Poptávám nerezový nábytek , cca 10 mil. Kč
Hledám výrobce nerezového nábytku pro průmyslové použití (stavební komponenty, gastro). Plánovaný odběr pro rok 2007 cca 10 mil. Kč.
Poptáváme stavebnicové regály do skladu
Poptávám prodejce stavebnicových regálových systémů do skladu (mohou být i použité) výška cca 2 metry, stěnové, hloubka polic 60 nebo 40cm. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám sklápěcí stoly a štosovací židle
Hledám sklápěcí stoly, (asi 8 kusů) které se mohou v případě potřeby v sále použít, jinak jsou schované a štosovací židle.
Poptávám výkresové skříně A1,A0
Poptávám plánové skříně A1 a A0.
Poptávám výrobu atypické pracovní desky
Poptávám výrobu atypické pracovní desky na bar do restaurace s kovovým nerez povrchem. Výrobní rozměry dodám.
Výrobce kvalitního nábytku hledá partnery
200612143; Slovinská firma specializující se na výrobu vysoce kvalitního nábytku pro hotely, restaurace, kanceláře, sériovou výrobu koupelen, kuchyní apod., a výrobu obytných automobilů hledá v ČR partnery pro technicko-výrobní spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme dodavatele paletových regálů
Hledáme dodavatele paletových regálů o nosnosti 700kg na paletu, výška 4m, délka 30m.
Poptáváme vybavení penzionu nábytkem
Poptáváme vybavení penzionu, který rekonstruujeme (postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, šatny k bazénu, interiérové dveře a zárubně). Kapacita cca 55 lůžek a 20 přistýlek (formou gauče rozkládacího). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.5.07 - 1.7.07. Lokalita Lednice na ...
Poptávám vybavení obchodu s oděvy
Poptávám vybavení obchodu s oděvy, chromované stojany, regály, koše, ramínka atd. Nejlépe Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj.
Sháníme police z lepenky a plastu pro lékárny
200611749; Německá firma pracující v oboru farmaceutických výrobků hledá výrobní dohodu. Požadovanými výrobky jsou police na vystavení zboží a prodejní stanoviště pro lékárny. Výrobky by měly být z plastu a lepenky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Dodavatel nábytku hledá výrobní spolupráci
200611422; Britská firma "Tag Business Furniture", specializující se na dodávky a sourcing nábytku, hledá obchodní a výrobní spolupráci. Zajišťujeme kompletní sourcing výrobků a dodavatelský servis. V současné době se specializujeme na zařizování komerčně využívaných interiérů, jako jsou kanceláře, hotely, bary, restaurace a kasina. Hledáme ...