INDIE; Výroba panelů z PE pryskyřice
Chceme vyrábět panely ALABESTOR z polyesterové pryskyřice. Hledáme firmu, která nám může poskytnout know-how, jak je vyrábět. Již od roku 1980 vyrábíme polyesterové pryskyřice.
ASIE; Potažený laminát
Poptávám laminát potažený mědí FR-1,FR-2,FR-4,CEM-1,XPC.
Poptávám polykarbonátové desky
MAKROLON nebo jiné čiré polykarbonátové desky ploché či vlnité. K zastřešení cca 12 m čtverečných. Možno i použité.
Poptávám zasklení balkonu
Poptávám zasklení balkonu v Plzni. Je to v ulici Heyrovského. jedná se o panelový atypický dům. Balkony jsou do lichoběžníku cca výška 2,6m, jedna strana 80 cm, druhá strana 1,5 m a délka 3,8 m. Sdělte prosím přibližnou cenu a termín provedení. Děkuji.
Poptávám dodávku plastové nádrže
Hledám dodavatele plastové nádrže objemu 3,5-4m3 pro zadržování deštové vody a její následné využití u RD jako užitkové. Nádrž by měla být umístěna pod povrchem.
Poptáváme žaluzie pro RD, vč. montáže
Dobrý den, pro realizaci VIP zakázky rodinného domu v Telnicích (BRNO) poptáváme dodávku a montáž žaluzií. Cenovou nabídku očekáváme v elektronické podobě neprodleně. Pozn: do předmětu zprávy Zal_CN_RD_Telnice_Poptavkanet_Název vaší firmy Cenové nabídky očekáváme do 21.10.2009. Upřesňování bude probíhat v následujícím týdnu.
Poptávám nádrž o objemu 2m3
Poptávám plastovou samonosnou nebo plechovou nádrž o objemu cca 2 m3 s horním plnícím otvorem min DN 150 a vypouštěcím otvorem s armaturou v nejnižším místě cca DN 80, vhodnou pro převoz vápenného mléka pomocí vysokozdvižného vozíku.
SRBSKO; Vstřikovací formy na plastové obaly
Máme zájem o spolupráci s podniky v oboru plastových obalů, abychom jim nabídli vstřikovací formy na různé kbelíky.
Poptávám jímku, vč. dopravy
Poptávám jímku 12 kubíků, kruhová,otvor 250 mm, víko přejezdové, 3 prstence 100 mm, poklop s ramem ... prosím o cenové nabídky + doprava do Příbrami.
Poptáváme návrh na plotová vrata firmy
Poptávám zhotovení návrhu plotových vrat do firmy. Středočeský, Královéhradecký kraj.
Poptávám fasádní polystyren
Poptávám fasádní polystyren. Okres Frýdek-Místek.
Poptávám výrobu plastového zábradlí
Poptávám výrobu plastového zábradlí v hnědé barvě
Poptávám výrobu bezpečnostního zábradlí
Poptávám výrobu bezpečnostního červeno bílého plastového zábradlí určeného do výrobní haly k vymezení pohybu na hale.
Hledám výrobce akrylátových vložek do van
Hledám výrobce akrylátových vložek do vany.
ČÍNA; Sloučeniny
Naše firma vyrábí sloučeniny. Jsme držiteli certifikátů ISO9001, ISO14001, ISO/TS16949, UL, RoHS a SGS. Mezi naše výrobky patří PC, PC/ABS, PC/PBT, PC/PET, PA6, PA66, PPA, PBT, PET, PPS, PPO, LCP, PEEK, PES, PEI, ABS, PP, POM, PMMA a všechny druhy materiálů plněných sklem a s minerálním plnidlem. Hledáme distributory.
Poptávám plastový okap
Zhotovení a dodávka plastového okapu včetně svodu na jedné straně střechy, odvodněná plocha 50m2, délka okapu 10m přímý, délka svodu cca. 8m.
ČÍNA; Plastové komponenty
Poptávám plastové komponenty pro elektrické díly.
ČÍNA; Vstřikovací formy, plastové výrobky
Jsme výrobci vstřikovacích forem a plastových výrobků, poskytujeme široký rozsah služeb v průmyslu plastů, od designu, přes injekční vstřikování plastů po konečnou montáž a balení. Hledáme obchodní spolupráci.
TURECKO; Plastové suroviny
Chtěl bych importovat plastové suroviny PA 6,6.6/HDPE,LDPE,GPPS/HIPS,PC,PP,ABS..
Poptávám IBC kontejner
Poptávám IBC kontejner 1000 l 2x Nabídněte za slušnou cenu.Děkuji
ČÍNA; Vyfukované části plastových výrobků
Firma Nicety se specializuje na velkovýrobu vyfukovaných částí plastových výrobků. Nyní hledáme zahraniční partnery pro rozšíření trhu. Nabízíme špičkovou kvalitu a spolehlivý servis. Více informací na http://www.nicety-mould.com.
MONGOLSKO; Stropní panely pro čisté provozy
Poptáváme kontakty na výrobce stropních panelů pro čisté provozy a sanitární místnosti.
ČÍNA; Vstřikovací formy na plasty
Čínská firma Honor mould se specializuje na vstřikovací formy na plasty, kokilové odlitky a komponenty pro různá průmyslová odvětví: automobily, lékařské výrobky, IT výrobky, domácí použití, OA vybavení apod. Firma vlastní certifikát ISO 9001:2000. Více na http://www.honor-mould.com/. Firma hledá obchodní spolupráci.
ČÍNA; Formy pro vstřikování plastů
Specializujeme se na formy pro vstřikování plastů v Shenzhenu nedaleko Hongkongu. Poskytujeme služby kompletní výroby forem a montáže součástí pro naše zákazníky z Evropy a Ameriky. Máme zájem o obchodní spolupráci s dalšími partnery. www.fareast-mold.com
Poptáváme molitanové odřezky
Poptáváme molitanové odřezky.