Balónexpandibilní stentgrafty vaskulární II./IV.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky balónexpandibilních vaskulárních periferních stentgraftů pro Radiologickou kliniku FN Olomouc.
Katetr ultrazvukový ViewFlex Xtra
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ultrazvukového katetru ViewFlex Xtra
14. Stentgrafty aortální
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních protéz - stentgraftů aortálních.
Vodící dráty k vaskulárním intervencím
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vodících drátů pro zavádění katetrů, stentů, balónů, s rovným nebo „J“ zakončením, v různých délkách a průměrech.
Drát zaváděcí Emerald
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zaváděcího drátu Emerald k zavedení diagnostického a intervenčního instrumentária.
Systémy pro uzavírání tepenných vstupů po perkutánních cévních výkonech
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky uzavíracích systémů, určených na uzavření místa punkce po perkutánních katetrizačních diagnostických a intervenčních výkonech.
Diagnostické katétry
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky angiografických diagnostických katétrů, k dispozici v různých velikostech (Fr.) a konfiguracích, v kombinaci autraumatického hrotu se splétaným nebo nesplétaným tělem.
Širokoúhlá fundus kamera
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusu širokoúhlé fundus kamery s příslušenstvím pro Oční kliniku Fakultní nemocnice Olomouc.
Laserový přístroj a set pro morcelaci a enukleaci prostaty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 kusů laserového přístroje včetně příslušenství pro operativu prostaty a ledvinových kamenů a set pro morcelaci a enuklaci prostaty včetně příslušenství pro Urologickou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc
6 ks resuscitačních lůžek pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči.
2 ks resuscitačních lůžek pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks resuscitačních lůžek pro intenzivní péči v Nemocnici AGEL Prostějov.
Systém ohřevu pacienta
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 14 ks systému ohřevu pacienta pro Centrální operační sály a 2 ks systému ohřevu pacienta pro Neurochirurgickou kliniku, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu a provedení zaškolení personálu FN Olomouc.
Bronchoskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 7 kusů bronchoskopů pro Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu monitorovacího systému a centrálních monitorovacích stanic, pro Dětskou kliniku, Kliniku plicních nemocí a tuberkulózy, a I. Interní kliniku kardiologickou Fakultní nemocnice Olomouc, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu FN Olomouc, a ...
Dodávka nemocničních lůžek
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nemocničních (standardních, resuscitačních, bariatrických a porodních) lůžek a nočních stolků pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Dodávka nábytku pro úložné a pracovní prostory
Předmětem zakázky je dodávka a instalace nábytku pro úložné a pracovní prostory do prostředí ARO a operačních sálů Nemocnice AGEL v Přerově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Anesteziologické přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu anesteziologických přístrojů, pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Fakultní nemocnice Olomouc, a včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, dodání veškerého spotřebního materiálu, a provedení zaškolení personálu FN Olomouc.
Dodávka digitálního RTG přístroje s C ramenem s vyšetřovacím stolem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks digitálního RTG přístroje s C ramenem s možností DSA s vyšetřovacím stolem, který bude využíván pro zavádění bipolárních kardiostimulátorů pro Nemocnici AGEL Přerov včetně plného servisu po ukončení záruky na dobu 8 let. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Chronická dialýza
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro chronickou dialýzu a současná výpůjčka 20 ks dialyzačních monitorů.
Systém implantabilní neurostimulační DBS nedobíjitelný pro NCHIR
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních neurostimulačních systémů k léčbě Hlubokou Mozkovou Stimulací (DBS) a k léčbě Parkinsonovy nemoci, Dystonie, Esenciálního třesu, Obsedantně kompulsivních poruch a Epilepsie.
Dodávka parních sterilizátorů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu parních sterilizátorů pro Nemocnice AGEL v Přerově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Dodávka endoskopického vybavení
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu endoskopického vybavení pro Nemocnice AGEL v Přerově, Prostějově a Šternberku. Podrobnosti viz zadávací dokumentace.
Protézy cévní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky cévních protéz.
Dodávka nástropních tubusů
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu nástropních tubusů a zdrojových mostů pro oddělení ARO a Chir. JIP Nemocnice AGEL v Přerově. Podrobně viz zadávací dokumentace.
Balónek dilatační biliární pro ERCP
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky dilatačních balónků naváděných vodičem (jícnový, pylorický, kolonický a biliární).