ZŠ a MŠ Jana Broskvy, Brno-Chrlice – nástavba budovy II. stupně – vybavení
Předmětem zakázky je soubor dodávek směřující k zajištění vybavení ZŠ a MŠ Jana Broskvy, Brno-Chrlice.
Poptávám motorový olej značky Silkolene Chatsworth
Poptávám motorový olej značky Silkolene Chatsworth 40 Classic.
Dodávka technologie, chlazení a kabin s akustickou úpravou
Předmětem plnění je dodávka kabin s akustickou úpravou, dodávka chlazení a technologie. Jedná se o dodávku technologického vybavení skládající se z těchto komponentů: 1. kabina s akustickou úpravou – 3 ks vč. montáže, 2. vzduchová komora – 2 ks vč. montáže, 3. záchytné nerezové vany – 3 ks, 4. suchý chladič – 1 ks vč. montáže a ...
Výstavba rozhledny pod Holednou
Předmětem veřejné zakázky je výstavba ocelové konstrukce rozhledny.
Dodávka spotřebního materiálu IT II
Předmětem plnění veřejné zakázky zadávané na základě rámcové dohody budou dodávky spotřebního materiálu IT na základě konkrétních dílčích objednávek, které budou realizovány dle potřeb zadavatele, a to včetně dopravy do místa plnění. Konkrétní druh a množství spotřebního materiálu bude uvedeno v jednotlivých dílčích objednávkách.
Dobrovolný svazek obcí Technické služby Malá Haná - Předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2165 ks plastových kompostérů o objemu min. 950 l, dodávka 301 ks plastových pěstebních kompostérů o objemu min. 950 l a dodávka 2 ks štěpkovačů.
Vybavení interiéru Návštěvnického centra Mušov – Brána do říše římské
Účelem této veřejné zakázky je dodávka vybavení do expozice a sadové úpravy.
Skenování knih 7 část 4K monitor k PC
dodávka 48 ks 4K monitorů k PC
Obměna a rozšíření diskového pole serverovna Květná
Předmětem plnění je dodávka jednoho kusu diskového pole, včetně dopravy, uvedení zařízení do provozu, ověření funkčnosti a připojení ke stávajícím prostředkům ICT SZPI, tj. připojení k Informačním a Komunikačním Technologiím SZPI, zejména k virtualizačním serverům – IBM Flex Systém.
Modernizace ÚAN Zvonařka – Protikorozní opatření III
Předmětem veřejné zakázky je realizace řešení protikorozních opatření ocelové konstrukce, očištění a penetrace betonového opláštění. je předmět veřejné zakázky popsán v projektové dokumentaci pro projekt s názvem „Modernizace ústředního autobusového nádraží Zvonařka“ vypracované společností K4 a.s., Kociánka 8/10, 612 00 Brno, IČO: 60734396 (dále ...
Kontejner štábní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru štábního k zajištění činnosti štábu (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Tiskové řešení pro PM, s.p.
Předmětem veřejné zakázky je: a) dodávka celkem 23 ks nových samostatně stojících multifunkčních barevných síťových tiskových zařízení (dále jen „zařízení“ či „předmět zakázky“), jejich následné zprovoznění, konfigurace a zaškolení: o samostatně stojících multifunkčních barevných síťových tiskových zařízení, o systému zabezpečeného tisku s ...
Kybernetická bezpečnost Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní dodávka a implementace technologií, dodávky SW, HW a infrastruktury pro realizaci technických bezpečnostních opatření dle § 5 odst. 3) zákona č. 181/2014 Sb., o kybernetické bezpečnosti a o změně souvisejících zákonů (dále jen „ZKB“)pro zabezpečení informačních systémů (dále též „IS“) provozovaných ...
Kontejner hasicí kombinovaný
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru kombinovaného hašení (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 těchto zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
MŠ Hudcova interiérové vybavení, Brno-Medlánky
Dodávka interiérového vybavení pro potřeby MŠ Hudcova
Dodávka a instalace IT pro ESF MU - část 3: videokonferenční platforma
Dodávka a instalace videokonferenční platformy pro streamování a záznam videokonferenčních přednášek na ESF MU.
Kontejnery nákladní-II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru nákladního – valník a 4 ks kontejnerů - vana (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Badatelka Blanka - ZŠ Kotlářská 4, vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do nově budovaných odborných učeben fyziky a chemie v budově základní školy.
Nákup drobných investic na vybavení laboratoří a odborných učeben SPŠCH Vranovská - pátá část
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nových a nepoužitých celkem 20 ks notebooků, 1 ks barevné tiskárny, 20 ks licencí antivirového programu a 20 ks licencí kancelářského balíčku programů. Blíže je předmět této veřejné zakázky specifikován v dokumentu, který tvoří přílohu zadávací dokumentace „Příloha č. 2 Technické podmínky“.
Poptávám pevnou šablonovou folii
Poptávám pevnou šablonovou folii. Dobrý den, koupila jsem si řezací plotr a ráda bych si pro svoje účely vyrobila pevné plastové šablony. Náhodou nevyrábíte pevnou šablonovou folii a pokud ano, jaké máte ceny. Děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne . Marie Babiesková
MŠ Hudcova interiérové vybavení, Brno-Medlánky
Dodávka interiérového vybavení pro potřeby MŠ Hudcova
Poptávám nerezové nádrže na víno
Poptávám nerezové nádrže na víno, tloušťka plechu 0,8mm, objem 200l.
Podpora infrastruktury základních škol - dodávky II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek pro základní školy v Blansku - ZŠ Erbenova a ZŠ Salmova, blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění veřejné zakázky. Předmět veřejné zakázky je podrobněji upraven v čl. III. zadávací dokumentace.
Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů na území DSO Technické služby Malá Haná
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks kontejnerů o objemu 20 m3.
Základní škola Hudcova – učebny ZŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky je úprava a dodávka vybavení odborných učeben ZŠ Hudcova podle projektové dokumentace.