Léčivé přípravky s obsahem ISAVUKONAZOLU a LETERMOVIRU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku ISAVUKONAZOL a LETERMOVIR, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou TIGECYKLIN 2021 II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou TIGECYKLIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou DEXMEDETOMIDIN 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou DEXMEDETOMIDIN pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
Léčivé přípravky s obsahem DASATINIBU, LENALIDOMIDU, LUSPATERCEPTU II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku DASATINIB, LENALIDOMID a LUSPATERCEPT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Látky ničiace baktérie na systémové použitie
Predmetom zákazky je dodávka látok ničiacich baktérie na systémové použitie do ústavnej lekárne NÚTPCHaHCH Vyšné Hágy. Uchádzač nemusí predložiť ponuku na celý predmet zákazky podľa špecifikácie definovanej v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov. Môže predložiť ponuku iba na niektorú z požadovaných 61 častí.
LP s obsahem teduglutidu 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky teduglutid
Lieky ATC skupiny L01XC08
Lieky ATC skupiny L01XC08
Rostlinné alkaloidy 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Léčivé přípravky s obsahem ATG, KAPLACIZUMABU, DEFIBROTIDU, TOCILIZUMABU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku ATG, KAPLACIZUMABU, DEFIBROTIDU, TOCILIZUMABU.
Poptávám výrobu mastí vlastní receptury
Poptávám výrobu jednoduchých mastí ze směsi másel a olejů. Máme vlastní recepturu a veškeré přísady dodáme.
Koagulační faktory
Předmětem zakázky jsou průběžné a opakované dodávky různých typů koagulačních faktorů, které budou realizovány v množství a termínech dle aktuální potřeby zadavatele (nemocnice) v průběhu období 48 měsíců ode dne účinnosti Rámcové dohody, a to na základě samostatných dílčích objednávek. Předmět plnění je podrobněji vymezen v přílohách č. 3 ZD a ...
Léčivé přípravky s obsahem DEFERASIROXU, ELTROMBOPAGU, MIDOSTAURINU, NILOTINIBU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem DEFERASIROXU, ELTROMBOPAGU, MIDOSTAURINU, NILOTINIBU, RUXOLITINIBU, to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace.
Léčivé přípravky s obsahem BOSUTINIBU, GILTERITINIBU, VENETOKLAXU
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků obsahující účinnou látku BOSUTINIBU, GILTERITINIBU, VENETOKLAXU.
Léčivé přípravky s obsahem lenvatinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem lenvatinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Motol - ATALUREN
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ataluren.
Léčivé přípravky s obsahem krizotinibu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem krizotinibu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Infuzní roztoky
Předmětem zakázky jsou průběžné a opakované dodávky různých typů infuzních roztoků, které budou realizovány v množství a termínech dle aktuální potřeby nemocnice na období 36 měsíců od podpisu rámcových dohod dle dílčích objednávek. Předmět plnění je podrobněji vymezen v příloze č. 3 ZD a podmínky plnění veřejné zakázky jsou obsaženy v návrzích ...
Léčivé přípravky s obsahem tkáňových lepidel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tkáňových lepidel po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou PAZOPANIB 2022
Předmětem veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek léčivých přípravků s účinnou látkou PAZOPANIB pro potřeby Krajské zdravotní, a.s., jako poskytovatele zdravotních služeb (nikoliv pro potřeby dalšího prodeje/výdeje), včetně jejich přímého závozu do lékáren v jednotlivých odštěpných závodech Krajské zdravotní, a.s.
FN Motol - Humira
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků Humira s účinnou látkou Adalimumab.
Léčivé přípravky - antianemika, hemostatika, faktory stimulující kolonie hematopoetických buněk
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků - ANTIANEMIKA, HEMOSTATIKA, FAKTORY STIMULUJÍCÍ KOLONIE HEMATOPOETICKÝCH BUNĚK, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace
FN Motol - Adalimumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Adalimumab.
Triazolové deriváty 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
LP s obsahem lenalidomidu 2022 II
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky lenalidomid
LP s obsahem lenalidomidu III 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky lenalidomid