Odsávačky, nebulizátory a ohřívače infuzí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka odsávaček, nebulizátorů a ohřívačů infuzí pro pracoviště zadavatele, kterým je Svitavská nemocnice. Podrobnější specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka lůžkového vybavení  a  aktivních antidekubitních matrací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lůžkového vybavení a aktivních antidekubitních matrací pro pracoviště zadavatele. Podrobnější specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Komplet systémových operačních stolů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletu systémových operačních stolů včetně příslušenství pro Pardubickou nemocnici.
Anesteziologické přístroje
Dodávka anesteziologických přístrojů pro pracoviště zadavatele. Bližší informace jsou uvedené v zadávací dokumentaci.
Artroskopické sestavy a laparoskopická věž
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka artroskopické sestavy do Pardubické nemocnice, artroskopické sestavy do Litomyšlské nemocnice a dodávka laparoskopické věže do Pardubické nemocnice.
Monitorovací systémy
Předmětem plnění je dodávka monitorovacích systémů na jednotlivá pracoviště zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Angiografické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou angiografických přístrojů pro Pardubickou nemocnici. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje u obou přístrojů pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby.
Lékařské mikroskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 kusů lékařských mikroskopů pro Soudní lékařství Pardubické nemocnice.
Ultrazvukový přístroj pro Litomyšlskou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje pro ARO Litomyšlské nemocnice.
Optické biometry
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks optického biometru pro oční oddělení Pardubické a Litomyšlské nemocnice v souladu s medicínským účelem a s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v zadávací dokumentaci.
Sterilizátor kazetový
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kazetového sterilizátoru pro centrální operační sály Pardubické nemocnice v souladu s medicínským účelem a s technickými podmínkami a ostatními požadavky uvedenými v zadávací dokumentaci a dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 této zadávací dokumentace.
Vnitřní vybavení sdružení JIP Svitavské nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nového vnitřního vybavení interiéru multioborové JIP (interna + chirurgie) Svitavské nemocnice včetně montáže, instalace a seřízení dodaného zboží.
Různé zdravotnické přístroje a vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks bronchoskopů pro plicní oddělení Chrudimské nemocnice, 1 ks bronchoskopu intubačního a 1 ks videolaryngoskopu pro ARO Svitavské nemocnice, 1 ks myčky endoskopů a 1 ks sušicí skříně na plicní oddělení Chrudimské nemocnice a 1 ks videoprocesoru vč. monitoru pro plicní oddělení Pardubické nemocnice.
EKG, EKG holter a přístroj na ohřev pacienta
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks EKG, 1 ks EKG holterovského systému a 1 ks přístroje na ohřev pacienta pro pracoviště zadavatele, kterými jsou Svitavská a Chrudimská nemocnice.
Poptávám výrobu mastí vlastní receptury
Poptávám výrobu jednoduchých mastí ze směsi másel a olejů. Máme vlastní recepturu a veškeré přísady dodáme.
Skiaskopicko skiagrafický RTG přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu skiaskopicko - skiagrafického RTG přístroje včetně jeho instalace a uvedení do provozu. Podrobnější specifikace je uvedena v bodě č. 5 této zadávací dokumentace, tj. Technické podmínky a zároveň v příloze č 3, tj. závazný návrh smlouvy, která tvoří nedílnou součást zadávacích podmínek. ...
Gamma sonda
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks Gamma sondy pro Chrudimskou nemocnici.
Obnova lůžkových ramp na lůžkových odděleních Pardubické nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení výměny lůžkových ramp na lůžkových odděleních Pardubické nemocnice. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci. Lůžkové rampy: 28 ks Ortopedie lůžka 3. NP Lůžkové rampy: 32 ks Úrazová chirurgie lůžka 4.NP Lůžkové rampy: 28 ks Cévní a plastická chirurgie lůžka 5. NP Lůžkové rampy: 32 ks ...
Obnova lůžkových ramp a stativů na kardiologii Pardubické nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení výměny lůžkových ramp a stativů na kardiologii Pardubické nemocnice. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci. Lůžkové rampy: 6 ks Kardiologie KIM 2.NP Stropní stativy: 8 ks Kardiologie koronární jednotka 3.NP Lůžkové rampy:18 ks Kardiologie lůžka 2.NP Lůžkové rampy: 30 ks Kardiologie ...
Rukavice vyšetřovací
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek vyšetřovacích rukavic, do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele a v souladu s kvalitativními a technickými požadavky zadavatele na předmět plnění veřejné zakázky.
Mycí a dezinfekční automaty a sterilizátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mycích a dezinfekčních automatů a sterilizátorů pro Pardubickou nemocnici včetně pozáručního servisu po dobu 8 let po skončení záruční doby. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Svítidla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svítidel pro pracoviště zadavatele Pardubickou a Svitavskou nemocnici s montáží a instalací včetně pozáručního servisu po dobu 8 let po skončení záruční lhůty.
Překladové zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks překladového zařízení pro Pardubickou nemocnici a 1 ks překladového zařízení pro Svitavskou nemocnici.
Myčky podložních mís
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 12 ks dvoukapacitních myček podložních mís pro Pardubickou nemocnici a 3 ks jednokapacitních myček podložních mís, z toho 1 ks pro Pardubickou nemocnici a 2 ks pro Svitavskou nemocnici
Peroperační O rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka peroperačního O ramena pro centrální operační sály centrálního urgentního příjmu Pardubické nemocnice včetně instalace a uvedení do provozu včetně pozáruční údržby po dobu 8 let. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.