INDIE; Bulbinkové obaly a pryžové míčky
Chceme vyvážet níže uvedené výrobky, hledáme obchodní spolupráci. Všechny typy bublinkových obalů. Všechny druhy upevňovacích prvků. Kriketové pryžové a tenisové míčky. Všechny druhy výroby.
Poptávám plastový septik
Poptávám plastový septik cca 9 - 10 m3, hranatý, kulatý nebo oválný, typizovaný, síla stěny 80 mm.
Poptávám střešní okna
Poptávám střešní okno klopné, 4 ks, rozměr 110cmx85cm.
Poptáváme výrobu plastové konstrukce
Dobrý den, poptáváme firmu na výrobu laminátové, popř. plastové konstrukce s následujícími požadavky: V první sérii by se jednalo o cca 10 kusů. Materiál: laminát, popř. plast Rozměry a tvar: - Jedná se o dutý kvádr o rozměrech – délka 170cm x šířka 100cm x výška 70cm - Přičemž jeho boční stěny o rozměrech 170cm x 70cm jsou na jeho ...
INDIE; Plastové desky PP, HDPE
Poptávám výrobce plastových desek - PP, HDPE.
Poptávám plastové plotové prvky
Poptávám plastová pole mezi sloupky ze štípaných bloků. Další informace k poptávce: Plastové plotové pole v počtu 32 ks, výšky plotových prvků 120 cm,šíře - 30 ks - 200 cm a 2 ks 160 cm mezera mezi jednotlivými plotovkami cca 2 cm, barevné provedení - ořech, dub i jiné noance blízké uvedenému odstínu, tvarové provedení - v jedné linii po celé ...
Sháním vchodové dveře do panelového domu
Poptávám zhotovení a namontování 2 ks vchodových panelákových dveří, z toho jedny s 11 poštovními schránkami - provedení plast nebo hliník, prosím nabídky obou variant. Rozměr cca 2,42 x 2,05 m 1 ks plastové okno u kočárkárny - rozměr cca1,5 5x 1,80 m 2 ks platových oken u sklepa - rozměr cca 1,45 x 1,05 m
Poptáváme interiérové dveře vč. montáže
Poptávám dodavatele interiérových dveří do paneláku, který provede montáž kování a případné zaměření dveří za rozumnou cenu.
Poptávám příčku z polykarbonátu
Sháním příčku z polykarbonátu.
Poptáváme nádobu na vodu, nerez, plast
Poptáváme hranatou plastovou nebo nerezovou nádobu na vodu. Orientační rozměr 1000 x1000x 600 mm. Jedna strana o rozměru 1000 x600 mm může být otevřená. Nádoba bude sloužit na teplou užitkovou vodu do 70 st. C. Děkujeme za nabídku.
Poptávám sprchový kout
Sháním sprchvý kout (plastové dveře), hranatý.
Hledám výrobce hmoždinek
Hledám výrobce umělohmotných hmoždinek.
Poptávám balkonové dveře, žaluzie,parapet
Balkonové dveře 100x200cm, otvírací sklopné, plast, vnější dekor světlý dub, vnitřní žaluzie. Okno k balkonovým dveřím, 80x150cm, plast, vnější dekor světlý dub, vnitřní žaluzie, vnitřní parapet 15x80cm.
Poptávám fólii k zakrytí balkonu
Chtěla bych zakrýt otevřené balkónové zábradlí vhodnou folií jen v zimním období, která by zamezila nafoukaní sněhových vloček. Vyrábí některá firma takovéto zakrytí s háčky, pomocí kterých by se zábradlí zakrylo a v jaké ceně?
Poptáváme šití plachet na foliovníky
Šití plachet na foliovníky na míru.
Poptávám výplně pro venkovní zábradlí
Dobrý den, poptávám výplň venkovního zábradlí na terasu. Barva: čirá, mléčná, nebo lehce kouřová (matné nebo pískované) Síla: 5 - 6 cm Velikost: potřebuji 3 desky o rozměrech : a) 2 x 080X2,10 m b) 1x 0,80x1,70 m Pokud máte desky v jiných rozměrech, je možné je nařezat na míru ? Prosím, pokud mi můžete nabídnout některý z Vašich výrobků, ...
Poptávám zakázkovou výrobu z plastu
Poptávám plastový válec (základna pro ponton či šlapadlo) průměr 200 mm délka 2000 mm. Více info včetně technických nákresů jak si to vše představuji info email.
Poptáváme dodávku materiálu na kanalizaci
Dodávka materiálu pro provedení venkovní kanalizace - potrubí PVC, betonové šachty atd. Specifikaci na požádání zašlu emailem. Objem dodávky cca 1 mil. Kč
Hledáme importéry uhličitanu vápenatého
F.C GENERAL IM.EX AND TRADING CO., LTD ( FCIMEX ) je přední exportér chemické sloučeniny uhličitanu vápenatého, který se používá v plastovém průmyslu zvláště k výrobě PP tkaných tašek (pytlů). Nyní hledáme novou výrobnu, která by mohla používat náš uhličitan vápenatý.
Poptávám výrobu plastových skruží
Hledám výrobce plastových skruží o průměru 80-100 cm
Poptávám stavbu plastového plotu
Poptávám stavbu plastového plotu.
Sháním plastovou fólii k renovaci dveří
Poptávám plastovou fólii pro renovaci dveří a futer, ne tapeta d-c-fix.
Poptávám výrobce sklotextitu, laminátu
Sháním výrobce sklotextitu (nebo výrobce laminátu) v celé ČR. Popřípadě prosím o kontakty na výrobce do zahraničí. Za nabídky a kontakty předem děkuji. Kontakt pouze telefonický.
Poptávám zatravňovací tvárnice
Poptávám zatravňovací tvárnice - umělohmotné. Zajímají mě rozměry a cena.
Poptávám dodávku a montáž plotovek
Poptávám dodávku a montáž plastové plotovky v délce 20m, ve Zlíně.