NIGÉRIE; Umělá hnojiva, silice, rýže
Poptávám chemikálie jako umělá hnojiva, močovinu, dále rýži parboiled, bergamotovou silici.
Hledáme chovatele terarijních zvířat
Hledáme chovatele drobných hlodavců (myši,potkani a jiné) za účelem celoročního výkupu. Hledáme chovatele drápkatých opiček za účelem změny krve v chovu. Hledáme chovatele terarijních zvířat za účelem výkupu jejich odchovů.
EGYPT; Hobliny na podestýlku
Hobliny Noorwood jsou výbornou volbou pro svou vysokou kvalitu, pohlcují prach koňské podestýlky. Hobliny balíme do žoků po 25 kg, voděodolných, vakuové balení. Vlastnosti: vysoká savost, nízký obsah prachu, velká plocha pokrytí, nízký obsah spor. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Pšenice
Rádi bychom získali informace o kvalitní pšenici, dodaném množství a ceně do Pakistánu.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Jsme jedním z nejvýznamnějších obchodníků s různými krmivy pro zvířata a drůbež. Nyní hledáme dobré výrobce / dodavatele masové a kostní moučky s minimálně 50% bílkovin. Množství: 500MT-3000MT měsíčně Balení: volně ložené v kontejnerech Rádi bychom obdrželi odpovědi spolu se specifikacemi produktů, BSE certifikátem, veterinárním osvědčením, ...
GHANA; Vládní tendr - rozvoj venkova
Vláda Ghany obdržela finanční prostředky od Mezinárodní asociace pro rozvoj (IDA) na náklady komunitních projektů pro rozvoj venkova (CBRDP). Vláda hodlá použít část z těchto prostředků na krytí vhodných plateb na základě smluv o dodávce následujících položek. 1. hnojivo (NPK, močovina, organické) 2. bavlněná trička 3. vany / sanitární ...
Poptávám dodávky minerálního lizu
Pro lesní zvěř hledám dodavatele minerálního lízu, nejlépe v rámci Jmk.
PÁKISTÁN; Zvířata a krmiva
Hledám dodavatele živých ptáků, zvířat a krmiva a léků pro ně.
THAJSKO; Akvarijní rybky
Jsme předním vývozcem akvarijních rybek z Thajska. Vyvážíme akvarijních rybky a vodní rostliny zákazníkům po celém světě. Nyní hledáme nové kupce.
Poptávám krmivo pro psy
Poptávám krmivo pro psy - Brasa dog ADULT 15kg (MILÁČEK).
Poptáváme dodávky masokostní moučky
Sháníme masokostní moučku I. třídy ( nejlepší kvaltita ). Odběr 10 000 tun měsíčně po dobu 3-5 let. Záleží na domluvě. Respektujeme cenu cca 150 USD za tunu.
EGYPT; Zemědělské a zahradnické produkty
Mám zájem o spolupráci s odběrateli zemědělských a zahradnických produktů vysoké kvality a za nízkou cenu. Zemědělské produkty jsou např. čerstvé a mražené ovoce a zelenina, obiloviny, byliny, suché a polosuché datle, rýže .. atd. Zahradnické produkty jsou např. palmy, okrasné rostliny a stromy, kaktusy .. atd.
NĚMECKO; Mletí pšenice
Jsme mlýn obilí ve vestfálském Porýní a semeleme ročně zhruba 200 000 tun pšenice všech jakostí. Přijmeme pšenici na nákladním autě nebo na lodi v našem přístavu v obci Spelle. Máme zájem o kontaktní údaje z Česka. Máme zájem o obchody od května 09 do září 2010.
Poptávám herbicidní tyč
Poptávám herbicidní tyč. Děkuji.
Poptávám hnojivo Flortis
Prosím o sdělení,zda je ještě v prodeji minerální hnojivo FLORTIS pro muškáty,výrobek italské firmy ORVITAL,případně o sdělení,v jaké obchodní síťi je dostupná pro drobný prodej.Děkuji za zprávu a zůstávám s pozdravem Petrášek.
INDIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledáme odběratele následujících produktů z Indie: -potravinové výrobky: mražené maso (hovězí, skopové, kuřecí), mražené mořské plody, mražené sladkosti, balená lehká jídla, čaje, idická koření, Basmati rýže, normální rýže, luštěniny, cukr, odstředěné mléko v prášku, vejce apod. -oblečení: vlněné svetry a doplňky, kožené bundy, trička, džíny, ...
Poptávám kukuřičný šrot
Dobrý den, poptávám kukuřičný šrot. Popř. ještě jiné šroty + ceny. Děkuji
Poptávám zahradní hnojivo
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možný někde sehnat hnojivo ze slepičího trusu....děkuji
MAKEDÓNIE; Močovinu
Poptáváme močovinu 46% N hnojivo - velké množství.
IZRAEL; Vojtěška 1.500 tun
Import vojtěškového sena z ČR do Izraele. Mám zájem o import nejméně 1500 tun vojtěškového sena v malých balících. Musí být suché a čerstvé, potřebuji laboratorní test kvality. Prosím o nejlepší cenovou nabídku.
INDIE; Sépiové kosti
Jsme vývozci sépiových kostí již od roku 1953. Naše sépiové kosti jsou vyprané, usušené, upravené, s hladkými okraji a balené ve velkém nebo individuálně balené v blistru dle přání odběratelů. Sépiové kosti se používají hlavně jako krmivo pro ptáky. Jedná se o základní krmivo pro ptáky snášející vejce. Hledáme dovozce ptačího zobu, krmiva pro ...
INDIE; Rýžová sláma
Rýžová sláma: Můžeme dodávat rážovou slámu indického původu, široce používanou pro krmení zvířat, pěstování hub, vermicomposting, brikety biomasy, používanou při výrobě etanolu, kontrole půdní eroze, čištění úniku ropy v těžebních zařízeních atd. Můžeme dodávat slisované balíky 100 kg a můžeme naložit 21 t do jednoho kontejneru 40 FT. Měsíční ...
Poptávám krmnou řepu
Koupím krmnou řepu pro koně,prosím nabídněte.Zbýšov u Brna.
Poptávám síť na voliéru
Prosím o zaslání nabídky. Zajímá mě cena sítě na horní část voliéry (ochrana proti přeletu perliček a bažantů). Rozměry 7 x 7m. Mnohokrát děkuji.
INDIE; Potraviny, kosmetika, textil
Hledáme odběratele následujících výrobků z Indie: Potravinářské výrobky: • zmrazené maso (hovězí / skopové / kuřecí) • zmrazené mořské plody • zeleninové / nezeleninové produkty připravené k smažení • mražené sladkosti (Haldiram / Chandu Halwai) • balené občerstvení (Namkeens) (Haldiram / Garden / Ruffle Lays / Mongini’s ) • čaj - CTC a ...