Centrální monitorovací stanice
Dodávka dvou centrálních monitorovacích stanic pro Pardubickou nemocnici.
Dětský fibrolaryngoskop
Dodávka dětského fibrolaryngoskopu pro Pardubickou nemocnici.
Nefroskop
Dodávka operační teleskopu 22 Fr. s přímým pracovním kanálem pro použití jako perkutánní nefroskop a jako operační cystoskop pro řešení cystolitiazy.
Dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci znovuvyhlášení částí 2 a 6
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci. Veřejná zakázka je rozdělena do 2 částí. Část 2: Elektroultrazvukový přístroj typ I. Část 6: Diatermie Účastník může podat svou nabídku do kterékoliv části veřejné zakázky i do všech částí veřejné zakázky. Podrobnější specifikace předmětu veřejné zakázky je ...
Flexibilní videoendoskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka flexibilního videobronchoskopu pro Pardubickou nemocnici, sestavy 2 ks flexibilních videoduodenoskopů a endoskopické věže pro Chrudimskou nemocnici.
Sterilizátor pro Orlickoústeckou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sterilizátoru pro COS Orlickoústecké nemocnice v souladu s technickými podmínkami a ostatními požadavky zadavatele.
Infuzní a transfuzní materiál
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek zdravotnického infuzního a transfuzního materiálu do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele.
Mycí a sterilizační přístroje a nástroje znovuvyhlášení částí 5 a 7
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mycích a sterilizačních přístrojů a nástrojů.
Čočky - implantáty znovuvyhlášení
Čočky - implantáty znovuvyhlášení. Bližší specifikace v rámci ZD.
NNP Moravská Třebová - Vybavení - zdravotnická technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářského nábytku, zdravotnického nábytku, zdravotnické technologie a zdravotnického vybavení pro Nemocnici následné péče Moravská Třebová. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do šesti samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Vybavení Orlickoústecké nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nového vnitřního vybavení interiéru nového centrálního urgentního příjmu Orlickoústecké nemocnice.
Dodávka lůžek pro Orlickoústeckou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lůžek, matrací a stolků pro Orlickoústeckou nemocnici.
Vyšetřovací stoly znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyšetřovacích stolů.
Telemetrické a holterovské monitorování znovuvyhlášení spiroergometrický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spiroergometrického systému pro Interní oddělení Svitavské nemocnice.
Stropní vyšetřovací a zákroková svítidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového vnitřního vybavení 41 ks stropních vyšetřovacích svítidel (TP 2105) a 1 ks stropního zákrokového svítidla (TP 2106) dle uvedené specifikace včetně dodávky a montáže, včetně dodávky a montáže mezistropní konstrukce s kotvícími prvky mezi nosným stropem a sádrokartonovým podhledem (možná varianta řešení je ...
Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks monitorů vitálních funkcí pro dětské oddělení Pardubické nemocnice, 1 ks centrály monitorovací a 14 ks monitorů vitálních funkcí pro Orlickoústeckou nemocnici.
Ventilátory plicní pro děti a dospělé
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 10 ks plicních ventilátorů pro děti a dospělé a 3 ks transportních plicních ventilátorů.
Anesteziologické přístroje
Dodávka 3 ks anesteziologických přístrojů.
Ultrazvukové přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ultrazvukových přístrojů pro Pardubickou a Orlickoústeckou nemocnici: Ultrazvukový přístroj močového rezidua pro geriatrické oddělení Ultrazvukový přístroj pro dětské oddělení Ultrazvukový přístroj pro RDG oddělení a centrální příjem Ultrazvukový přístroj pro ARO oddělení
Laser znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho laseru pro interní oddělení Pardubické nemocnice. Podrobnější specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v rámci bodu 5 Technické podmínky a zároveň v příloze návrhu smlouvy, která tvoří nedílnou součást zadávacích podmínek. Uvedené podmínky jsou podmínky závazné, jsou absolutní, a proto ...
Stůl zákrokový mobilní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zákrokového stolu vč. příslušenství.
RTG prodloužená karbonová deska operačního stolu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka RTG prodloužené karbonové desky operačního stolu pro Litomyšlskou nemocnici.
RTG stacionární skiagrafický pro Orlickoústeckou nemocnici, znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace stacionárního skiagrafického RTG přístroje pro centrální urgentní příjem Orlickoústecké nemocnice.
Bronchoskopy včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka bronchoskopů včetně příslušenství pro Orlickoústeckou nemocnici.
Odsávací systémy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektrických odsávaček pro Orlickoústeckou nemocnici.