Technické služby Malá Haná - Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů - III. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: 14 108 ks nádob na tříděné odpady o objemu 240 l, 184 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1100 l, 6 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1500 l a připevnění RFID čipů k nádobám, 1 ks velkoobjemového kontejneru o objemu 5 m3, 1 ks velkoobjemového kontejneru o objemu 6 m3, 6 ks velkoobjemových kontejnerů o objemu ...
Dům přírody Bílých Karpat  expozice
Předmětem veřejné zakázky je realizace výstavních expozic, dodávka a instalace audiovizuální techniky pro expozici včetně zvukového a obrazového obsahu (zvukový a obrazový obsah dle libreta a scénáře), zavedení automatizovaného průvodcovského systému včetně zvukového a obrazového obsahu, dodávka vybavení nábytkem a dodávka výpočetní techniky.
Poptávám toner a podložky pod myš
Poptávám toner CB 435A -1 ks a podložky pod myš - 2 ks.
Spotřební materiál do tiskáren
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu dle přílohy ZD, specifikace po dobu 4 let od podpisu smlouvy.
Předcházení vzniku odpadů ve Veselí nad Moravou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil.
Poptávám opravu tiskárny značky Konica Minolta
Poptávám opravu tiskárny Konica Minolta PagePro135OE.
Kompatibilní tonery
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky kompatibilních tonerů a fotoválců dle potřeb zadavatele.
FZŠ 2020 - Kontejner chemický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru chemického (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Posílení separace odpadů v obcích Mikroregionu Kahan
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: 80 ks nádob 120 l na papír 1390 ks nádob 240 l na papír 25 ks kontejnerů 1100 l na papír 1 ks velkoobjemový kontejner 10m3 na papír, síťovaný, zastřešený 80 ks nádob 120 l na plasty 1480 ks nádob 240 l na plasty 31 ks nádob 1100 na plasty 2 ks nádoby 1100 l na bílé sklo 8 ks nádob 1100 l na barevné ...
FZŠ 2020 - Kontejner hasící kombinovaný
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru hasícího kombinovaného (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
SAKO Brno, a.s. - Nákup prostředků pro třídění bioodpadu
Zakázka na dodávku prostředků pro třídění bioodpadu se skládá ze dvou částí: A. 1000 (tisíc) kusů hnědých plastových popelnic (nádob) na bioodpad o objemu minimálně 240 litrů, B. 35 (třicetpět) kusů velkoobjemových kovových kontejnerů o objemu minimálně 14 m3, typ „avia“ Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU v rámci Operačního programu ...
Dodávka atypického a sedacího nábytku
Dodávka atypického a sedacího nábytku - čtyři části veřejné zakázky - výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z dýhy, výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z lamina, dodávka, montáž a instalace otočných kancelářských křesel, dodávka, montáž a instalace sedacího nábytku.
Nábytek a vybavení interiéru - Rekonstrukce areálu ZŠ Hapalova - Marie Hübnerové
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku a dalšího interiérového vybavení do rekonstruovaného objektu školy na adrese Marie Hübnerové 1766/1 v Brně-Řečkovicích.
Technologické vybavení učeben scénografie - pracovní stanice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks stolních a 3 ks mobilních multimediálních výpočetních pracovních stanic využitelných pro prostorové 3D simulace pro ateliér Scénografie Divadelní fakulty JAMU včetně jejich implementace a integrace do stávajícího prostředí.
Notebooky
Předmětem veřejné zakázky je dodání notebooků dle specifikace, v rozsahu a za podmínek uvedených ve vzorech kupních smluv uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Projektory pro absolventské výkony a videomapping a miniprojektory pro scénografii
Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 1 je dodávka 2 ks projektorů pro absolventské výkony a videomapping včetně příslušenství. Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 2 je dodávka 3 ks miniprojektorů včetně příslušenství pro ateliér scénografie.
Psychiatrická péče - stoly II
Dodávka stolů pro Psychiatrickou kliniku FN Brno dle objednávek zadavatele.
Dodávka úložiště pro citlivá data
Předmětem veřejné zakázky je kompletní řešení sestávající se z dodávky, instalace a zprovoznění klasického úložiště včetně nezbytné síťové infrastruktury úložiště. Úložiště je tvořeno klasickým úložištěm s kapacitou alespoň 2200 TB. Součástí předmětu veřejné zakázky je poskytnutí rozšířené záruky včetně technické podpory ve formě reakce Next ...
Skenování knih Kolébkový knižní skener
dodávka 1 ks kolébkového knižního skeneru
Skenování knih planetární knižní skener
dodávka 4 ks planetárního knižního skeneru
Skenování knih Automatický knižní skener
dodávka 1 ks automatického knižní skeneru
Rotomat pro ÚzP v Břeclavi
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen "VZ") je zejména dodávka 1 kusu nového páternosterového kartotéčního regálu, automatizované kovové skříně s elektrickým ovládáním, s vertikálně se pohybujícími policemi pro uložení písemností (dále jen „rotomat“), a to dle podmínek stanovených v Příloze č. 2 ZD,včetně dopravy rotomatu do místa plnění, ...
Servery pro virtualizaci sítě
Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka 2 ks virtualizačních serverů včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2a (Vzor kupní smlouvy) zadávací dokumentace. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka 2 ks serverů pro virtuální soukromé sítě ...
Rámcová dohoda na dodávku IT vybavení - rozděleno na části
Účelem zadávacího řízení je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem v každé části veřejné zakázky. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení informačních technologií - stolních počítačů a monitorů, mobilních zařízení a periferních a podpůrných zařízení.
Stolní počítače, notebooky, monitory
Předmětem veřejné zakázky je dodání stolních počítačů, notebooků a monitorů dle specifikace, v rozsahu a za podmínek uvedených ve vzorech kupních smluv uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 níže uvedené části. Požadavky zadavatele jsou pro všechny části stanoveny shodně, není-li v dalších ustanoveních ...