Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky reagencií pro provoz automatického analyzátoru pro testování infekčních markerů dárců krve na dobu neurčitou, s podmínkou bezplatné výpůjčky 1 kusu analyzátoru s příslušenstvím, včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a včetně jeho plné servisní podpory (full service).
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru III
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro močový analyzátor s podmínkou bezplatného zapůjčení analyzátoru a včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a plného servisu. Součástí výpůjčky je též veškeré příslušenství, záložní zdroj UPS a veškeré případné další nezbytné komponenty pro optimální funkci linky.
Rámcová dohoda na dodávky sekvenační chemie
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek souprav pro sekvenování vzorků na přístrojích Illumina pro Středoevropský technologický institut Masarykovy univerzity, podrobně specifikovaných v technických podmínkách zadavatele a provedených za obchodních podmínek specifikovaných v návrhu Rámcové dohody
Materiál na výzkum IV - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcových dohod na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU a projekt Phytophthora - opakované řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora, a to speciálních kitů pro reverzní transkripci, pro qPCR (real-time PCR), kvantifikace DNA a RNA a simultánní amplifikaci 5´ a 3´ cDNA konců.
Spotřební materiál a reagencie pro sekvenaci SARS-CoV-2
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu a reagencií pro sekvenaci SARS-CoV-2 pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, včetně bezplatného zapůjčení modulárního automatické pipetovací stanice po dobu 4 let a zajištění jejího servisu.
Preanalytický a analytický laboratorní systém včetně dodávek reagencií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a výpůjčka preanalytického a analytického laboratorního systému a dále průběžné dodávky reagencií a dalšího spotřebního materiálu dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Dodávky hmot pro VDZ - rozpouštědlová barva bílá, ne vodou ředitelná, s dodatečným posypem II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hmot pro VDZ rozpouštědlové barvy bílé, ne vodou ředitelné, s dodatečným posypem. Zadavatel předpokládá celkový odběr hmot v množství 100 tun bílé barvy a 50 tun balotiny.
Dodávky hmot pro VDZ - rozpouštědlová barva bílá, ne vodou ředitelná s dodatečným posypem
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hmot pro VDZ rozpouštědlové barvy bílé, ne vodou ředitelné, s dodatečným posypem. Zadavatel předpokládá celkový odběr hmot v množství 100 tun bílé barvy a 50 tun balotiny.
Dodávka reagencií pro PCR diagnostiku SARS-CoV-2
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky diagnostik do konsignačního skladu k provádění testů pro PCR detekci SARS-CoV-2 po dobu 6 měsíců, kompatibilní se všemi otevřenými platformami. Kompatibilita s izolátorem King Fisher.
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU a projekt Phytophthora
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora. Podrobná technická specifikace požadovaného plnění uvedeného v bodě 3.1 zadávací dokumentace včetně požadavků zadavatele na předmět plnění je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace-technické specifikaci.
Materiál na výzkum III - Rámcová dohoda, Spotřební materiál pro elektrochemické analýzy - opakování
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcové dohody na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Reagencie pro analýzu moči III
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu (labochemikálií) pro chemické a mikroskopické vyšetření moče pro Oddělení klinické biochemie včetně bezplatného zapůjčení 3 ks analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Dodávka reagencií vč. výpůjčky diagnostických prostředků - Nemocnice Znojmo, p. o.
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na dvě části. Účastník musí nabídnout všechny požadované položky v části, na kterou podává nabídku. Blíže viz popis zakázky u jednotlivých částí zakázky v tomto formuláři a v zadávací dokumentaci.
Diagnostika pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému. 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a navazujícího spotřebního materiálu pro imunohematologická laboratorní vyšetření v plně automatickém systému dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy a smlouvy o výpůjčce). Předmětem veřejné zakázky je dále poskytnutí 1 ks plně automatického ...
Materiál na výzkum III - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcové dohody na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v ZD a jejích přílohách.
Kationaktivní asfaltová emulze pro běžnou údržbu komunikací pro roky 2021 - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kationaktivní asfaltové emulze pro provádění emulzních vysprávek na komunikacích II. a III. třídy Jihomoravského kraje v roce 2021 a 2022 včetně dopravy do jednotlivých skladů. Asfaltová emulze bude využívána pro spojovací postřiky, lokální výspravy vozovek a opravy a provádění nátěrů. Dodávaná asfaltová ...
Dodávka posypové soli pro zajištění zimní údržby silnic
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky posypové soli v rámci zimního období 2021/2022 a letního předzásobení v roce 2021 a 2022 včetně dopravy do jednotlivých skladů zadavatele.
Rámcová dohoda-Chemikálie a plasty
Předmětem zakázky je dodávka chemikálií a plastů. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření rámcové dohody na období 4 let s více dodavateli. Zadavatel uzavře rámcovou dohodu se všemi dodavateli, kteří splní kvalifikační předpoklady a jejichž nabídky na uzavření rámcové dohody budou podány ve lhůtě pro podání nabídek a nebudou vyloučeny v ...
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky originálních diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky (chemické vyšetření moče a morfologická analýza moči). Jako součást předmětu plnění je zadavatelem požadována ...
Diagnostika a laboratorní činidla pro stanovení CDT a HbA1c
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik a laboratorních činidel pro stanovení karbohydrát deficientního transferinu (CDT) a glykovaného hemoglobinu (HbA1c) pro Oddělení klinické biochemie dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové ...
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro MENDELU - opakované řízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora. Bližší specifikace požadovaných látek je uvedena v příloze č. 1 - technická specifikace.
Reagencie pro analýzu moči II.
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu (labochemikálií) pro chemické a mikroskopické vyšetření moče a mikroskopické vyšetření ostatních tělních tekutin, např. mozkomíšního moku pro Oddělení klinické biochemie včetně bezplatného zapůjčení 3 ks analyzátorů po dobu 4 let a zajištění jejich servisu.
Materiál na výzkum II - Rámcová dohoda
Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcových dohod na dodávky spotřebního materiálu na výzkum pro účely realizace projektu SYMBIT dle specifikace a podmínek uvedených v této ZD a jejích přílohách č. 1a (Rámcová dohoda s jedním účastníkem - vzor) pro část 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11 a 12 VZ) resp. č. 1b (Rámcová dohoda s více účastníky - ...
Rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek
Předmětem plnění veřejné zakázky je rámcová dohoda na dodávku chemických látek a homogenizačních zkumavek pro Mendelovu univerzitu a pro projekt Phytophthora.