Cihly, Vietnam
Jsme dodavatelem uměleckých zdicích, dlažebních, terénních, pěstebních, kamenných, betonových cihel a mnoha druhů stavebních ručně vyráběných produktů z Vietnamu. Hledáme partnery k navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Navštivte naše webové stránky www.vinhcuustone.com.
Umělý kámen, lehký beton, Vietnam
Korporace VINH CUU, založená v roce 1986, je předním dodavatelem umělého kamene ve Vietnamu. Od té doby úspěšně zkoumá a vyrábí lehký beton. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám zatravňovací parkovací dlažbu
Poptávám zatravňovací parkovací dlažbu v počtu 150 kusů. Odběr možný ihned. Platím hotově. Děkuji za nabídku
Izolační materiály, Čína
Naše firma Shaanxi Taporel Electrical Insulation Technology Co. Ltd. je jedním z největších výrobců izolačních materiálů v Číně již 15 let. Poskytujeme vysokou kvalitu za konkurenceschopné ceny. Hlavní produkty zahrnují FRP dlouhé tyče, FRP pláty a trubky, epoxidové "psí kosti" a rohové kusy atd. Jsme jediná firma, která prošla testem KEMA v ...
Dodávka drceného kameniva na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek
Drcené kamenivo na vysprávky, nátěry a kalové zákryty vozovek frakce 0/4, 2/5 a 4/8 v celkovém množství 10 650 t. Zadavatel bude provádět odběr materiálu průběžně dle okamžité potřeby svými vlastními přepravními prostředky. Dodaný materiál musí svými fyzikálními a chemickými vlastnostmi odpovídat ČSN EN 13 043.
Žulové výrobky, Indie
Jsme renomovaní exportéři veškerých žulových výrobků z Indie. Naše produkty: desky, dlaždice, žulové pomníky, hrubé žulové bloky všech barev, oblázky, obrubníky, žulové dlaždice, mramorové desky kuchyňských stolů, sochy, speciální vyřezávané sochy, honování, pískování. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptáváme stavební materiály
Dodávky stavebních materiálů z EU na stavby rodinných domů.
asfaltobetónová zmes jemnozrnná
Predmetom obstarávania je nákup asfaltobetónovej zmesi jemnozrnnej, kvality II v hrúbke 40 mm vhodnej na opravu výtlkov v krytoch vozoviek - bitúmenové zmesi na základe prírodného asfaltu.
Asfaltové zmesi-Asfaltový betón
Za tepla hutnená asfaltová zmes(asfaltová zmes s plynulou alebo prerušovanou zrnitosťou kameniva na vytvorenie vzájomného zaklínenia kameniva) vyhovujúca požiadavkam STN EN 13108-1 73 6163 používaná na cestách a iných dopravných plochách. Naloženie predmetu zákazky na dopravné prostriedky verejného obstarávateľa zabezpečí uchádzač. Prepravu ...
Generátor, jeřáb, stavebniny, Bangladéš
Poptáváme v ČR použitý nebo nový generátor, jeřáb, válec a jakékoliv stavební výrobky.
Poptávám použité betonové překlady
Poptávám levné použité betonové překlady či panely na zhotovení pevné ohrady.
Smíšené zboží, Togo
Poptáváme exportéry smíšeného zboží, jako je textil, použitá obuv a oblečení, stavební materiály, cement, železné tyče, vlnitý plech, automobily, ledničky, domovní obkladačky atd.
Portlandský cement, Pákistán
Poptáváme portlandský cement.
Poptávám dlažbu
Poptávám modrou dlažbu Rako imperiál 20x20, 9 kusů.
Žulové desky a dlaždice, Indie
Hledáme importéry žulových desek a dlaždic v ČR. Jsme jedním z renomovaných dodavatelů z Bangalore v Indii.
Konstrukční železo, fosforit, cement, Tunisko
Hledám v Evropě výrobce a opravdu velké dodavatele: - cementu OPC 42,5 R v 50 kg pytlích, - bílého cementu OPC 52,5 R v 50 kg pytlích, - cementového slínku CPC 50, - železa pro stavby / konstrukce / zdiva, - fosforitu P205.
Poptávám střešní tašky
Poptávám pálenou střešní tašku Brněnka 3000ks
Žula, mramor, Indie
Dodáváme žulu v různých barvách, jako je citronově žlutá, světle hnědá, kašmírově bílá, kašmírově zlará, rubínově červená, víceberevně červená, dále mramor v barvách, jako je zelená, lotosově růžová, zlatě žlutá, lesní zelená a hnědá atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli dlaždic nebo desek. www.excelmarmo.com
Stavebniny, Německo
Hledáme české dodavatele stavebnin.
Žula, Pákistán
Poptávám žulu pro Pákistán.
Poptávám cenovou nabídku na cihly
Dobrý den, rád bych vás touhle cestou požádal o cenovou nabídku cihel: - HELUZ FAMILY 44 broušená - 19 palet - HELUZ FAMILY 44-K-1/2 broušená - 2 palety - HELUZ FAMILY 44-K broušená - 1 paleta předem děkuji za odpověd.
Mramor, žula, řemeslné výrobky, Indie
Jsme exportér indických řemeslných výrobků, mramoru a žuly. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli v Evropě.
Poptávám materiál pro splaškovou kanalizaci
Poptávám materiál pro splaškovou kanalizaci. SO 06 Prodloužení splaškové kanalizace Trubky HS plnostěnné z PVC-U DN 250 mm SN 12 kN/m2 se zesílenou stěnou, délky 0,5 m ………………………………………………………………………………………………………………… 2 ks délky 1,5 m ………………………………………………………………………………………………………………… 3 ks délky 5,0 m ………………………………………………………………………………………………………………… ...
Dlaždice, Indie
Jsme výrobce žuly a břidlice z Indie. Máme žulové podlahové dlaždice, břidlicové dlaždice na fasády v různých barvách a velikostech. Máme také desky řezané na míru. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. www.rgkgranieexports.org
Poptávám izolační vatu
Poptávám izolační vatu pro podkroví, tloušťka 150mm, množství 420 m2.