Želatina pro farmacii, Egypt
Jsme mezinárodní farmaceutická firma Jedco, jeden z předních egyptských výrobců prázdných tvrdých želatinových kapslí. Poptáváme želatinu.
Dodávka posypové soli kamenné NaCl pro ZÚK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka posypové soli kamenné NaCl pro zimní údržbu komunikací na území Statutárního města Ostrava.
Nákup důlní skalní trhaviny a bleskovice v r. 2012.
Nákup důlní skalní trhaviny a bleskovice v r. 2012 o celkovém objemu 60 tun trhaviny sypké amonno-ledkové, 70 tun trhaviny plastické a 12000 metrů bleskovice (12 g/bm) včetně dopravy na důlní závod Rožná I odštěpného závodu GEAM Dolní Rožínka.
Posypová sůl, Egypt
Jsme egyptská investiční, dodavatelská a obchodní skupina. Jsme dodavatel a koncový prodejce posypové soli z Egypta. Hledáme odběratele a také potřebujeme dodavatele z celého světa.
Nákup vápenného hydrátu v r. 2012.
Dodávka celkem 1448 tun vápenného hydrátu CL 90 S (velmi jemně mletého) v r. 2012 pro odštěpný závod GEAM Dolní Rožínka včetně dopravy autocisternami dodavatele na provoz Chemická úpravna (758 t), ČDV Oslavany (570 t), ČDV Licoměřice (100 t), ČDV Běstvina (20 t).
Dodávka kyseliny sírové technické v r. 2012.
Dodávka celkem 2 580 tun kyseliny sírové technické (koncentrace 93 - 97%) včetně dopravy dráhou ve vagonech dodavatele do stanice Rožná.
Hydroxid sodný, Togo
Hledáme výrobce hydroxidu sodného o čistotě 99%, bílé krystaly v pytli 25 kg.
Poptává hydroxid draselný
HYDROXID DRASELNÝ šupiny 90% 20-40 tun/měsíc, pravidelné odběry Pro export mimo EU
Fosforový prášek do zářivek, Egypt
Jsme firma Elaraby zabývající se osvětlovací technikou v jednom závodu skupiny Toshiba elaraby, sídlíme v Egyptě. Vyrábíme zářivky, které využívají fosfor jako surovinu. Poptáváme fosforový prášek (halo fosfát) pro zářivky, vysoká kvalita je naším cílem, budeme nakupovat velké množství ...
Dodávka Hydrogenuhličitanu sodného
Dodávka Hydrogenuhličitanu sodného, pro Dalkia Kolín
Fosfor do zářivek, Egypt
Poptáváme fosfor pro zářivky (kalcium halofosfát fosfor).
Chemikálie, zemědělské produkty, Indie
Jsme exportéři z Mumbai, Indie. Více na www.indiamart.com/krishna-international-mumbai. Jsme odborníci na chemikálie, kešu ořechy, kokosy a zemědělské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
EGYPT; Mořská a posypová sůl
Naše firma United Salt Egypt Co. má velké množství surové mořské soli, asi 1200.000 t a 650.000 posypové soli v Egyptě v severní Sinai. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
VELKÁ BRITÁNIE; Kyselina polyakrylová
Hledám nového dodavatele kyseliny polyakrylové 450 mwt. Prosím o zaslání cenové nabídky a informace o minimální objednávce.
Poptáváme černomořský solný roztok
Černomořský roztok solný - luga,Bulharsko Burgas,jiné výrobky možné zubní pasta,mýdla...........
Mazací prostriedok na výhybky so zabezpečením logistiky dodávok.
Predmetom zákazky je dodávka univerzálneho, ekologického produktu s vyhovujúcimi mazacími vlastnosťami určený na mazanie pohyblivých častí výmen výhybiek, pre stratové mazanie a domazávanie klznych stoličiek na ŽSR. Predpokladané množstvo je 103 300,00 kg mazacích prostriedkov za obidve časti predmetu zákazky. Ak je známa, predpokladaná hodnota ...
ČÍNA; Oxid titaničitý
Hledám v Evropě výrobce oxidu titaničitého.
BANGLADÉŠ; Cholinchlorid
Hledáme v Evropě výrobce cholinchloridu.
POLSKO; Minerály, chemikálie
Jsme polská firma zabývající se minerály a chemikáliemi a poptáváme velká množství následujících produktů: chlorid hořečnatý hexahydrát 47% bílé vločky, hydroxid hořečnatý, zirkonová mouka a kalivo, kysličník hlinitý a hydroxid hlinitý, tekuté kyseliny, práškové báze. Jakékoliv další minerály nebo chemikálie, které můžete nabídnout ...
HONGKONG; Kobalt-stearát
Poptávám kobalt-stearát. Nabídněte prosím nejlepší cenu.
Dodávka odorantov - tetrahydrotiofén (THT) a zmesový odorant so zložením 70% hmot. tetrahydrotiofén
Dodávka odorantov - tetrahydrotiofén (THT) a zmesový odorant so zložením 70% hmot. tetrahydrotiofén a 30% hmot. terciárny butylmerkaptán (THT/TBM) na odorizáciu zemného plynu dopravovaného distribučnou sieťou SPP - distribúcia, a.s. odberateľom zemného plynu z distribučnej siete. 1. časť - dodávka len vo vratných výmenných prepravných obaloch: ...
LIBANON; Potravinářské činidlo
Poptáváme 400 kg průmyslového potravinářského vysoušecího činidla.
INDIE; Sulfát heptahydrát
Hledáme odběratele sulfátu heptahydrátu.
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro SÚS
Dodávka vakuové soli na výrobu solanky v zimním období 2011 - 2012 pro cestmistrovství SÚS Pk:Chrudim,Luže,Hlinsko,Třemošnice,Pardubice,Přelouč,Holice,Běstovice,Laškroun,Žamberk,Ústí nad Orlicí,Litomyšl,Polička,Svitavy,Moravská Třebová.
INDIE; Dimetyl disulfid
Naléhavě poptáváme DMDS (dimetyl disulfid) CAS č. 624-92-0 (C2H6S2) pro jeden z probíhajících projektů krakování nafty v severní Indii. Použití: používá se jako aktivátor v přípravném vulkanizačním procesu. Potřebné množství: 7 MT. Prosíme o zaslání cenové nabídky s MSDS & TDS co nejdříve.