Dodávka kameniv potřebných pro údržbu a opravy silnic
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup těžených a drcených kameniv pro údržbu a opravy silnic odpovídajícím normě ČSN EN 12620 , ČSN EN 13242 , ČSN EN 13043 včetně dopravy do jednotlivých míst určení : ·pro zimní údržbu kamenivo frakce 0/8, 4/8 ·pro opravy silnic turbo frakce 2/5 ·pro běžné opravy silnic frakce 0/4, 4/8, 0/63, 32/63, 63/125, ...
Poptávám španělské obklady
Poptávám španělské obklady název KARPA
Poptávám zámkovou dlažbu
Poptávám 150 m2 zámkové dlažby o síle 4cm nebo 3cm a 65m2 zámkové dlažby stejného vzhledu (nebo hodící se) o síle 6cm. Barva mix s hnědou.
Poptávám stavební materiál
Dobrý den, prosím o váš rozpočet materiálu včetně dopravy do Bulhar. Polystyren 5cm 42m2 a pěnu s pistolí 1x čistič, tkanina 82m2, trny umělé 10cm a zádky 336 ks a vykružovák, štuk mk2profi 282 m2, penetrace hloubková 60m2, unimalt 10 ks. Do 10.10. Děkuji.
Poptávám kabřinec
Dobrý den,sháním 2m2 glazurovaného tmavě hnědého kabřince 25x6.
Betónové podvaly
Betónové podvaly - 1480ks. Podrobný opis predmetu je v súťažných podkladoch Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 66666,0000 EUR
Poptávám ztracené bednění
dobry den poptavam kolik by stalo 50 ks.straceneho bedneni 20x25cm dekuji.
Stavební materiály, Pákistán
Máme 10 let obchodních zkušeností v Pákistánu a rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry mramoru, stavebních materiálů v ČR.
Poptáváme praný kačírek
Dodání praného kačírku 2 m3
Štukatérská sádra, Indie
Firma Jai Maa Minerals je výrobce štukatérské sádry v Indii. Vždy usilujeme o udržení kvality a přísné kontroly kvality se provádějí na všech úrovních výroby. Naší silnou stránkou jsou hluboké znalosti a obrovské zkušenosti, silná infrastruktura, dobře vybavená nejmodernějšími stroji, obrovské skladiště, velmi efektivní štukatérská sádra, ...
Poptávám betonovou dlažbu VERONA
Potřebuji betonovou dlažbu VERONA 40 x 40 cm, 60 m2. Zajímá mě cena a doprava. Jsem z Tučap u Soběslavi. Děkuji
Omítka, Anglie
Hledám evropského výrobce základní omítky vhodné pro vnější zdi. Musí se jednat o výrobek na bázi silikonu.
Poptávám štípaný rigolový kámen
Poptávám štípaný rigolový kámen.
Poptávám kačírek vč. dopravy
Jaká je u vás možnost objednávky kačírku 0,8 cm včetně dovozu na vzdálenost asi 20 km. Množství asi na trambus. Zajímá mě cena a v jakém předstihu musí proběhnout objednávka a zda je možná dodávka i v sobotu. Místo - Dobřečov.
ČÍNA; Žula, mramor
Jsme profesionální a spolehlivý dodavatel žuly a mramoru a máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Zde je několik obrázků žulových náhrobků: http://www.vinstone.com/Tombstone2.asp?mod=cdir&act=Tombstone2&page=1 Máme vlastní závod a 40 profesionálních spolupracujících výrobců kamene. Každý měsíc vyvážíme více než 400 kontejnerů.
Poptávám 6 ks ztraceného bednění
Dobrý den, sháním pouze 6 ks ztraceného bednění 500x100x250, v nejhorším případě 500x150x250. Máte to skladem? Předem děkuji za odpověď. Karel Děkan
INDIE; Kokosové tvárnice
Zabýváme se výrobou a exportem tvárnic z kokosových jader a kokosové rašeliny. Můžeme dodávat: nízké i vysoké tvárnice E.C 5 kg Website: www.jkcoirsolutions.com Email:joethomas@jkcoirsolutionsl.com Hledáme odběratele
Poptávam PUR panely na oplaštení výrobní haly
Poptávam PUR panely na oplaštení výrobní haly. Hrubka =100mm, Delka=cca 6000mm Množstvi 1000m2
BENIN; Stavební materiály
Poptáváme stavební materiály.
Poptávám schodišťové nosné desky
Poptávám 13 ks schodišťových nosných desek, rozměr: 2090/380/80 mm z betonu nebo teraca. Jedná se o venkovní schody před hlavní vchod domu.
NIGÉRIE; Dlaždice, mramor, ocel
Hledáme dodavatele dlaždic, mramoru, oceli.
BENIN; Cementové výrobky
Jsem zástupce některých firem v Beninu. Mám zákazníky, kteří by chtěli importovat suché cementové výrobky do Cotonou. Sdělte mi laskavě své exportní ceny a podmínky a také minimální exportní množství.
INDIE; Žula, mramor, dlažba
Jsme přední indický exportér žuly, mramoru a dlažby v široké škále barev, provedení a velikostí. Hledáme zákazníky z Evropy. Pokud někdo může zajistit odběratele na základě provize, tak máme zájem s ním navázat obchodní vztah.
INDIE; Žula
Jsme exportéři žuly z Indie. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli / importéry našich výrobků.
Poptávám ztracené bednění
Poptávám ztracené bednění tl.30 cca 600ks a svahové tvárnice cca 50 ks. Pokud možno i s dopravou..Spěchá. Realizace cca do 14 dnů