Sháním plastové palubky a komponenty
Poptávám plastové palubky a komponenty potřebné k jejich připevnění na zeď.
Poptáváme výrobce pěnového polystyrenu
Poptáváme výrobce pěnového polystyrenu. Moravskoslezský kraj.
Poptáváme dodávky plastových profilů
Dodávka plastových krytů/profilů – podélné uzavření „C“ profilu Žádáme o nabídky plastový profilů pro podélné uzavření „C“ profilu v délkách 2, 3 m. Detaily v nákresu (návrh). Možnost opakovaného odběru. Prosím nabídky emailem. Děkuji
ČÍNA; Vstřikovací formy, plastové výrobky
Čínská firma Green Vitality Industry Co., Limited je jedním z předních výrobců a exportérů vstřikovacích forem, plastových výrobků, vyfukováním do formy, dvoubarevných forem, plynových forem a odlitků litých pod tlakem. Nabízíme excelentní služby, nejlepší ceny. Více informací na www.gvi-mold.com Hledáme obchodní spolupráci.
HONG KONG; PET odpadové materiály
Naše firma by chtěla nakupovat: PET PP a ABS odpadové / recyklační materiály v měsíčních zásilkách Nabídněte prosím nejlepší cenu na bázi FOB a CNF HK se specifikacemi, fotografiemi, balením, dodací lhůtou atd. Rádi bychom navázali dlouhodobé obchodní partnerství.
Poptávám drenážní hadici
Prosím o sdělení ceny (včetně DPH) žluté drenážní hadice 80 a 100.
RAKOUSKO; Obaly
Hledáme dodavatele, který může dodat za výhodnou cenu azbestové big-bag (velkoobjemové) pytle na odstranění azbestu.
Poptávám tvarovky, kolena
Poptávám kolena a tvarovky litinových tlakových trubek Dn 100. Děkuji. Moravec
Poptávám kalkulaci na vodoměrnou šachtu
Dobrý den, prosím nacenit vodoměrnou šachtu typ VS 02 KS. Děkuji
NĚMECKO; Bazén z umělé hmoty
Hledám českou firmu, která prodá levně bazén z umělé hmoty vyztužené skelným vláknem a případně zabuduje. Prosím o adresy popř. internetové stránky.
ČÍNA; Vstřikovací formy
Jsme předním výrobcem vstřikovacích forem v Číně. Naše podnikání zahrnuje výzkum a vývoj, prototypy, formy pro vstřikování plastů, pryžové formy, silikonové formy, formy pro vstřikové lití, rozprašování oleje, sítotisk, montáž konečných výrobků. Všechny nástroje a produkty, které vyrábíme, jsou 100% vyváženy do zbytku světa. Můžeme vždy slíbit ...
ČÍNA; Plasty
Náš závod se specializuje na výrobu různých typů plastů, vyfukování do formy, vstřikovacích forem pro automobilový průmysl, plastových motocyklových dílů, malých forem do domácnosti, vakuových čističů atd. Hledám obchodní spolupráci.
Poptáváme plastové dveře ke sprchám
Výrobce dveří z plastu (polykarbonátové desky,plexi...) bez rámu na dva sprchové kouty dvoukřídlé včetně kování pro uchycení do stěny obložené obkladačkami.Přesný rozměr otvoru,dodám při dohodě.Orientačně se jedná o otvory šíře cca1000mm a výšky (není dogma)cca1800mm.Přesné zaměření provedu dle požadavků výrobce.
Poptáváme polypropylenové granule
Polypropylenové granule, český výrobce. Pravidelná a dlouhodobá spolupráce s renomovaným evropským partnerem.
Poptávám nádoby z plexiskla
Potřebuji 2 ks průhledných válců z plexiskla, cca v 100 cm, o průměru 15cm.
Poptávám nádrž, objem 1000 litrů
Koupím nádrž na 1000 litrů na paletě, pište na mail, okres Beroun.
Poptáváme kalkulaci zastřešení bazénu
Poptávám cenové nabídky na zastřešení bazénu 7 x 3,5 m. Příbram a okolní okresy (může být i Praha, Středočeský kraj, Jihočeský kraj a Plzeňský kraj).
Poptáváme výrobu plastového zábradlí
Poptávám výrobu plastového zábradlí na balkón. Opava
Poptávám nádrž na naftu
Koupím nadzemní nadrž na naftu Bencalor, 1O-16tisíc litru nejlépe v provozním stavu.
Poptávám výrobu balkonových stříšek
Poptávám výrobu 18 ks balkonových stříšek s rozměrem 1,4 x 2,8m. Stříšky je potřeba dodat s přípravkem pro vložení do zateplení, po jehož provedení by se realizovala montáž balkonů a poté stříšek. Materiál, typ a povrchové zpracování optimalizovat k ekonomicky nejvýhodnější variantě a záruce min 36 měsíců.
LUCEMBURSKO; Bedna
Poptáváme jednoduchou bednu následující specifikace: 170cm x 35cm x 25 cm (d x v x š), zhotoveno z PE nebo PP, 6mm tloušťka, otevírání na dlouhé straně, stohovatelná.
MAKEDÓNIE; Toaletní papír, role, ubrousky
Hledám firmu pro společné podnikání v oblasti papírenské výroby (toaletní papír, kuchyňské role, ubrousky), kovodělné práce nebo zpracování umělé hmoty. Pro kovodělné práce mám velmi dobrou infrastrukturu a můžeme poskytovat množství nestandardních výrobků, také velkých rozměrů.
Poptávám úpravu skleníku
Potřebuji vyměnit skla skleníku rozměr 150 x 45 cm za polykarbonát stejné míry v síle 4 - 6 mm. Sdělte mi zda to na požadovaný rozměr uděláte a cenu.
Poptávám výrobu sprchové zástěny
Poptávám výrobu sprchové zástěny dlouhé 120 cm, skládací z matného skla, nebo plastu k vaničce dlouhé 120 cm.
Poptáváme dodávku drenážních trubek
Poptávám na naši zakázku v Praze, drenážní trubky, dn 200mm, množství 11.000 metrů.