Cement, náhr. díly výrobní linky, Vietnam
Jsme výrobce cementu z Vietnamu. Máme německou výrobní linku o kapacitě 4000 t / den. Jsme tedy schopni uspokojit poptávku zákazníků více než 1.000.000 t měsíčně. Náš produkt splňuje normy BS/ASTM pro cement. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Kromě toho poptáváme náhradní díly pro naši výrobní linku. Hledáme dodavatele ...
Poptáváme dodavatele stavebního materiálu
Poptáváme dodavatele stavebního materiálu. Naše platební podmínky: Za materiál budeme platit HOTOVĚ při odběru zboží. Odebereme materiál, a při odběru zboží zaplatíme hotově na dřevo. Hlavní prioritou je pro nás dobrá cena. Doba dodání materiálu může být delší, hlavní je cena.
Minerály, fosfát, ocel. výztuž, cement, Egypt
Jsme egyptská obchodní společnost. Působíme v mnoha oblastech: - Exportujeme fosfát, mastek, jíl, křemen, kaolin, živec, ocelovou žebírkovou tyčovou výztuž, cement a hledáme odběratele.
Mramor, žula, potravinářské stroje, Togo
Poptáváme mramor, žulu, přírodní kámen, potravinářské stroje. Zabýváme se velkoobchodem a distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních odběratelů. Sdělte nám ceny a balení produktů co nejdříve.
Poptávám dodávku polystyrenů
Poptávám dodávku následujících polystyrenů: - 120m2 podlahový tl. 100mm - 120m2 podlahový tl. 50mm - 120m2 podlahový tl. 20mm - 450m2 fasádní tl. 100mm formát desek 1000 x 500
Poptávám použité ražené cihly
Poptávám větší množství očištěných ražených cihel v Brně a okolí.
Export, import, Indie
Jsem marketingový konzultant a dodavatelský zástupce pro kupce i prodejce. Sídlím v Indii a mám také velmi dobré vztahy ve Velké Británii, v Belgii a západní Evropě. Jsem schopen dodávat potenciálním odběratelům a importérům z ČR cokoliv, co mohou požadovat od velmi dobře zavedených a renomovaných výrobců a exportérů z Indie, jako jsou stroje, ...
Poptávám ztracené bednění
Sháním 200ks ztraceného bednění šířky 15cm x 25/20/ x 50 - celkem asi 400ks zatím první dodávka 200ks - místo dodání Praha 4 -nabídněte cenu včetně dopravy.
Stavební materiály, Nigérie
Hledáme české výrobce nebo obchodníky se stavebními materiály.
Kamenivo
Dodanie kameniva rôznej frakcie bez dopravy resp. s dopravou podľa požiadaviek verejného obstarávateľa.
Poptávám služby soudního znalce
Potřebuji soudní znalecký posudek v oboru 1. mykologie - dřevokazné houby na chatě 2. stavební materiál - celoasbestová chata Objekt - chata je na Praze západ, já bydlím v Praze.
Žula, Indie
Jsem z Indie, která je po celém světě známá přírodními kameny. Je proslulá hlavně černou žulou. Zabýváme se výrobou a zpracováním přírodních indických žul, zpracováváme Absolute Black, Black Galaxy, Tan Brown, Imperial White, Kashmir White, Madura Gold, Kashmir Gold, Ivory Fantasy, Indian Juprana, Red Multi, Ivory Brown, Colonial Gold a mnoho ...
Poptávám materiál pro stavbu RD
Dodávka stavebního materiálu na stavbu rodinného domu s obytným podkorovím o zastavěné ploše 150 m2, otevřeného garážového stání pro 2 auta se skladem a zahradního domku s přístřeškem o zastavěné ploše 25 m2 + 25 m2 přístřešek. Realizace zahradního domku květen-červen, ostatní konec léta-podzim. Lokalita Pardubicko. Další ...
Střešní panely, Rusko
Hledáme odběratele velmi tvrdých střešních panelů.
Žula, mramor, Indie
Hledám evropské importéry žulových desek a dlažby, mramoru.
Stavební materiály, Vietnam
Jsme dodavatelem uměleckých kamenů pro zdivo, dlažbu, krajinné úpravy, betonových cihel a mnoha druhů stavebních ručně zhotovených výrobků z Vietnamu. Hledáme partnery k navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Navštivte prosím naše webové stránky www.vinhcuustone.com.
Poptáváme dodavatele certifikovaného písku pro MŠ
Hledám firmu dodávající certifikovaný písek pro dětská pískoviště-velkoodběr v okolí Prahy.
Mramor, žula, písek, fosfáty, Egypt
Exportujeme egyptskou kvalitu a cenu a máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Naše produkty: mramor a žula (oblázky a dlaždice různých velikostí), bílý písek (křemenný písek), odpadní písek, slabé fosfáty poměr koncentrace 28% - 30%.
Křemenitý štěrk, Německo
Poptávám křemenitý štěrk na podlahový podklad pod dřevěné palubky. Podlaha asi 60m2, dodání asi 30 km od Aše, popř. Chebu.
Poptávám umělohmotné plotovky
Poptávám umělohmotné plotovky výška 150 cm až 160 cm , šířka 10 cm.
Poptávám cihelnou dlažbu půdovku
Poptávám cihelnou dlažbu - půdovku (topinky).
Materiály, zařízení pro výstavbu silnic, Kamerun
Poptáváme celý sortiment materiálů a zařízení pro výstavbu silnic, jejich náhradní díly a příslušenství. Pošlete nám laskavě katalog zařízení. Podnikání v inženýrském stavitelství je nyní v Kamerunu lukrativní. Chtěli bychom získat velmi důležitá zařízení pro inženýrské stavby, pro těžký i lehký provoz.
Poptávám stavební materiál
Poptávám stavební materiál a to cihly a střešní krytinu
Poptávám výměnu dlažby
Poptávám, výměnu stávající betonové dlažby : čtverec 20x20x6cm za zámkovou dlažbu íčko šedé 8cm. Plocha je 8 x 35metrů tj. 280m2. Stávající dlažbu naskládat ručně na palety (mám vlastní palety) a odvézt cca 100metrů (nemám čím ) Pokládka nové zámkové dlažby + pěch + zapískování. Dořezání 10bm (kolem jímky) Betonová zámková dlažba íčko 8cm ...
Poptávám štukový písek
Rád bych pořídil štukový písek, zajímá mne cena za 1 t. Předpokládané odebrané množství cca 3 nákladní auta, doprava do 140 km.