Jednorázové vyšetřovací a operační rukavice
Předmětem zakázky jsou pravidelné dodávky jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic dle specifikace uvedené v zadávací dokumentace.
Poptávám nájezdové ližiny pro invalidní vozík
Skládací nájezdové lyžiny pro invalidní vozík elektrický bez invalidy.
Poptávám trifokální dioptrická skla
Trifokální dioptrická skla.
Kardiostimulátory
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s vítězným uchazečem na příslušnou část, jejímž předmětem jsou dodávky v zadávací dokumentaci specifikovaných typů kardiostimulátorů a stimulačních elektrod (tzv. balíček) spočívající v jejich uložení v konsignačním skladu. Smlouva bude uzavřena na dobu 2 let.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardiovaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary
Předmětem plnění veřejné zakázky se skládá ze 2 části A. dodávka zdravotnických přístrojů B. pozáruční full servis angiografické linky po dobu 7 let. Bližší specifikace viz. ZD
Spotřební materiál pro intervenční kardiologii - stenty
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s vítězným uchazečem na příslušnou část, jejímž předmětem je dodávka spotřebního materiálu pro invazivní kardiologii prostřednictvím konsignačního skladu. Smlouva bude uzavřena na dobu 2 let.
Modernizace vybavení a zařízení Karlovarské krajské nemocnice, a.s. - dodávka zdravot. přístrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů a zařízení se zárukou min. 24 měsíců včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a vyškolení obsluhy a poskytování záručního servisu.
Modernizace vybavení a zařízení Karlovarské krajské nemocnice a.s. - dodávka lůžkových kompletů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lůžkových kompletů pro jednotlivá pracoviště Karlovarské krajské nemocnice a.s., a to pracoviště (nemocnice) v Karlových Varech, v Sokolově a v Chebu. Předmětem veřejné zakázky je rovněž poskytování bezplatného záručního servisu po dobu záruční lhůty a dále úplatný pozáruční servis po dobu 8 let od uplynutí ...
Vybavení očního operačního sálu
Předmětem plnění zakázky je dodávka, uvedení do provozu, prokazatelné zaškolení obsluhy a servisní zajištění vč. splnění podmínek dle platných předpisů (především zákona o zdravotnických prostředcích a příslušných NV).
Poptáváme batohy na zdravotní materiál
Poptáváme 10ks batohů na zdravotní materiál. Zašlete prosím cenu batohu a dobu dodání. Děkuji. S pozdravem Zdeněk Mašek, Horská služba Krušné hory - Boží Dar
Poptávám gelovou podložku pro sonografii
Poptávám gelovou podložku pro sonografické vyšetření.