Dřevěné uhlí, písek, dlaždice, dřevo, Egypt
Společnost Mira Egypt Group se zabývá importem a exportem, dopravou, nakládkou a vykládkou, logistickou činností a působí jako zástupce velkých ruských firem. Hledáme importéry dřevěného uhlí, křemičitého písku, žulových dlaždic, různých druhů dřeva. Dodávky z Ruska. miraegyptgroup.blogspot.com, miraegyptgroup.manufacturer.com
Poptávám palivové dřevo
Poptávám dřevěné klády pro palivové dřevo. Nejlépe bukové a smrkové, případně jiné druhy. Děkuji
Dodávka pevných paliv
Předmětem veřejné zakázky je nákup pevných paliv, koksu a hnědého uhlí
Dřevo, surová ropa, Kamerun
Jsme on-line prodejní a propagační společnost a prodáváme dřevo, surovou ropu, paliva, dřevo - kulatinu i řezané a další přírodní zdroje podle požadavků zákazníka. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Rovněž hledáme obchodní partnerství pro těžbu dřeva v Kamerunu na export do zámoří. Také podporujeme prodej zahraničních firem ...
Poptávám dříví
Koupím okorové dříví nebo zbytkové dříví z pilařské výroby. Nejlépe i s dopravou, v okolí asi do 30 km od Slušovic, okr. Zlín.
Dodanie hnedého uhlia - kocka
Predmetom zákazky je dodávka hnedého uhlia - kocky (zrnitosť 40-100 mm, voda 28-38%, popol 8-11%, merná sírnatosť 0,3-1,5 g.MJ-1,výhrevnosť 15-25 MJ/kg).
Poptávám dodavatele peletek
Koupím kamion peletek 22 - 24 tun do ceny 4500,- za tunu s DPH včetně dopravy a vykládky do Ústí nad Labem. Tel: 603809010 cdpikaul@seznam.cz
Brikety z biomasy, popel pro ocelárny, Indie
Jsme dodavatelé briket z biomasy, bagasy z cukrové třtiny, pilinových briket, briket z rýžových slupek. Také dodáváme popel z rýžových slupek pro ocelářský průmysl. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám hnědé uhlí
Koupím 2 palety hnědouhelných briket balených cana od40kč /10kg-do50kč /10kg
Poptávám palivové dříví
Prověřuji si nabídky dodání palivového dřeva pro topnou sezonu 2012-2013 v okresech Náchod, Trutnov a Rychnov n.K. - množství, ceny, doprava. Předpokládám možnost dodávky min. 10 kub. metrů se složením na pozemku, dřevo buď v dvoumetrových kusech nebo i štípané kratší.
Dodávky z uhlí a paliv vyrobených z uhlí
Předmětem veřejné zakázky jsou přímé dodávky uhlí a paliv vyrobených z uhlí (CPV 09111000-0) do odběrných míst ČD, a.s. po dobu 12 měsíců. Bližší popis je uveden v Zadávací dokumentaci (dále jen "ZD"), jejíž Přílohou č. 6 je Smlouva o dodávkách zboží (návrh smlouvy).
Dodávka drevoštiepky
Zákauka rieši dodávku drevoštiepky pre vykurovaciu sezónu 2012-2013 , 2013-2014
Palivové dřevo, Německo
Poptávám palivové dřevo 20-40m3 ročně, jen tvrdé dřevo (buk, jasan, dub) délka 45-50cm, dodání do Německa 09661 Hainichen Sasko. Odpovědi prosím pouze v němčině nebo angličtině.
Poptávám palivové dříví
Poptávám 20m3 tvrdého dřeva na topení. Nejlépe o průměru do 25cm, délky do 2m. Včetně dopravy do obce Číhalín, 67507.
Poptávám tvrdé palivové dříví
Poptavám tvrdé palivové dříví (buk, dub), polena v délce cca 40 cm, do obce Podhradí u Luhačovic, 25m3
Poptáváme palivové dříví - odkory
Prodej odkory.. Domažlice. Hledám kde koupit palivové dřevo ODKORY.
Soli, dřevěné uhlí, Egypt
Exportujeme egyptskou kvalitu a cenu a máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Naše produkty: sůl surová i praná a všechny druhy soli, dřevěné uhlí z ovocných stromů. Poskytujeme tyto služby: přeprava příchozího zboží v Egyptě i mimo, rezervace prostor a kontejnerů na kontejnerových lodích, celní odbavení zásilek.
Drevené pelety pre ZPS a DSS Novoť
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa, resp. dodávateľov drevených peliet pre Zariadenie pre seniorov a domov sociálnych služieb Novoť. Cenové ponuky uchádzačov budú zohľadňovať dovoz voľne ložených drevených peliet vrátane dopravy cisternou a naplnenie zásobníka na mieste určenia.
Poptávám černé uhlí
Poptávám černé uhlí kostka 40-100 mm výhřevnost 28-30 MJ/kg cca 15q místo dodání Hradec Králové
Palivové dřevo, Německo
Poptávám palivové dřevo, krbové dřevo délka 30-50 cm, tvrdé dřevo větší množství 40-60 kubických metrů ročně za příznivou cenu. Dodací místo 09661 Hainichen/Sasko.
Poptáváme pelety
Poptáváme dřevěné pelety/slaměné pelety, očištěný obilný odpad, 6-10 mm. Množství 5000 tun měsíčně Dodání: franko Bautzen (Sasko) Kontrakt:12 měsíců
Pokrutiny, listy, nápoje, Indie
Jsme prodejci olejných pokrutin, listů Neem (Zederach indický) a nápojů. Hledáme odběratele.
Dřevěné uhlí, kešu, kakaové boby, Nigérie
Hledám v EU odběratele dřevěného uhlí, kešu ořechů, kakaových bobů ve velkých množstvích.
Kokosové biopalivo, kámen tantalit, Ghana
Jsem importér a exportér i obchodní zástupce v západní Africe. Uvádím na trh nové produkty z Evropy, Asie, USA. Zabýváme se a exportem kokosového biopaliva. Také obchodujeme s kamenem tantalit. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Brikety, Německo
Poptávám větší množství briket. Pokud možno paletovaných. Prosím, kontaktujte mě.