Poptáváme dřevěné pelety
Poptáváme dřevěné pelety jakékoliv množství.Dejte prosím cenu s a bez DPH, s dopravou a bez. Balení 15kg pytle nebo big bag.Nabídky pouze na e-mail.
Palivové dřevo, Německo
Poptávám palivové dřevo buk nebo dub, štípané, max. délka 0.5 m, naložené nákladní auto s dodáním do Oelsnitz/E. u Chemnitz (Saská Kamenice), cenová nabídka?
Poptávám palivové dříví
Koupím palivové dřevo, nabídněte.
Poptávám peletky pro export
Poptávám peletky, certifikát ENplus, EN 14961-2, A1, A2, odběr kamiony 22 tun, na export do zahraničí, jsou tedy nutné certifikáty a potvrzení původu zboží. Balení jak big bag 1000kg tak možno také 15 kg pytle. Prosím o nabídku. Děkuji.
Poptávám tvrdé palivové dřevo
Poptávám tvrdé palivové dřevo.
Poptávám dřevěné brikety
Poptávám dřevěné brikety (buk,dub) 24t.Doprava,cena
Poptávám palivové dřevo
Poptávám 30-40 prm štípaného bukového palivového dřeva é délce polena 50 cm pro topení v sezoně 2014-15 s dovozem do Kunštátu. Můžete mi prosím poslat obratem Vaši oficiální cenovou nabídku? A kdy asi nejdříve by mohla být Vaše dodávka dřeva realizována? Díky za Vaši odpověď. S pozdravem Vrbka Kunštát
Dřevěné pelety, Francie
Poptáváme dřevěné pelety 6mm, Din+ EN/A1, minimálně 24 tun v pytlích po 15 kg. Dodávka do Aime 73210 Francie.
Poptávám hnědé uhlí
Poptávám hnědé uhlí ořech 1 nabo 2 cirka 12 metráků max 25 jsem z Rychnova u Jablonce prosím cenu.
Poptávám hnědé uhlí
Poptávám hnědé uhlí ořech 1 nebo kvalitní 2 tak kolem 12 až 25 metráků jsem z Rychnova u Jablonce. Cena s dopravou.
Dřevěné štěpky, Polsko
Dodáváme dřevěné štěpky pro výrobu tepla a elektrické energie do elektrárny Czechnica poblíž Wroclawi. Částice o délce až 6 cm, výhřevnost 8 GJ min / mg. Hledáme dodavatele. Za jakou cenu a v jakém množství lze dodat dřevěné štěpky do Wroclawi? Potřebuje asi 1000 t měsíčně nejméně do dubna, ale vezme také větší množství. Zúčtovací jednotka je ...
Rámcová smlouva na dodávku hnědé štěpky jako paliva pro kotelny Hartmanice na rok 2014
Dodávka hnědé štěpky jako paliva pro kotelny Hartmanice o předpokládaném objemu do 11000 prm. Jedná se o průběžnou dodávku dle klimatických podmínek a na uskladnění. Na dodávka bude uzavřena rámcová smlouva s více dodavateli.
Palivové dřevo, Německo
Poptávám palivové dřevo popř. kmenové dřevo dub, buk, které bude nákladním vozem dovezeno do Německa. Hledám obchodníky a ceny.
Palivové dřevo, Německo
Jsme firma, která sama vyrábí a prodává palivové dřevo. Poněvadž poptávka je stále větší, chceme náš podnik přemístit a velké množství importovat z Česka. Máme zájem o dlouhodobou poctivou spolupráci. Prodáváme smíšené tvrdé dřevo (buk/dub/jasan), čistý buk, měkké dřevo a jehličnaté dřevo. Vše v délkách 25 cm a 33 cm. Měli bychom zájem o ...
Černé uhlí, šrot, plastový odpad, Pákistán
Jsme pákistánská společnost Imco. Poptáváme černé uhlí, železnou rudu/ šrot, plastový odpad.
Palivové dřevo, Rakousko
Poptávám palivové dřevo z Česka, asi 40 m3 na rok 2014, prosím písemnou nezávaznou nabídku od seriozního obchodníka se dřevem na adresu Leopoldine Sedlmayer, A 3130 Herzogenburg, Unterwinden Str. 9
Poptávám uhelné brikety
Uhelné brikety Lužná u Rakovníka cca 500 kg.
Poptávám palivové dříví
Poptávám palivové dříví.
Palivové dřevo, Německo
Chtěl bych koupit palivové dřevo jako kulatinu, dlouhé trvdé dřevo.
Poptávám černé uhlí, brikety
Poptávám černé uhlí-brikety. Cenově výhodné. Blízko Olomouce, Přerova nebo Prostějova.
Poptávám ekobrikety
Dobrý den, poptávám eko brikety RUF z tvrdého dřeva v množství 1 paleta včetně dopravy do Vimperka? Děkuji za odpověď
Poptávám dřevo na topení
Poptávám dřevo na topení.
Poptávám dřevěné brikety
Dobrý den,potřebuji dřevěné brikety ,jednu paletu z tvrdého dřeva druhou paletu z měkkého dřeva,k tomu úměrně noční brikety.Peter Kožuch.
Topný olej, palivové dřevo, Německo
Můžete mi pomoci najít dodavatele topného oleje a palivového dřeva z Aše nebo Chebu, který dodá topný olej a nařezané (krbová míra) vysušené bukové dřevo do Selb (Německo PSČ 95100). Pro začátek by byly dobré německy mluvící kontakty - název firmy s telefonním číslem, které mohu obvolat.
Dřevěné brikety, Německo
Poptávám výrobce dřevěných briket.