Chemický posypový materiál pre potreby zabezpečenia zimnej údržby ciest pre Regionálnu správu a údrž
Chemický posypový materiál pre potreby zabezpečenia zimnej údržby ciest pre Regionálnu správu a údržbu ciest Komárno a. s. - priemyselná posypová soľ na posyp ciest s protispekacou prísadou s rozmrazujúcim účinkom do -6 °C. Bližšie špecifikované v časti súťažných podkladov B. Opis predmetu zákazky. Priemyselná posypová soľ na posyp ciest s ...
INDIE; Nerosty
Indická firma Ashapura Group se zabývá těžbou, zpracováním a vývozem bentonitu a příbuzných nerostů. Obchodujeme s bentonitem, baritem, valchářskou hlinkou, atapulgitem (solný jíl), bauxitem. Firma má zájem o data následujících firem: peletizace železné rudy, slévárna, stavební inženýrství, zpracování papíru, chemikálie na úpravu odpadní vody, ...
SRÍ LANKA; Chemikálie
Jsme obchodní společnost na Srí Lance a zajišťujeme mnoho textilních chemikálií pro místní trh. Poptáváme perboritan sodný dobré kvality za dobrou cenu.
INDIE; Uhličitan vápenatý
Hledáme odběratele sráženého uhličitanu vápenatého. Používají ho výrobci pneumatik, plastů, gumy, mycích prostředků.
PÁKISTÁN; Chemikálie
Poptáváme: - metanol 16500 MT - dietylénglykol 4 FCL - glyoxal 40% 12 FCL - metylmetakrylát monomer 4 FCL - isobutanol 3 FCL.
INDIE; Chemikálie
Poptáváme biocid DBNPA (2,2-dibrom-3-nitrilopropionamid) - 1 FCL.
PÁKISTÁN; Pigmenty do barev
Hledáme dodavatele kvalitních pigmentů pro barvy a tiskařské barvy.
ČÍNA; Chemikálie
Jsme dodavatel chemických materiálů jako kyselina mravenčí, oxid titaničitý, pálená soda atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Můžeme splnit všechny objednávky, chtěli bychom se stát stabilním dodavatelem.
Dodávka chemického rozmrazovacího materiálu – chloridu sodného na období 2011 - 2014
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, doprava a uložení chemického posypového materiálu do skladu určeného zadavatelem. Přesné množství v členění na jednotlivá období (letní a zimní) je definováno v příloze č.1 zadávací dokumentace. Celkové požadované množství za celé smluvní období se předpokládá ve výši 62.040t.
PÁKISTÁN; Pryskyřice
Hledáme odběratele polyesterové pryskyřice a epoxidové pryskyřice používané v práškových lakovnách.
Chemický posypový materiál ( posypová NaCl, NaCl do zmiešavacích centier, posypový materiál )
Obstarávateľ požaduje dodávky chemického posypového matriálu : a) technická soľ s rozmrazovacím účinkom do -6 C voľne ložená b) technická soľ do miešacích centier ( soľankové hospodárstvo ) vrecovaná c) posypový materiál na báze chloridu horečnatého MgCl2 s účinkom do -30 C vrecovaný ( s dopravou do miesta určenia ) na obdobie od 01.10.2011 do ...
BANGLADÉŠ; Krmivové doplňky
Hledáme v EU výrobce veterinárních doplňkových látek krmiv.
NĚMECKO; Chemikálie, čistidla
Hledáme partnera ke spolupráci z oblasti chemikálií (kyseliny, žíraviny, rozpouštědla) a čistidel kovových povrchů (distribuce).
Dodávky reagencií pro stanovení vybraných skupin omamných a psychotropních látek (OPL), etanolu
Kompletní dodávka reagencií na stanovení OPL a etanolu imunochemickou a enzymatickou metodou v biologickém materiálu, včetně kalibrátorů. Součástí této VZ je bezplatná zápůjčka nového anylyzátoru.
Dodávka kamenné posypové soli na období 2011 - 2015
Dodávka volně ložené posypové soli do vlastních skladů cestmistrovství SÚS Pk:Pardubice,Holice,Přelouč,Holice,Běstovice,Lanškroun,Žamberk(+skládka Králíky),Ústí n.O,Litomyšl,Polička,Svitavy,Moravská Třebová a do externích skladů v místě příslušných cestmistrovství na období 2011 - 2015.
PÁKISTÁN; Chemikálie
Jsme výrobci různých farmaceutických produktů v Pákistánu. Momentálně poptáváme chemikálii dextrometorfan hydrobromid nejvyšší kvality. Požadované množství je 500 kg.
ČÍNA; Toluen
Poptáváme toluen 99% německého původu, množství 300 MT.
ITÁLIE; Chemikálie, rozpouštědla
Hledáme firmy zabývající se prodejem organických a anorganických rozpouštědel, chemikálií pro úpravu vody, rozpouštěcích emulzí, chemikálií na ochranu proti korozi, chemikálií na ochranu proti kotelnímu kameni a na jeho odstraňování a komoditních chemikálií.
JORDÁNSKO; Chlorid sodný
Poptáváme NaCl (chlorid sodný) třídy BP, USP nebo EuP k použití pro přípravu hemodialyzačních roztoků.
ČÍNA; Chemikálie
Poptáváme GBL - gamma-butyrolakton (CAS.No.96-48-0) a polymer s velkou molekulovou hmotností PAM. Pošlete nám prosím cenovou nabídku s podrobnostmi.
Poptávám chemikálie pro školní výuku
Potřeboval bych doplnit chemikálie ve svém kabinetu chemie na škole. 1. Zinek - práškový 2. Kyseliny HCl (2l) a sírová 96% 3. glycerol 4. Methanal ( formalín 40% nebo jiné koncentrace) 5. Benzaldehyd Platba fakturou nebo hotově.
BANGLADÉŠ; Ozokerit
Unique Paper Products je jedna z největších firem na zpracování papíru v Bangladéši. Děláme mnoho druhů výrobků, jako např. kopírovací papír. Potřebujeme proto ozokerit (montánní vosk) na výrobu uhlíku. Prosíme o zaslání cenové nabídky.
JORDÁNSKO; Chemikálie
Naše firma Raseel Raw Material Supply je partnerská společnost, zapsaná v Ammánu v Jordánsku, mezi dvěma významnými společnostmi sídlícími ve Spojených arabských emirátech a Kanadě s různými činnostmi souvisejícími s průmyslem ropy a plynu, výrobou energie, výrobky z ropy, chemickým průmyslem a zaměřená na služby iráckému, syrskému a jordánskému ...
Poptávám chlorid draselný
Chlorid Draselný 2000 g kvalita analytická
BANGLADÉŠ; Hydroxid sodný
Poptáváme hydroxid sodný NaOH pevný, čistota 99%, balení v 250 kg až 400 kg nových ocelových barelech.