Léčivé přípravky s obsahem emtricitabinu-darunaviru-kobicistatu-tenofovir alafenamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem emtricitabinu-darunaviru-kobicistatu-tenofovir alafenamidu a lamivudinu-dolutegraviru, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem lomitapidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lomitapidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Ortopedickou kliniku a Kliniku anesteziologie
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů (dále také „zboží“) pro Ortopedickou kliniku a Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 ...
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik II. po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem kyseliny ursodeoxycholové a kyseliny obeticholové
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem kyseliny ursodeoxycholové a kyseliny obeticholové, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Samoexpandibilní stenty do tepen dolních končetin
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilních stentů do tepen dolních končetin pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Léčivý přípravek s obsahem dexmedetomidinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dexmedetomidinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
PET/CT a SPECT/CT včetně pozáručního servisu, stavebních úprav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvouhlavé SPECT/CT gamakamery včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace podzim 2021), dodávka PET/CT včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace léto 2022) a dodávka dvouhlavé SPECT/CT gamakamery včetně příslušenství (předpokládaný termín instalace léto 2023) vč. zajištění pozáručního ...
FN Hradec Králové - Obnova flexibilních videoendoskopů
Předmětem veřejné zakázky je zajištění minimálně stávajícího rozsahu gastro a kolonoskopických vyšetření a ošetření na II. gastroenterologické klinice zadavatele prostřednictvím obměny stávajících zdravotnických prostředků, které jsou již na hranici / za hranicí své životnosti (každý z obměňovaných ZP je starší 10 let). Dále je předmětem plnění ...
Expertní systém do katetrizační laboratoře
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka moderního expertního systému pro katetrizační laboratoř se zárukou 24 měsíců - včetně analýzy, návrhu řešení, dodávky licencí a implementace. Dále je součástí předmětu plnění zajištění záručního a pozáručního servisu dodaného předmětu plnění, a to na dobu neurčitou.
Koagulometr včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks přístrojů k provádění rutinních i speciálních koagulačních, spektrofotometrických aimunoturbidimetrických testů pro IV. Interní hematologickou kliniku FNHK, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu.
FN Hradec Králové - Ultrazvukový diagnostický přístroj vč. zajištění pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického prostředku (ultrazvukového zobrazovacího systému prémiové třídy) určeného pro porodnickou a gynekologickou diagnostiku umožňujícího transabdominální a transvaginální vyšetřování. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu dodané techniky, a to na dobu neurčitou.
Léčivé přípravky s obsahem roztoků pro parenterální výživu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem roztoků pro parenterální výživu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Hradec Králové - dodávka RTG systému pro invazivní srdeční elektrofyziologii a RTG systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 RTG angiografických systémů vč. zajištění stavebních a dalších nezbytných úprav, demontáž a zpětný odběr stávajících angiografických přístrojů a zajištění pozáručního full servisu na dodaný předmětu plnění.
Mobilní RTG skiagrafický systém včetně zajištění záručního a pozáručního servisu
Předmětem této veřejné zakázky je postupná dodávka 3 ks mobilních RTG skiagrafických systémů pro přímou digitalizaci pro RDG kliniku zadavatele, a to včetně zajištění záručního a pozáručního servisu. Dále je předmětem plnění zpětný odběr 2 ks nahrazovaných ZP.
Léčivé přípravky s obsahem dasatinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem dasatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Angio intervenční oddělení a Invazivní elektrofyziologii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro Angio intervenční oddělení a Invazivní elektrofyziologii a kardiostimulace, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. CPV kódy: 33141620- 2 ...
Léčivé přípravky s obsahem luspaterceptu, pegepoetinu a erytropoetinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem luspaterceptu, pegepoetinu a erytropoetinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Specifikace požadovaných léčivých přípravků a rozdělení do částí veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci a v příloze č. 1 této zadávací dokumentace- Cenová nabídka.
Endoskopické věže včetně poskytování záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky v části 1 je dodávka 1 ks endoskopické věže pro Neurochirurgickou kliniku, 1 ks endoskopické věže pro operační sál 5. poschodí Bedrnova pavilonu a dodávka až 2 ks shodné endoskopické věže pro další pracoviště FN HK. Předmětem veřejné zakázky v části 2 je LED zdroje světla k laparoskopické věži pro Chirurgickou kliniku - ...
Léčivé přípravky s obsahem myorelaxancií
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem myorelaxancií po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Radiofarmaka 18F-Fluordeoxyglukosa
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky radiofarmaka 18F-Fluordeoxyglukosa (diagnostické radiofarmakum 2-[18F]fluor-2-deoxy-D-glukosa pro humánní vyšetření metodou PET/CT, ve formě injekčního roztoku (pro i.v. podání) s objemovou aktivitou minimálně 1 GBq/ml k referenčnímu času z objednávky, v jedné lahvičce o objemu 10 ml, (umožňující opakovaný ...
Neurochirurgické implantáty
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky neurochirurgických implantátů a veškerého materiálu k nabízeným neurochirurgickým implantátům pro potřeby pracoviště Neurochirurgické kliniky Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu. Součástí předmětu plnění je dále zapůjčení sady nástrojů potřebných k zavádění dodávaných ...
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro intravaskulární aplikaci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro intravaskulární aplikaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem tolvaptanu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tolvaptanu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Roztoky a spotřební materiál pro peritoneální dialýzu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů roztoků pro dialýzu a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálu podle aktuální potřeby zadavatele, a to po dobu 4 let.