Zemědělská firma hledá partnery
200612392; Turecká firma zabývající se zemědělstvím, chovem dobytka a krmivy hledá partnery ke spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce krmiv pro koně hledá spolupráci
200612017; Belgická firma, specializující se na doplňky krmiv a ošetřovatelské výrobky pro koně, hledá obchodní spolupráci.Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme partnery v oblasti akvakultury
200611998; Španělská firma - výrobce a exportér aditiv, výrobků výživy zvířat, výrobků akvakultury a výrobků pro koně, hledá importéry, distributory nebo obchodní zástupce v oblastech akvakultury a hospodářských zvířat. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Poptávám malou chovatelskou klec
Poptávám klec pro zakrslého králíčka. Velikost nechám na vás. Prosím o zaslání rozměrů a ceny. Děkuji. Pšeničková
Poptávám hnojivo superfosfát TSP
Máme velký zájem dovážet trojitý superfosfát (TSP) - hnojivo" C&F Chittagong. Máme zájem pouze o seriozní výrobce a dodavatele. Budeme rádi, když nás ihned zkontaktují s detailními informacemi, napíší svůj e-mail, webové stránky apod. Prosím potvrďte možnosti dodávky, abychom mohli uzavřít obchod a kontaktujte nás kvůli dalším dotazům. Komunikace ...
Poptáváme kukuřici
Poptáváme kukuřici. Komunikace v angličtině.
Poptáváme minerální vody, víno, nápoje, cukr
Hledáme budoucí dodavatele pro vzájemné výhody. Jsme velký firma - importér obchodující zejména se zemědělskými produkty. Máme zájem nakupovat výrobky, po kterých je na našem trhu velká poptávka-jako jsou hnojiva, minerální vody, konzervované potraviny, víno, nápoje, cukr, olej, fast food a zvířecí produkty. Korespondence v angličtině.
Hledáme výrobce a exportéry krmiv pro zvířata
200611539; Bulharská firma, specializující se na výrobu premixů a bio - koncentrátů, hledá kontakty na výrobce a exportéry krmiv pro zvířata, surovin a aditiv do krmiv pro zvířata. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.