Defibrilátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: 12 ks defibrilátorů s monitorem (I typ)-Svitavská nemocnice 9 ks, Pardubická nemocnice 3 ks, 10 ks defibrilátorů s monitorem (II typ) pro Pardubickou nemocnici, 9 ks automatických defibrilátorů pro Pardubickou nemocnici. Podrobný popis a bližší technické parametry jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Skiagrafický RTG přístroj pro Pardubickou nemocnici
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka skiagrafického RTG přístroje včetně jeho instalace a uvedení do provozu včetně pozáruční údržby po dobu 8 let, blíže specifikované v zadávací dokumentaci.
Poptávám testování konopí
Poptávám testování konopí Chtěl bych se zeptat na orientační částku a podmínky pro otestování konopí na obsažené látky. Děkuji
Elektrochirurgický generátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektrochirurgického generátoru pro centrální operační sály Pardubické nemocnice.
Dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci opakované znovuvyhlášení částí 2 a 6
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci. Veřejná zakázka je rozdělena do 2 částí. Část 2: Elektroultrazvukový přístroj typ I. Část 6: Diatermie Účastník může podat svou nabídku do kterékoliv části veřejné zakázky i do všech částí veřejné zakázky. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je ...
Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové infuzní techniky pro centrální urgentní příjem Orlickoústecké nemocnice včetně uzavření smlouvy na provádění pozáručních bezpečnostně technických kontrol po dobu 8 let. Součástí předmětu plnění jsou dodávky spotřebního materiálu, infuzních setů kompatibilních s nabízenou infuzní technikou po dobu 10 ...
Léčivý přípravek ATC skupiny L03AB07 s účinnou látkou INTERFERON BETA 1A znovuvyhlášení
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L03AB07 s účinnou látkou INTERFERON BETA-1A v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Obvazový materiál - tampony, kompresy, vata
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek zdravotnického spotřebního materiálu, obvazového materiálu, do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele, a to v souladu s kvalitativními a technickými požadavky zadavatele.
Léčivý přípravek ATC skupiny S01LA04  s účinnou látkou ranibizumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny S01LA04 s účinnou látkou ranibizumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny J01CE01 s účinnou látkou draselná sůl benzylpenicilinu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny J01CE01 s účinnou látkou draselná sůl benzylpenicilinu po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny H02AB04 s účinnou látkou methylprednisolon succinat
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny H02AB04 s účinnou látkou methylprednisolon succinat po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AC16  s účinnou látkou guselkumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AC16 s účinnou látkou guselkumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AA40 s účinnou látkou kladribin
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AA40 s účinnou látkou kladribin po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AX07  s účinnou látkou dimethyl fumarat
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny L04AX07 s účinnou látkou dimethyl fumarat po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny V08AB05 s účinnou látkou jopromid
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny V08AB05 léčiva s účinnou látkou jopromid pro intravenózní podání v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Léčivý přípravek ATC skupiny S01LA05 s účinnou látkou aflibercep
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny S01LA05 léčiva s účinnou látkou aflibercep pro intravenózní podání v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Léčivý přípravek ATC skupiny V08AB09 s účinnou látkou jodixanol
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny V08AB09 s účinnou látkou jodixanol po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny L04AC12 s účinnou látkou brodalumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny L04AC12 s účinnou látkou brodalumab po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny A02BC02 s účinnou látkou pantoprazol
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny A02BC02 s účinnou látkou pantoprazol po dobu 2 let.
Léčivý přípravek ATC skupiny J06BA02 s účinnou látkou normální lidský imunoglobulin
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny J06BA02 s účinnou látkou normální lidský imunoglobulin pro intravenózní podání po dobu 2 let.
Zajištění pozáručního servisu přístrojů zdravotnické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu přístrojů zdravotnické techniky k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce a v rozsahu a způsobem uvedeným v závazném návrhu smlouvy o poskytování pozáručního servisu.
Rukavice pro Nemocnice Plzeňského kraje, a.s.
Předmětem plnění této VZ jsou průběžné dodávky různých druhů nitrilových a latexových rukavic pro potřeby ZZS PK a jednotlivých nemocnic společnosti Nemocnice Plzeňského kraje, a.s., po dobu 12 měsíců, a to dle specifikace a požadavků uvedených v zadávacích podmínkách. Dodávané rukavice musí splňovat veškeré podmínky a normy stanovené pro jejich ...
Lehátka pro transport a hygienu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního lehátka a 1 ks sprchovacího lehátka.
Ultrazvukový přístroj pro urologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ultrazvukového přístroje pro urologické oddělení Pardubické nemocnice.
Vyšetřovací stoly opakované znovuvyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyšetřovacích stolů. Technické požadavky jsou uvedeny v rámci samostatné přílohy zadávací dokumentace. Účastník je povinen danou přílohu doplnit. Jedná se o dodávku nového, nerepasovaného, nepoužitého plně funkčního a kompletního zdravotnického prostředku včetně příslušenství či technologií v nejvyšší ...