou použity jako suroviny k výrobě krmiva pro drůbež.
BANGLADÉŠ; Hnojiva
Poptáváme hnojiva jako TSP, DAP, MOP, močovina atd.
GHANA; Hnojiva, zemědělské stroje
Formou tendru hledáme dodavatele chlévské mrvy, umělých hnojiv, zemědělských strojů.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Etiopská firma Roelaa Export-Import se zabývá vývozem zemědělských produktů, jako zázvor a sezam, do zahraničí. Poptáváme obchodní spolupráci se zahraničními odběrateli.
SRÍ LANKA; Hnojiva
Hledáme dovozce do ČR pro hnojivo - močovinu a portlandský cement, surový řepkový olej / surový odslizený sójový olej / surový palmový olej .
EGYPT; Zemědělské plodiny
Naše společnost "Nile Trade" je jedním z předních egyptských vývozců zemědělských plodin a produktů. Jsme velmi zkušení v oblasti vývozního procesu (sběr, čištění, kontrola, kontrola jakosti, balení, rezervace námořní přepravy, dokumentace přepravy atd.). Máme více než 12 let zkušeností ve vývozu. Od ledna 2008 máme certifikát systému řízení ISO ...
ČÍNA; Chemikálie
Poptáváme firmy z východní Evropy, které obchodují s chemikáliemi.
Poptáváme vápenec a vápenaté hnojivo
Poptávka na cenu při předpokládáném objemu dolomický vápenec 1000t. Dolomitické vápenaté hnojivo 2000t. Možná doprava a cena (město Třeboň) Období odběru prosinec až březen.
Poptáváme zemědělská hnojiva
Poptávám zemědělská hnojiva pro zemědělskou společnost zabývající se pěstováním chmele. Prosím cenové nabídky.