Léčivé přípravky s obsahem bevacizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem bevacizumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem enzalutamidu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem enzalutamidu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LP s obsahem cabozantibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem cabozantibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem látek k léčbě očních vaskulárních poruch
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem látek k léčbě očních vaskulárních poruch po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem brentuximabu vedotin, obinutuzumabu, pembrolizumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem brentuximabu vedotin, obinutuzumabu, pembrolizumabu, ramucirumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Léčivé přípravky s obsahem palonosetronu v kombinaci
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem palonosetronu v kombinaci po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Název účinné látky, síla a velikost balení: NETUPITANTUM ET PALONOSETRONI HYDROCHLORIDUM 300MG/0,5MG CPS DUR 1 ATC: A04AA55 Předpokl. spotřeba (počet originálních balení) / 4 roky: 2 456
Infuzní roztoky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů infuzních roztoků a souvisejícího spotřebního zdravotnického materiálupodle aktuální potřeby účastníků společného zadávání, a to po dobu 4 let.
LP s obsahem burosumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem burosumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem antibiotik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem antibiotik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem galkanezumabu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem galkanezumabu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Chlopenní náhrady 2021
Předmětem zadávacího řízení jsou dodávky kryokonzervovaných alogenních chlopenních štěpů připravených tkáňovým zařízením ze srdcí zemřelých dárců pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let.
Léčivé přípravky s obsahem midostaurinu, trametinibu a ribociklibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem midostaurinu, trametinibu a ribociklibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Dva mobilní skiaskopické RTG přístroje s C ramenem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks mobilních skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem, zajištění pozáručního BTK a ostatních činností dodaného zboží po dobu neurčitou a zpětný odběr původních zdravotnických prostředků.
Léčivé přípravky s obsahem gefitinibu, vandetanibu, afatinibu, nintedanibu a bosutinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem gefitinibu, vandetanibu, afatinibu, nintedanibu a bosutinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem imunoglobulinů pro subkutánní podání po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro ORL a dětskou chirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro ORL a dětskou chirurgii, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem risankizumabu, apremilastu a tofacitinibu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem risenkizumabu, apremilastu a tofacitinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
99Mo-99mTc-generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 3,1 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace a 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 9 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to od 22.8.2021 po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Antigenní testy SARS-CoV-2
Předmětem zakázky jsou postupné dodávky in vitro diagnostických rychlotestů pro průkaz antigenu koronaviru SARS-CoV-2 dle potřeb zadavatele.
Cytostatika I
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky cytostatik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem pertuzumabu a trastuzumabu emtansinu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem pertuzumabu a trastuzumabu emtansinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky s obsahem inzulinů a antidiabetik
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem inzulinů a antidiabetik po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
LF HK - CORE FACILITIES - Optický koherenční tomograf
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje optického koherenčního tomografu (dále jen OCT) pro Laboratoř zobrazovacích metod Ústavu lékařské biofyziky a Elektrofyziologickou laboratoř Ústavu patologické fyziologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové, včetně příslušenství, dopravy, cla, instalace, uvedení do provozu, ...
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro oční kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro oční kliniku, které slouží pro zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Léčivé přípravky ATC skupiny L04AA* s obsahem belimumabu, mykofenolát mofetilu a sirolimu
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků ATC skupiny L04AA* s obsahem belimumabu, mykofenolát mofetilu a sirolimu po dobu 3 let dle aktuálních potřeb zadavatele.