Chemikálie a plasty
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody na dodávky chemikálií a plastů. Zadavatel bude na základě uzavřené rámcové dohody po dobu trvání rámcové dohody pořizovat zboží pro zajištění svého provozu.
Poptávám sublimát sirný
Poptávám ublimát sirný, sirný květ. Děkuji.
Nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří. Reagencie slouží k vyhodnocení parametrů krevního séra nebo plazmy, které provádí Oddělení klinických laboratoří.
Hledáme dodavatele styren-akrylátové disperze Mowilith LD6800
Hledám distributora/dodavatele styren-akrylátové disperze Mowilith LD6800.
Poptávám barvu ve spreji na vůz zn. Hyundai
Poptávám barvu ve spreji pro Hyundai i 20, r.v. 2011, červená barva /super red/ - viz. příloha.
Nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je nákup reagencií do integrovaného analyzátoru pro potřeby Oddělení klinických laboratoří. Reagencie slouží k vyhodnocení parametrů krevního séra nebo plazmy, které provádí Oddělení klinických laboratoří.
Poptávám Glauberovu sůl
Poptávám Glauberovu sůl, Síran sodný, Na2SO4. Množství 1 tuna. Děkuji.
Dodání asfaltových směsí
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky asfaltových směsí z obalovny vlastními vozidly v dosahu 25 km od sídla provozovny Masná 7, Brno.
Absorbery odpadních plynů – Asanátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 kusů absorberů odpadních plynů (dále jen „absorbery“) pro bezpečný provoz technologických zařízení CEITEC. Absorbery jsou určeny k čištění reziduí po procesních plynech na bázi amoniaku, chloru, silanu a uhlovodíků. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Křemíkové a skleněné substráty včetně krabiček a nosičů k jejich skladování a přípravě
Účelem této zakázky je pořízení základního spotřebního materiálu a doplňkových prostředků nezbytných pro výzkum a realizaci laboratorních experimentů v laboratořích Ceitec VUT. Tato zakázka je rozdělena na 3 části: část 1 - Křemíkové substráty část 2 - Skleněné substráty část 3 – Drobné vybavení nezbytné pro manipulaci a skladování substrátů a ...
Chemikálie 2015
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro pracovníky Středoevropského technologického institutu VUT v Brně. Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1 - Chemikálie na syntetické procesy Část 2 - Organické sloučeniny Část 3 - Anorganické ...
Poptávám jód
Poptávám jód, balení 250g.
Poptávám namíchaní fasádní barvy
Poptávám cenovou nabídku na namíchání levné fasádní barvy na hladké omítky a to: - 522m2, bílou. - 184m2, RAL 7011. - 64m2, RAL 5015.
Poptávám nátěrové hmoty
Na základní epoxidovou zinkovou barvu, potřebuji vrchní barvu v odstínu RAL 6025. Jakou barvu vrchní mi doporučujete? Děkuji.
Poptávám destilovanou vodu pro lékařské účely
Koupím destil. vodu pro lékařské účely - 20 L. Nabídněte.
Poptávám vysoušedlo Silikagel
Silikagel balený a' 4g ve spec. papíru L= cca 100mm, š.cca 16mm. Celkem 100ks.
Poptávám vzorník nátěrových barev na kovaný plot
Poptávám vzorník nátěrových barev zelených odstínů na kovový plot.Děkuji František Brodecký
Dodání asfaltových směsí
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky asfaltových směsí z obalovny vlastními vozidly v dosahu 25 km od sídla provozovny Masná 7, Brno.
Poptáváme chloroform pro nemocnici
Dobrý den, prosíme o zaslání cenové nabídky: Chloroform 15000 ml Děkuji.
Chemikálie pro molekulární biologii
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro pracovníky Středoevropského technologického institutu VUT v Brně určených pro molekulární biologii Přesný výčet jednotlivých chemikálií, jejich množství a kvalita jsou specifikovány v části 3 zadávací dokumentace. Dodávka bude realizována včetně dopravy na místo plnění.
Speciální chemikálie pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně v množství a specifikaci dle zadávací dokumentace.
Chemikálie pro pracovníky Ceitec
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro pracovníky Středoevropského technologického institutu VUT v Brně. Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1 - Chemikálie běžné Část 2 - Chemikálie speciální Část 3 - Chemikálie pro molekulární ...
Chemikálie pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně
Předmětem plnění této zakázky je dodávka různých druhů chemikálií pro excelentní mladé vědce na VUT v Brně. Zakázka je v souladu s § 98 zákona rozdělena s ohledem na povahu předmětu veřejné zakázky na následující části: Část 1 - Chemikálie běžné Část 2 - Chemikálie speciální Dodavatel je oprávněn podat nabídku na jednu libovolnou část zakázky ...
Poptávám mléčnou disperzi na oživování lakových ploch
Prosím o objednání produktu - Mléko Sigma Pflegemilch na dřevo, v objemu 0,5l. Děkuji.
Kationaktivní asfaltová emulze s obsahem 65% asfaltu pro provádění lokálních oprav tryskovou metodou
Asfaltová emulze s obsahem 65% asfaltu pro provádění lokálních oprav tryskovou metodou pro roky 2014-2016. Zakázka je rozdělena na 5 částí.