Léčivé přípravky s obsahem insulinů a jejich analog II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem insulinů a jejich analog po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem durvalumabu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem durvalumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem regorafenibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem regorafenibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem neratinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem neratinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Mechanická srdeční podpora včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup mechanické srdeční podpory pro Kardiochirurgickou kliniku zadavatele, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
FN Hradec Králové - obnova 2 ks angiografických linek - monoplanární pro periferní intervence
Předmětem veřejné zakázky je pořízení takového vybavení angiografických pracovišť (angiografických linek), které bude zadavateli garantovat možnost optimálního zajištění jím poskytované zdravotnické péče. Součástí předmětu plnění je dále zpětný odběr stávajících(nahrazovaných) angiografických přístrojů, nezbytné stavební a další úpravy místa ...
Vakcíny
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vakcín po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro extravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Upgrade systému MUSE včetně servisního zabezpečení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je upgrade kardiologického informačního systému MUSE, který je zadavatelem provozován. Součástí předmětu plnění je zároveň zajištění servisní podpory upgradovaného systému.
Léčivé přípravky s obsahem lenvatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lenvatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávka zdravotnických přístrojů pro ZZS KHK
Předmětem veřejné zakázky jsou dle jednotlivých částí následující dodávky: Část A: 9 kusů multifunkčního monitoru s defibrilátorem Část B: 8 kusů transportního ventilátoru pro vozidla rychlé zdravotnické pomoci (Typ A), 4 kusy transportního ventilátoru pro mezinemocniční transporty (Typ B) Část C: 4 kusy resuscitačního přístroje pro ...
Léčivé přípravky s obsahem krizotinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem krizotinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tkáňových lepidel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tkáňových lepidel po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Cévní pouzdra - Radiologie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních pouzder pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Monitorovací systémy vitálních funkcí včetně zajištění pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je pro část 1 nákup monitorovací techniky včetně zajištění pozáručního servisu pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny a Chirurgickou kliniku, pro část 2 nákup monitorovací techniky včetně zajištění pozáručního servisu pro Neurochirurgickou kliniku.
Spotřební materiál pro brachyterapii
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu pro afterloadingový přístroj Varian GammaMedPlus iX.
Léčivé přípravky s obsahem antivirotik
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antivirotik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Poptávám rozbor vody
Poptávám rozbor vody. Dobrý den,bydlím v Hradci Králové,Na Břehách 397,přijde mi že voda poslední dobou zapáchá.Jsem i vážně nemocná a chtěla bych udělat rozbor vody.
Léčivé přípravky s obsahem ponatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem ponatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Hradec Králové - IVUS - intravaskulární ultrazvuk vč. zajištění dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks zdravotnických prostředků - intravaskulárních ultrazvukových přístrojů, sloužících ke zobrazení věnčité tepny pomocí ultrazvukové sondy zavedené do jejího lumina vč. zajištění dodávek unikátního spotřebního materiálu (tj. ultrazvukových sond se „sáňkami“ pro IVUS a veškerého dalšího, s provedením ...
Zápůjčka katetrizačního systému, včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je pro: Část 1: bezplatné zapůjčení kryo-katetrizačního systému včetně servisní podpory a zajištění dodávek spotřebního materiálu (dle specifikace Dílu 2 zadávací dokumentace) pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců. Část 2: bezplatné zapůjčení ...
Léčivé přípravky s obsahem remdesiviru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem remdesiviru po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LF HK - ERDF II - Simulátor bronchoskopie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu simulátoru bronchoskopie, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace. Jedná se o výukovou pomůcku pro výuku pneumologie a bronchoskopie.
Samoexpandibilní a balónexpandibilní stenty do aorty a pánevních tepen
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních a balónexpandibilních stentů do aorty a pánevních tepen pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Operační mikroskop a exoskop včetně zajištění záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks operačního mikroskopu (část 1) a 1 ks operačního exoskopu (část 2) vč. přidružených technologií a příslušenství. Dále je předmětem veřejné zakázky (pro obě části) zajištění dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu na dobu neurčitou.