POLSKO; Krmiva, pigmenty, inkoust
Hledám všechny české výrobce krmiv pro zvířata a přísad do nich, výrobce pigmentů a inkoustů.
INDIE; Krmivo, koření a semena
Indická firma UNIQUE ORGANICS je výrobní a obchodní firma s certifikací ISO 22000:2005. Rovněž jsme získali certifikáty pro organickou výrobu EEU 2092/91 a NOP/USDA standardy. Exportujeme následující zboží: krmivo pro zvířata - sojová moučka, moučka z řepkového semene, arašídová moučka, guarová moučka, rýžové otruby, kukuřice; koření a olejová ...
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Hledáme výrobce, exportéry masokostní moučky 3. kategorie ke krmení drůbeže a ryb.
MALAJSIE; Okrasné ryby
Fishlink je vývozce živých okrasných ryb z Malajsie. Dodáváme širokou škálu tropických ryb, brakických, studenovodních ryb, vodních rostlin, krevet, želv s měkkým krunýřem a zelených želv. Dodáváme nejlepší ryby a služby zákazníkům po celém světě. Máme zájem o obchodní spolupráci.
BENIN; Nápoje, potraviny
Jsme vývozci níže uvedených produktů za dobrou cenu a máme zájem o obchodní spolupráci: alkoholické a nealkoholické nápoje, ovocné šťávy a nektary, práškové nápojové směsi, sušené přílohové směsi, sušené polévkové směsi, neslazené nápoje, cestovní potravinářské výrobky, nápoje v prášku, přírodní a tradiční produkty, cereální tyčinky, pekanové ...
Poptáváme dodavatele granulí
Popis poptávky: poptáváme dodavatele kvalitních granulí pro psy a kočky (zahraniční i české výroby) pro maloobchodní ale hlavně velkoobchodní prodej (máme volné skladovací prostory v Kutné Hoře).
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Hledáme silný dodavatelský zdroj / výrobce masokostní moučky kategorie III pro bangladéšský a vietnamský trh.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku (jateční produkt 3. kategorie), obsah proteinů min. 50%, dodávka ve velkém - 20 kontejnerů, ve velkých pytlích, 50 kg pytle. Množství: 500-3000Mt měsíčně.
BANGLADÉŠ; Krmiva, rybí moučka
Jsme jedním z největších dovozců a distributorů krmiv pro zvířata, krmiv pro drůbež a rybí moučky v Bangladéši. Hledáme dodavatele, prosíme o zaslání specifikací výrobků, návrhu cen, balení atd.
ČÍNA; Fosforové produkty
Jsme jedním z předních výrobců fosforových produktů v Číně. Naše firma Fano Group Ltd se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu přísad do krmiv. Vyrábíme dikalciumfosfát, monokalciumfosfát a monodikalciumfosfát, jak v prášku, tak v granulích. Nabízíme velmi kvalitní materiál (specifikace viz angl.text). Máme zákazníky po celém světě a ...
PAKISTÁN, Hnojiva
Poptávám dodavatele močoviny/hnojiva.
NĚMECKO; Výrobky pro psy
Poptávám kontakt na výrobce spotřebního zboží pro psy. Patří sem například vodítka, obojky, postroje pro psy, hračky pro psy, přikrývky, koše, nádobky, krmivo, oblečky, polštářky, žvýkací artikl pro psy, vlečná lana, ohrady pro štěňata venkovní i vnitřní, autopojistka pro psy atd.
TANZÁNIE; Export zvířat
Jsme firma z Tanzanie, obchodujeme s živými organismy jako želvy, savci, ptáci, obojživelníci, plazi, živý i suchý hmyz. Máme velké zkušenosti s námořní přepravou malých i velkých nákladů. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
TAIWAN; Hnojiva
Firma Arosyn je jednou z větších firem importující a distribuující hnojiva pro tchajwanský trh. Poptáváme výrobce hnojiv z EU pro založení obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Jsem importér masokostní moučky. Hledám dodavatele, exportéry.
PÁKISTÁN; Řepkové semeno
Jsme importní / exportní zástupce / konzultant v Pákistánu. Poptáváme řepkové semeno ve velkém, s nejlepší specifikací a až 45% obsahu oleje. Cena CNF Karáčí Pákistán Qasim Port.
PÁKISTÁN; Organická hnojiva, rýže
Jsme společnost sídlící v Karáčí v Pákistánu a zabýváme se dovozem organických kombinovaných hnojiv a vyvážíme všechny odrůdy rýže (včetně Super Basmati), jak ve velkém, tak ve spotřebitelském balení. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
ČÍNA; Rostlinné oleje, organická hnojiva
Firma Hengyang Camellia Trading Co., Ltd byla založena v roce 2004, dodává organické rostlinné oleje, jako je tungový olej, kaméliový olej a sezamový olej, organická hnojiva, jako je drť tungových semen, organické insekticidy, jako drť čajových semen. Máme zkušený personál a vždy nabízíme zákazníkům zboží špičkové kvality za konkurenční cenu. Máme ...
Poptávám ledek amonný s vápencem
Poptávám 50-100kg ledku amonného s vápencem
Sháním koňský postroj
Koupím prsní postroj pro 3 letou kobylku slezského norika, cenu nabídněte
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme maso a kostní moučku pro drůbež. Krmivo by mělo mít min. 50% proteinů, bělavé/našedlé, bezbarvé, bez BSE onemocnění.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Hledáme výrobce / zástupce / prodejce vedlejšího produktu ze zvířat (masokostní moučky) pro dlouhodobou obchodní spolupráci. Masokostní moučka, kterou poptáváme, by měla mít: 1] surový protein - 50% min. 2] ne ve formě pelet 3] bílá / šedavá barva -ne červená nebo černá 4] zpráva o radioaktivním testu 5] bez nemoci BSE. Rádi bychom ...
MOLDÁVIE; Lisované díly, zemědělství, turismus
Hledáme obchodní spolupráci, partnery v oboru plastových lisovaných dílů, granulátu z použitých pneumatik, zemědělské výroby, turismu a jiných aktivitách (volný čas). Pro reklamní výrobky a výběr více preferované oblasti zájmu můžeme nabídnout prostory pro výstavu výrobků - obchodní pavilon, konference, ubytování v hotelu, zastoupení. Více ...
NĚMECKO; Potřeby pro psy
Zakrátko otevřu obchod s kvalitními doplňky pro chov a životní styl psů. Na tomto základě hledám výrobce/dodavatele velmi kvalitního zboží pro psy např. misky na krmení, oblečky pro psy, obojky, pelíšky, ale také povlaky na polštářky, tašky, trička, stolní lampy (vždy ve spojitosti s psími motivy). Existuje v Česku vhodný obchodní partner?
PÁKISTÁN; Ptáci, krmivo
Prosíme o kontaktní údaje dodavatelů žijících ptáků a zvířat leteckou expedicí do Pakistánu. Dále chceme importovat přímo od českých výrobců ptačí krmení a krmivo a výrobky pro domácí mazlíčky. Rovněž máme zájem dodávat surové zvířecí usně, kosti a zvířecí krev z Pakistánu do Česka výrobcům krmiv pro domácí mazlíčky.