FN Hradec Králové - Multidetektorový počítačový tomograf  včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexní CT diagnostiky na RTG oddělení chirurgického pavilonu zadavatele zdravotnickými prostředky s požadovanými vlastnostmi a s odpovídající kvalitou. Dále je předmětem plnění zakázky demontáž a zpětný odběr stávajícího CT přístroje. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky jsou dále stavební a případné ...
LP s obsahem filgrastimu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem filgrastimu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem oktreotidu, oktreotid-acetátu a lanreotid-acetátu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem oktreotidu, oktreotid-acetátu a lanreotid-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem sodné soli komplexu sakubitrilu a valsartanu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem sodné soli komplexu sakubitrilu a valsartanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem afatinibu a nintedanibu 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem afatinibu a nintedanibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem intravenózních imunoglobulinů 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem intravenózních imunoglobulinů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem cisplatiny, karboplatiny a oxaliplatiny
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cisplatiny, karboplatiny a oxaliplatiny, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem enkorafenibu a binimetinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem enkorafenibu a binimetinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tukových emulzí pro parenterální výživu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tukových emulzí pro parenterální výživu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem dupilumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dupilumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem koagulačního faktoru VIII
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem koagulačního faktoru VIII po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem letermoviru
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s obsahem letermoviru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem trastuzumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem trastuzumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Odlehčovací služba, Honkova ul., Hradec Králové - elektrická pečovatelská lůžka, noční stolky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 35 kusů elektrických pečovatelských lůžek, jejichž součástí bude osvětlení a asistenční systém signalizace opuštění lůžka, 35 kusů nočních stolků, 35 kusů matrací, 35 kusů evakuačních podložek, 1 kus transportního vozíku na lůžka; poskytnutí záručního servisu a zajištění bezpečnostně technických kontrol ...
Léčivé přípravky s obsahem mesalazinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem mesalazinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ravulizumabu a upadacitinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ravulizumabu a upadacitinibu, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem pemetrexedu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pemetrexedu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Součástí plnění předmětu veřejné zakázky je dodávka zboží do místa plnění a veškeré ostatní činnosti účastníka, které jsou nezbytné pro realizaci předmětu veřejné zakázky.
Léčivý přípravek s obsahem defibrotidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem defibrotidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
PET/CT a SPECT/CT včetně pozáručního servisu, stavebních úprav, zpětného odběru a dodávky spotřebníh
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvouhlavé SPECT/CT gamakamery včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace léto 2021), dodávka PET/CT včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace léto 2022) a dodávka dvouhlavé SPECT/CT gamakamery včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace léto 2023) vč. zajištění pozáručního servisu ...
LP s obsahem pantoprazolu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pantoprazolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Pavilon Akademika Bedrny, Oddělení urgentní medicíny
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro Pavilon Akademika Bedrny, Oddělení urgentní medicíny a Plicní kliniku, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Porodnickou a gynekologickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro Porodnickou a gynekologickou kliniku, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. CPV kódy: 33141620- 2 Zdravotnické sady 33140000- 3 ...
Léčivé přípravky s obsahem argipresinu a desmopresinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem argipresinu a desmopresinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem panitumumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem panitumumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.