Léčivé přípravky s obsahem thiotepy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem thiotepy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem insulinů a jejich analog
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem insulinů a jejich analog po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem argipresinu a desmopresinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem argipresinu a desmopresinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky pro léčbu roztroušené sklerózy a artritidy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu roztroušené sklerózy a artritidy po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Samoexpandibilní stenty do tepen dolních končetin 2
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních stentů do tepen dolních končetin pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Léčivé přípravky pro léčbu trombocytopenie
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu trombocytopenie po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
FN Hradec Králové - Multidetektorový počítačový tomograf  včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexní CT diagnostiky na RTG oddělení chirurgického pavilonu zadavatele zdravotnickými prostředky s požadovanými vlastnostmi a s odpovídající kvalitou. Dále je předmětem plnění zakázky demontáž a zpětný odběr stávajícího CT přístroje. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky jsou dále stavební a případné ...
Léčivé přípravky s obsahem etelkalcetidu a parikalcitolu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem etelkalcetidu a parikalcitolu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik 2021
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cefuroximu, ceftriaxonu, moxifloxacinu, imipenemu a cilastatinu, cefoperazonu a sulbaktamu, teikoplaninu a flucloxacilinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem ribociklibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ribociklibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Glatiramer-acetát
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem glatiramer-acetátu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem infuzních aminokyselin
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem infuzních aminokyselin po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Elektrolyty v kombinaci s jinými léčivy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem Kalii iodidum (jodid draselný), Natrii fluoridum (fluorid sodný), Chromii trichloridum seu Chromii trichloridum hexahydricum (chlorid chromitý nebo hexahydrát chloridu chromitého), Natrii selenis seu Natrii selenas (seleničitan sodný nebo selenan sodný), Ferrosi gluconas seu ...
Mechanická srdeční podpora včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup mechanické srdeční podpory pro Kardiochirurgickou kliniku zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
Léčivé přípravky s obsahem pemetrexedu II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pemetrexedu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků a rozdělení do částí veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze číslo 1 této zadávací dokumentace - Cenová nabídka.
Léčivé přípravky s obsahem kaplacizumabu a plerixaforu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kaplacizumabu a plerixaforu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze číslo 1 této zadávací dokumentace - Cenová nabídka.
LED zdroj světla pro endoskopii včetně poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka příslušenství (LED zdroje světla) k laparoskopické věži pro Chirurgickou kliniku - traumatologii, kterou zadavatel vlastní. Součástí předmětu plnění je zároveň zajištění pozáručního servisu dodaného zboží, a to po dobu neurčitou.
Léčivé přípravky s obsahem denosumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem denosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antithymocytárního imunoglobulinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Operační stoly včetně příslušenství a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je v části 1 nákup 2 ks operačních stolů a příslušenství pro Oddělení centrálních sálů a sterilizace, a to včetně zajištění pozáručního servisu. Zadavatel předpokládá dodávku vybavení pro kardiochirurgii v roce 2021 a vybavení pro traumatologii v průběhu roku 2023. V části 2 dané veřejné zakázky je předmětem dodávky ...
Stoly včetně příslušenství a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je v části 1 nákup 2 ks operačních stolů a příslušenství pro Oddělení centrálních sálů a sterilizace, a to včetně zajištění pozáručního servisu. Zadavatel předpokládá dodávku vybavení pro kardiochirurgii v roce 2021 a vybavení pro traumatologii v průběhu roku 2023. V části 2 dané veřejné zakázky je předmětem dodávky ...
Krátkotažná kompresní obinadla
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nových, nepoužitých krátkotažných kompresních obinadel určených pro prevenci a terapii žilní insuficience, použití při varixech, povrchové flebitidě, trombóze a u posttrombotického syndromu, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmaka 18F-Fluorocholin
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fluorocholin pro humánní vyšetření metodou PET/CT, ve formě injekčního roztoku (pro i.v. podání) s objemovou aktivitou minimálně 1 GBq/ml k referenčnímu času z objednávky, v jedné lahvičce o objemu 10 ml, (umožňující opakovaný odběr roztoku), po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele a ...
Jednorázové rouškování - Samostatné operační roušky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních samostatných operačních roušek pro pracoviště Fakultní nemocnice v Hradci Králové, a to po dobu 4 let, podle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky upravující hladinu lipidů
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků upravující hladinu lipidů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.