TOGO; Živí plazi
Poptáváme importéry živých plazů.
PÁKISTÁN; Kamenná, jedlá, koupelová sůl
Jsme vývozce surového fosfátu, kamenné soli, jedlé soli, lamp z kamenné soli, svícnů, soli na lízání pro zvěř, koupelové soli, posypové soli atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Rybí moučka
Chtěli bychom importovat rybí moučku, min 60% proteinu a kostní moučku (MBM)40-45% proteinu, které budou použity jako suroviny k výrobě krmiva pro drůbež.
BANGLADÉŠ; Hnojiva
Poptáváme hnojiva jako TSP, DAP, MOP, močovina atd.
GHANA; Hnojiva, zemědělské stroje
Formou tendru hledáme dodavatele chlévské mrvy, umělých hnojiv, zemědělských strojů.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Etiopská firma Roelaa Export-Import se zabývá vývozem zemědělských produktů, jako zázvor a sezam, do zahraničí. Poptáváme obchodní spolupráci se zahraničními odběrateli.
SRÍ LANKA; Hnojiva
Hledáme dovozce do ČR pro hnojivo - močovinu a portlandský cement, surový řepkový olej / surový odslizený sójový olej / surový palmový olej .
Poptávám vzduchování do akvária
Hledám jemné,to nejjemnější vzduchování do akvaria,ne klasické.
EGYPT; Zemědělské plodiny
Naše společnost "Nile Trade" je jedním z předních egyptských vývozců zemědělských plodin a produktů. Jsme velmi zkušení v oblasti vývozního procesu (sběr, čištění, kontrola, kontrola jakosti, balení, rezervace námořní přepravy, dokumentace přepravy atd.). Máme více než 12 let zkušeností ve vývozu. Od ledna 2008 máme certifikát systému řízení ISO ...
Poptáváme vápenec a vápenaté hnojivo
Poptávka na cenu při předpokládáném objemu dolomický vápenec 1000t. Dolomitické vápenaté hnojivo 2000t. Možná doprava a cena (město Třeboň) Období odběru prosinec až březen.
Poptáváme zemědělská hnojiva
Poptávám zemědělská hnojiva pro zemědělskou společnost zabývající se pěstováním chmele. Prosím cenové nabídky.
PÁKISTÁN; DDGS
Poptáváme DDGS (vedlejší produkt při výrobě etanolu z kukuřice)- sušené výpalky s rozpustným podílem, slouží jako přísada krmiva pro drůbež a užívá se v krmivářském průmyslu.
Poptáváme dodavatele krmiva pro fretky
poptáváme dodavatele, dovozce , distributora krmiva a doplňků pro fretky - pro nově vznikající eshop. Nabídněte .
Poptávám VO s postřiky a hnojivem
Prodejny postřiků a hnojiv, popř. velko sklady
PÁKISTÁN; Močovina UFMC
Poptávám močovinu UFMC v prášku a granulovanou.
SRÍ LANKA; Akvarijní rybky
Firma Aquastar Aquarium exportuje okrasné živé rybky (viz marine.fresh water) do mnoha zemí. Dodáváme zdravé, kvalitní, barevné rybky. Hledáme spolupráci s importéry.
Hledáme dodavatele jezdeckých potřeb
Hledáme dodavatele širokého sortimentu jezdeckých potřeb pro koně i jezdce, včetně krmiv pro koně a stájového vybavení pro připravovanou rozměrnou kamennou prodejnu a souběžně provozovaný internetový obchod s vlastní dopravou.
BANGLADÉŠ; Krmivo pro krávy a ryby
Poptáváme krmivo pro krávy a ryby.
NIGÉRIE; Zlato, nafta, hnojiva
Hledám obchodního partnera pro prodej zlata, motorové nafty a rafinovaného benzínu z Ghany a Nigérie. Budu potřebovat dodavatele hnojiv ve velkém množství a také agrochemických produktů.
BANGLADÉŠ; Krmivové příměsi
Jsme importéři krmivových příměsí jako: MBM, rybí moučka, bílkovinný koncentrát, bílkovinná moučka, dále importujeme ocelový odpad, použité generátory, přísady do krmiv, enzymy, invertor, konvertor, hromosvod, IPS, UPS. Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
Domácí mazlíčci
Poptávám prodejce domácích mazlíčků.
TANZÁNIE; Plazi, hmyz, savci
Jsme profesionální exportéři živých plazů, hmyzu, savců z Tanzánie. Všichni živočichové prochází přísnou kontrolou kvality a jsou exportováni do různých zemí světa. Naším záměrem jsou standardní dodávky, dobrá kvalita a konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci.
GHANA; Krmivo
Hledám firmu, která dodává zemědělské produkty jako krmivo pro drůbež, vepře a další hospodářská zvířata.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku, jestliže bude vaše cena příznivá, odebereme 1000 - 5000 mg v lodním nákladu.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku, protein 50%.