NĚMECKO; Posypová sůl
Jsme němečtí obchodníci s posypovou solí a hledáme dodavatele posypové soli shodné s německým standardem.
Kúpa tovaru Rozmrazovací prostriedok na báze chloridu horečnatého v tuhej forme
Kúpa tovaru: Rozmrazovací prostriedok na báze chloridu horečnatého v tuhej forme (min. 46,5 % MgCl2) vrátane dopravy na miesto určenia (vnútorné organizačné jednotky verejného obstarávateľa). cca 470 ton Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 188 000,0000 EUR
ČÍNA; Pigmenty a optická zjasňovací činidla
Vyrábíme pigmenty (PR122, PR254, PR2, PY138, PY12, PY13, PY74, PY83, PY110, PY150, PY151, PY154, PO13, PO34, PO73, PV19 a optická zjasňovací činidla. Hledáme odběratele.
KEŇA; Perchloroethylen na suché čištění
Hledáme českého dodavatele PERCHLOROETHYLENE (chemický prostředek na suché čištění).
VB; Chlorid hlinitý na úpravu vody
Potřebujeme evropského výrobce, který vyrábí chlorid hlinitý na úpravu vody.
JIŽNÍ KOREA; Chemikálie
Jsme korejský dodavatel cyklopentanu, isopentanu, směsného pentanu, HFC-134a, R600a, R290a. Hledáme koncové uživatele, kteří potřebují tyto látky ve velkém.
Dodávka kalcinované sody lehké
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kalcinované sody (Na2CO3) lehké v letech 2011 – 2014 v celkovém množství 18 975 tun. Zadavatel si zároveň vyhrazuje právo neodebrat z uvedeného množství až 5 075 tun.
ČÍNA; Perleťová barviva
Hledáme spolupráci s distributory perleťového barviva. Jsme profesionální výrobci v Číně. Perleťové pigmenty se používají v kosmetice, v průmyslu plastů, barev, nátěrů, tisku, do tiskařského inkoustu a kožedělném průmyslu. Lze těmito perleťovými barvami docílit pestrého, briliantového a okouzlujícího efektu. Naše výrobky splňují evropské normy.
PÁKISTÁN; Chemikálie
Poptáváme následující suroviny každý měsíc. Pošlete laskavě nejlepší cenovou nabídku. Metanol - 500 t, celulóza - 250 t, melamin (99,9%) - 35 t, urotropin- 30 t, borax - 2 t, p-toluensulfonová kyselina (PTSA) - 2 t, oxid titaničitý - 7,5 t, stearan zinečnatý - 3 t, paraformaldehyd - 100 t.
SAE; Průmyslové suroviny
Jsme obchodní firma, hledáme spolupráci s obchodními partnery v oblasti průmyslových surovin.
ŠPANĚLSKO; Kyselina akrylová
Poptávám českého výrobce chemikálií, konkrétně kyseliny akrylové.
Rámcová smlouva na poskytování dodávek určených druhů minerálních olejů prostřednictvím železnice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a vybranými dodavateli. Předmětem rámcové smlouvy je realizace jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky určených druhů minerálních olejů pro zadavatele. Zadavatel z provozně technických důvodů požaduje dodání zboží železnicí. Zadavatel připouští, aby ...
Rámcová smlouva na poskytování dodávek  určených druhů minerálních olejů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a vybranými dodavateli. Předmětem rámcové smlouvy je realizace jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky určených druhů minerálních olejů pro zadavatele. Zadavatel z provozně technických důvodů požaduje dodání zboží produktovodem. Zadavatel připouští, aby ...
GHANA; Nekovové minerální produkty
Firma ara busta Imp & Exp Trade Co., Ltd. se specializuje na nekovové minerální produkty a různé chemické produkty. Zaměřujeme se na výrobu vermikulitu, slídy, sepiolitu a perlitu. Produkty vývážíme do více než deseti zemí. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
NĚMECKO; Chemikálie
Jsme dodavatelé chemikálií - 3,4-methylenedioxy-N-methylcathinone; 4-fluoromethcathinone (4-FMC), jedná se o stimulant phenethylamine, amphetamine a cathinone chemické třídy, rovněž dodáváme chemikálie pro výzkum jako methylone, $-fma, 5-HO-DiPT, MDAI,MDPv, v různém množství - 10g, 50g, 100g i ve velkém množství. Také dodáváme organická a ...
KEŇA; Čisticí přípravek
Hledám importéry rozpouštědla pro chemické čištění zvaného Dopper.
Poptáváme dodavatele jedu na hlodavce
Poptávám firmy, které se zabývají velkoobchodem, či distribucí jedu na hlodavce (myši a krysy).
PÁKISTÁN; Chemikálie
Poptávám perchlorethylene od české firmy.
Chemický posypový materiál - dodávka priemyselnej soli a rozmrazovacieho prostriedku
Predmetom zákazky je dodávka chemického posypového materiálu priemyselnej soli s protispekacou prísadou príp. rozmrazujúcou a rozmrazovacieho prostriedku na báze chloridu horečnatého (ďalej len MgCl2) v tuhej forme. Materiál bude použitý na zimnú údržbu ciest v zimnom období. Bližšie informácie v súťažných podkladoch. Celkové predpokladané ...
ČÍNA; Chemikálie
Specializujeme se na výrobu chemikálií. Naše chemikálie jsou výborné kvality za konkurenceschopné ceny. oxid chromitý žlutý oxid železitý červený /žlutý/černý/zelený oxid chromitý zelený Lithopone 28%-30%/30Min kysličník titaničitýAnatase/Rutile Type Hledáme odběratele.
NIGÉRIE; železné výrobky, chemické přípravky
Jsme velkoobchodní importní společnost v Nigérii. Máme zájem zastupovat českou firmu, která vyrábí a vyváží následující zboží: vločky louhu sodného 99%, různé ocelové, železné výrobky např. železné tyče, desky z nerezové oceli, nemagnetické, velikosti 1mm,1.02mm,1.05mm,2mm Jsme připraveni na dlouhodobou spolupráci.
JEMEN; Hnojiva
Poptáváme hnojiva: 1) MICRONUTRENT % MICTRONUTRIENT MG/KG NITROGEN N13 IRON 78 PHOSPHORUS P,O, 0 ZINC 14 POTASSIUM K,O 45 COPPER 15 MEGNEEZIUM M.0, 0 2 MANGANESE 42 SULPHURE S 0,4 BARON 22 MOISTURE 3% APPROX MDLYBDENUM 24 2) COMPOUND FERTILIZER 13-03-43 TOTAL NITROGEN (N) 13% AMMONIUM NITROGENE (NH4-N) 0.5% NITRATE NITROGEN (N03-N) ...
INDIE; Tavný oxid hlinitý
Jsme výrobci žáruvzdorných materiálů. Máme zájem o bílý a hnědý tavný oxid hlinitý v prášku, odlučovač prachu, použitou tavnou pec na žáruvzdorné materiály jako magnezitové cihly, AZS bloky, mulit, silimanit, karbid křemíku a žáruvzdorné cihly.
BANGLADÉŠ; Výživové produkty pro zvířata
Mám zájem dovážet a prodávat v Bangladéši české výrobky, zvláště produkty související se zdravím zvířat jako jsou premixy krmiv, výživové produkty, doplňky krmiv a zemědělské vybavení. Rád bych se stal distributorem a obchodním zástupcem firmy tohoto typu v Bangladéši.
EGYPT; Chlorid draselný 600 Mt
Poptáváme 600 Mt chloridu draselného (KCL) měsíčně, čistota min. 98%.