Léčivý přípravek ATC skupiny L03AX13 s účinnou látkou glatiramer acetát
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny L03AX13 léčiva s účinnou látkou glatiramer acetát v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Operační svítidla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka operačních svítidel pro pracoviště zadavatele Svitavskou nemocnici.
Bodyplethysmograf
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks Bodyplethysmografu pro Svitavskou nemocnici.
Léčivý přípravek ATC skupiny N02CD03 s účinnou látkou fremanezumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny N02CD03, léčiva s účinnou látkou fremanezumab v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Léčivý přípravek ATC skupiny M03AX01 s účinnou látkou botulotoxin typ A
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivého přípravku ATC skupiny M03AX01, léčiva s účinnou látkou botulotoxin typ A v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.
Vozíky a stolky pro Pardubickou nemocnici
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vozíků a stolků pro Pardubickou nemocnici. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Ohřev pacienta, ohřev infuzí, kontrastních látek a krve
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro ohřev pacienta, ohřev infuzí, kontrastních látek a krve pro Pardubickou nemocnici. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Jednorázové ochranné pomůcky
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek zdravotnického spotřebního materiálu, jednorázových ochranných pomůcek, do míst plnění, po dobu 1 roku, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele, kterými jsou Pardubická nemocnice, Chrudimská nemocnice, Orlickoústecká nemocnice, Svitavská nemocnice a Litomyšlská ...
Elektrochirurgické generátory pro Svitavskou nemocnici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks elektrochirurgických generátorů pro Svitavskou nemocnici včetně dodávek spotřebního materiálu po dobu 8 let.
Robotický operační systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotického operačního systému pro centrální urgentní příjem Pardubické nemocnice. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Aspirátor ultrazvukový chirurgický a skalpel harmonický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks aspirátoru ultrazvukového chirurgického a 2 ks skalpelu harmonického do Pardubické nemocnice na centrální urgentní příjem.
Magnetická rezonance
Předmětem veřejné zakázky je dodávka magnetické rezonance pro RDG oddělení Pardubické nemocnice. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka zdravotnických lehátek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lehátek transportních, lehátek rehabilitačních, lehátek vyšetřovacích a stretcherů pro Pardubickou nemocnici. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Ventilátory plicní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka plicních ventilátorů pro Chrudimskou, Litomyšlskou, Svitavskou a Pardubickou nemocnici a dodávka kašlacích asistentů pro Pardubickou nemocnici.
Poptávám rozbor odpadni vody
Poptávám rozbor odpadni vody. Dobrý den, mám domovní ČOV na stavební povoleni a potřeboval bych udělat rozbor odpadni vody. Prosím o bližší info. co je potřeba pro to udělat. Děkuji
Videolaryngoskopy a fibrobronchoskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka videolaryngoskopů včetně stojanů a fibrobronchoskopů pro Pardubickou nemocnici.
Dodávka léků a infuzních roztoků
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčiv pro LDN Rybitví po dobu 36 měsíců od data podepsání smlouvy.
Rukavice vyšetřovací 2. kolo
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení dodávek vyšetřovacích rukavic, do míst plnění, po dobu 1 roku. Podrobná specifikace a požadavky zadavatele jsou uvedené v zadávací dokumentaci.
CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou CT přístrojů pro Pardubickou nemocnici. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje u obou CT přístrojů pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Echokardiografický přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka echokardiografického přístroje pro kardiologické oddělení Pardubické nemocnice.
SPECT/CT přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka SPECT/CT přístroje pro Chrudimskou nemocnici. Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje pozáruční FULL servis po dobu 8 let po skončení záruční doby. Podrobná specifikace je uvedená v zadávací dokumentaci.
Dodávka přístrojů pro fyzikální medicínu a rehabilitaci -  elektroultrazvukový přístroj typ I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks elektroultrazvukového přístroje typ I. pro pracoviště zadavatele. Podrobná specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Domov pro seniory Dubina - Pardubice, Blahoutova č.p. 646-649 - dodávky vybavení - obytné buňky
Předmětem plnění je dodávka vybavení obytných buněk vč. asistenčních technologií Domova pro seniory Dubina, ul. Blahoutova č.p. 646 - 649 v Pardubicích určených pro osoby (klienty) s omezenou schopností pohybu a orientace. Dodávka předmětu plnění bude realizována v návaznosti na prováděné stavební úpravy stávajících obytných buněk situovaných v ...
Domov pro seniory Dubina - Pardubice, Blahoutova č.p. 646-649 - dodávka zdravotnicko-hygienického vybavení
Předmětem plnění je dodávka a instalace zdravotnicko-hygienického vybavení do nově vybudované centrální koupelny a provozní místnosti pro dezinfekci pomůcek v II. NP bloku „A“ Domova pro seniory Dubina, ul. Blahoutova č.p. 646 - 649 v Pardubicích určených pro hygienu osob (klientů) s omezenou schopností pohybu a orientace. Dodávka a instalace ...
Léčivý přípravek ATC skupiny C10AX14 s účinnou látkou alirokumab
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dodávek léčivých přípravků ATC skupiny C10AX14 s účinnou látkou alirokumab v souladu s technickými požadavky zadavatele a se smluvními a ostatními podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci.