Termocyklér pro real time PCR včetně BTK a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termocykléru se zaměřením na kvantitativní analýzu a zpracování velkého množství vzorků během epidemie COVID-19 pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky FN Hradec Králové. Součástí předmětu plnění je dále zajištění pozáručního BTK a ostatních činností uvedených, a to po dobu neurčitou.
Obměna izolátorových boxů pro aseptickou přípravu a manipulaci s cytostatiky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výroby farmaceutických přípravků - především cytostatik, připravovaných v podtlakových aseptických prostorách s laminárním prouděním, s odtahem mimo budovu, s třídou čistoty A dle standardů GMP (laminární proudění) a ISO 5 dle EN 14644. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění případných souvisejících ...
Monitorovací systémy vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky monitorovací techniky (monitorů) včetně zajištění pozáručního servisu.
Hemodynamický monitor
Předmětem veřejné zakázka je dodávka 2 ks hemodynamických monitorů, včetně zajištění dodávek spotřebního materiálu pro dodané přístroje, které jsou určeny pro Kardiochirurgickou kliniku a Chirurgickou kliniku FN Hradec Králové.
Parní sterilizátor-autokláv
Předmětem veřejné zakázky je dodávka parního sterilizátoru-autoklávu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Mikroskop s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroskopu s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Přístroj ultrazvukový diagnostický
Předmětem veřejné zakázky je zajištění ultrasonografické diagnostiky zdravotnickými prostředky se zadavatelem požadovanými vlastnostmi a s odpovídající kvalitou pro klinická pracoviště Fakultní nemocnice Hradec Králové.
LF HK - CORE FACILITIES -  Laboratoř experimentální gastroenterologie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických a laboratorních přístrojů a zařízení pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové.
Imunonefelometrické analýzy proteinů na plně automatickém analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů a kontrolního materiálu potřebného k provádění imunonefelometrických analýz určeného spektra analytů po dobu 4 let. CPV kódy: Diagnostické přístroje 33124100-6 Diagnostika 33694000-1
Kochleární implantáty včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kochleárních implantátů včetně příslušenství pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 2 let formou konsignačního skladu.
Zápůjčka bateriového motorizovaného stapleru včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 2 ks bateriových motorizovaných staplerů pro Oddělení centrálních sálů a sterilizaci Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Frézy pro neurochirurgii včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je náhrada 2 kusů neurochirurgických fréz, včetně dodávek spotřebního materiálu a zajištění pozáručního servisu, pro Neurochirurgickou kliniku, Fakultní nemocnice Hradec Králové.
Obměna parních sterilizátorů na pracovišti centrální sterilizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks velkokapacitních prokládacích parních sterilizátorů včetně provedení stavebních a instalačních úprav a následné poskytování záručního a pozáručního servisu.
ORL shaver včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je nákup systému ORL shaveru, včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro ORL, FN Hradec Králové.
FN Hradec Králové - mobilní skiaskopické RTG přístroje s C ramenem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 mobilních skiaskopických RTG přístrojů s C ramenem. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu dodaného vybavení na dobu neurčitou a zpětný odběr původních ZP.
Analyzátor moči včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je náhrada 1 kusu stávajícího přístroje pro analýzu moči, včetně zajištění pozáručního full servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky, FN Hradec Králové.
FAF UK - Modernizace páteřního prvku a prodloužení jeho servisní podpory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka modernizace páteřního prvku a prodloužení jeho servisní podpory pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové
LF HK – FANTOM – Simulátor, trenažer a ultrazvukový přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu bronchoskopického simulátoru, 2 kusů trenažeru punkce štítné žlázy, 1 kusu ultrazvukového přístroje včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace.
LF HK – FANTOM – Přístroje pro měření zraku a sluchu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů perimetru a 4 kusů audiometru, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace.
RTG přístroj skiagrafický plně digitální se stropním závěsem včetně vertigrafu
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu RTG přístroje skiagrafického plně digitálního se stropním závěsem včetně vertigrafu (dále také jen „zboží“) pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního ...
LF HK – ERDF II – Virtuální pitevní stůl
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka multifunkčního výukového virtuálního pitevního stolu, včetně příslušenství, dopravy, cla, zaškolení obsluhy, dodání příslušné dokumentace, záručního servisu, a dále podle ostatních podmínek zadávací dokumentace. Jedná se o výukovou pomůcku pro interaktivní práci s virtuálním pacientem paralelně či ...
Balónkové katétry pro periferní angioplastiku
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky Balónkových katétrů pro periferní angioplastiku pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Nitrooční čočky akrylátové monofokální
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nitroočních čoček akrylátových monofokálních pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 3 let formou konsignačního skladu.
Zajištění imunohematologických vyšetření pro Transfuzní oddělení FN HK
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a veškerého kontrolního a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění imunohematologických vyšetření v požadovaném rozsahu, struktuře a provozní době pracovišť zadavatele, včetně bezplatné výpůjčky minimálně 2 nových plně automatických analyzátorů potřebných pro provádění ...
LF HK – Přístroj pro ultrasonografické vyšetření a analyzační software
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky je dodávka přístroje pro ultrasonografické vyšetření a software pro zpracování a pokročilé analýzy zobrazovacích metod. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část veřejné zakázky (příloha dokumentace výběrového ...