Dodávka a montáž mobiliáře do sněmovny Ústavního soudu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku do sněmovního sálu Ústavního soudu a do přilehlých prostor. Sněmovní sál bude sloužit nejen pro jednání pléna Ústavního soudu, ale i pro pořádání konferencí. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 4 části veřejné zakázky.
Dodávka a montáž audiovideo techniky do sněmovny Ústavního soudu - opakování
dodávka a montáž AV techniky včetně zatažení kabelů do nárokovaných chrániček a žlabů, montáž kotvících prvků, koordinace umístění, kontrola nároků, osazení koncových prvků, konektorování, oživení systému a programování
Ocelová svodidla - rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ocelových svodidel, sloupků a spojovacího materiálu včetně dopravy do skladu v areálu Brněnských komunikací na adrese Masná 7, Brno, dle specifikace uvedené v příloze č. 4 zadávací dokumentace. Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem.
Dodávka kancelářského nábytku budovy Česká 11, Brno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiéru budovy Česká 11, Brno. Jde o nábytkové vybavení jednacích a prezentačních prostor, prostor pro týmové aktivity a kanceláří. Součástí předmětu veřejné zakázky je i montáž a instalace dodaných interiérových prvků v budově a úklid po provedené montáži včetně likvidace použitých obalů.
HW a SW pro elektroakustickou hudbu a digitální archivace uměleckých výkonů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pro část 1 dodávka HW a SW pro realizaci elektroakustické hudby a grafických partitur a pro část 2 Digitální archivace uměleckých výkonů vč. 14 ks multimediálních pracovních stanic pro 3D video.
Poptáváme stožáry na osvětlení přechodu pro chodce
Dopytujeme cenovú ponuku na 4 ks stožiarov vhodných na osvetlenie prechodu pre chodcov. Výška stĺpu 6 m, dĺžka výložníka 4m, uchytenie prírubové do bet. pätky. V cenovej ponuke prosím uviesť aj základné techn. parametre materiálu.
ZŠ Olešnice - Moderně a komplexně - dodávky
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nového a funkčního zařízení a vybavení pro základní školu Olešnice blíže specifikovaného zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Výroba a montáž modulových bezpečnostních přepážek v kancelářích KrP Brno
Předmětem veřejné zakázky je výroba a montáž 5 ks stavebnicových modulových bezpečnostních přepážek (pokladen) v kancelářích ÚP ČR KrP Brno, rozmístěných na 4 pracovištích v Jihomoravském kraji.
MU – rekonstrukce a dostavba historického areálu Filozofické fakulty, Arna Nováka, Brno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení a orientačního systému.
Tiskárny, multifunkční zařízení a skenery – rámcová dohoda 2017
Předmětem veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou dodávky tiskáren, multifunkčních zařízení a skenerů a k nim příslušných tonerů a náplní do tiskáren
Dodávka kontejnerů na sběr použitého textilu, hraček a obuvi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 350 ks kontejnerů na sběr použitého textilu, hraček a obuvi. Blíže je předmět veřejné zakázky specifikován v zadávací dokumentaci.
Dodávka vybavení pro modernizaci školicího střediska
Nákup hardware a software, nákup projekční techniky, ostatního zařízení a pomůcek pro školicí středisko
Hledáme dodavatele nábytku a interiérového vybavení pro arabský trh
Pro arabský trh hledáme dodavatele nábytku pro hotely, nemocnice, domy, univerzity, školy, muzea a ostatního zařízení, jako je textil, osvětlení, gastronomie, podlahoviny, bytové doplňky. Máme zájem o dlouhodobou spolupráci. Kontrakt: 60 mil EUR, bankovní garance, pojištění kontraktu, neodvolatelný akreditiv. Dodávku lze rozdělit pro více ...
Poptáváme výstavbu ocelových mostů pro arabský trh
Hľadáme dodávateľov oceľových mostov pre dvoj, štvor a osem prúdové cesty pre arabský trh - návrh, dodávka, postavenie. Financie BD SBLC, jednanie B2B.
Poptáváme výrobu plastové transparentní nádoby pro sběr plastových víček
Poptáváme výrobu plastové transparentní nádoby pro sběr plastových víček v naší firmě ve Šlapanicích. Nádoba by měla být kulatá či oválná o průměru cca 60 cm a na výšku 100 cm. Prosím o zaslání ceníku a informací, které mohu předat svému nadřízenému. V příloze je fotografie, jak by zhruba nádoba mohla vypadat. Předem děkuji za informace a přeji ...
Dynamický nákupní systém na dodávky informačních technologií
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky informačních technologií. Jedná se o dodávky přenosných počítačů a tabletů v různých úpravách pro náročná prostředí a s různou odolností, o dodávky tiskáren, kresličů a dalších výstupních zařízení a skenerů jako vstupních zařízení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek ...
Poptáváme dodavatele nádrží pro chemický průmysl
Hľadáme dodávateľov nádrži od 0,5 - 250 m3 pre chemický a petrochemický priemysel, čerpacie stanice pohonných hmôt, bitúmenové hospodárstvo, naftové a olejové hospodárstvo, technické plyny, priemyslové čističky odpadových vôd, tlakové nádoby z povrchovú úpravu pre arabskú spoločnosť v Bahrajne . Jednania formou B2B. Kontrakt Formou Bankova ...
Poptávám nerezovou nádrž s vodoznakem na líh
Poptávám nerezovou nádrž s vodoznakem na líh.
Hledáme dodavatele nábytku pro arabský trh
Hledáme dodavatele nábytku a ostatního interiérového vybavení pro hotely, nemocnice, školy, muzea. We are looking for delivers furniture for hotels,hospital,houses,universitys,schools, museums,and for what remains devices, how textile,lighting,gastro,flooring,housing unit complements for Arabian market mother absorption by over long - era ...
Hledáme dodavatele ocelových a hliníkových stožárů s úsporným osvětlením
Pre arabský trh hľadáme dodávateľa oceľových a hliníkových stožiarov s úsporným osvetlením pre ulice, mestá, letiská, parky, domy a záhrady, cca 17 mil. EUR ročne. Forma kontraktu: banková garancia, poistenie, neodvolateľný akreditív. The Arab market is looking for suppliers of steel and aluminium poles of efficient lighting for streets, cities, ...
Dodávka výpočetní techniky a audiotechnologie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky a audiotechnologie.
Poptávám sudy
Poptávám dva doplnitelné sudy 20L.
Nákup IT a komponent pro FNUSA-ICRC
Předmětem veřejné zakázky je nákup IT vybavení zahrnující koncové stanice a notebooky, tiskárny, ICT komponenty a projektory. Konkrétní specifikace poptávaných položek jsou uvedeny v technických specifikacích, které tvoří přílohy zadávací dokumentace.
Kontejner chemický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru chemického (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Poptávám výrobu kartonových krabic
Poptávám výrobu kartonových krabic na míru. Barva krabice černá, zlatý potisk viz. příloha. Rozměry: šířka 40cm, délka 35cm, výška 8cm. Počet 100 kusů. Box bude sloužit jako designový obal na zimní bundu. Prosím o návrh a cenovou kalkulaci.