Léčivé přípravky s obsahem acikloviru, gancikloviru, anidulafunginu a amfotericinu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem acikloviru, gancikloviru, anidulafunginu a amfotericinu po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Motol - Sevofluran
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Sevofluran.
Perorální antidiabetika II 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Agonisté dopaminu II 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Agonisté dopaminu I 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky ROPINIROL
Léčivé přípravky s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky DARBEPOETIN ALFA, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (Specifikace předmětu veřejné zakázky) a v příloze č. 3 (Cenová nabídka).
FN Motol - Tocilizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou Tocilizumab
FN Motol - Ekulizumab
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivého přípravku s účinnou látkou Ekulizumab, a to dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží.
Lidský albumin
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Lidský albumin pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Léčivé přípravky pro léčbu revmatických onemocnění csDMARD 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky léčivých přípravků pro léčbu revmatických onemocnění csMARD dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivých přípravků: 1 část - účinná látka methotrexát - L04AX03, 2 část - účinná látka leflunomid - L04AA13, 3 část - účinná látka ...
Lamivudin a dolutegravir
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Lamivudin a dolutegravir pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky léků  - IDACIO  2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _ Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivého přípravku Idacio - L04AB04
Dodávka léčiv dle ATC skupin pro JIHNEM
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků rozdělených do jednotlivých anatomicko-terapeuticko-chemických skupin (tzv. ATC skupin)
Léčivé přípravky s obsahem tkáňových lepidel II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s obsahem tkáňových lepidel po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Jiná cytostatika III. 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Kit PSMA
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro přípravu radiofarmaka zobrazujícího PSMA po označení 68Ga
Parenterální výživa pro Jihočeské nemocnice 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých druhů léčivých přípravků pro parenterální výživu pro potřeby jednotlivých jihočeských nemocnic, po dobu 24 měsíců, a to dle specifikace a požadavků zadavatele. Parenterální výživou se rozumí léčivé přípravky pro parenterální výživu určené pro použití ve zdravotnických zařízeních, jako ...
Vitamín K a jiná hemostatika 2022
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL
Dodávka léků a infuzních roztoků
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčiv pro LDN Rybitví po dobu 36 měsíců od data podepsání smlouvy.
LP s obsahem enzalutamidu 2022  -  sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky léčivých přípravků splňujících požadavky SÚKL s obsahem účinné látky enzalutamid
Inhibitory protonové pumpy - Pantoprazol i.v. aplikace I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků s obsahem účinné látky Pantoprazol (ATC skupina A02BC02) pro intravenózní aplikaci určenou pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Imunoglobuliny IVIG V
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky humánních imunoglobulinů k intravenózní aplikaci (IVIG) pro léčbu hospitalizovaných pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Antibakteriální látky pro systémové použití XIX
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro parenterální aplikaci s obsahem účinných látek ampicilin, ceftarolin, ceftazidim, linezolid, oxacilin (ATC skupina J01CA01, J01DI02, J01DD02, J01XX08, J01CF04) pro léčbu pacientů ve schválených indikacích dle SPC platného ke dni podání nabídky.
Adalimumab - HUMIRA
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků s léčivou látkou Adalimumab, konkrétně léčiva HUMIRA, (dále jen „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami
Dodávky léků - TERIPARATID 2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy _Cenová nabídka, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a to dodávky léčivých přípravků s účinnou látkou teriparatid - H05AA02.