GHANA; Nábytek
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme nábytek.
TURECKO; Mechanismy pro nábytek
Jako výrobce mechanismů pro nábytek hledáme výrobce nábytku v ČR. www.marmaramalzeme.com
ŠVÝCARSKO; Nábytek z masivního dřeva
Hledám pro 6 bytů Apparthotelu nábytek z masivního dřeva. Dodání do Švýcarska.
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku
Předmětem výběrového řízení je nalezení vhodného dodavatele typového a atypického nábytku dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
GHANA; Nápoje, stavebniny, léčiva
RESTORATION WAY INVESTMENT CO LTD. hledá obchodní spolupráci s dodavateli minerálních vod, džusů, éterických olejů, renovovaných lékařských zařízení, ručníků, nábytku, pneumatik, stavebních materiálů, léčiv, triček, elektroniky, kamer, faxů, kosmetiky, průmyslových strojů, sanitárního zboží, rýže, cementu, nápojů.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
Dodanie a montáž nábytku pre DSS Zavar
Nákup, doprava a montáž nábytku pre DSS Zavar v rámci projektu Rekonštrukcia a modernizácia DSS Zavar. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 161 915,6970 EUR
Poptáváme kovové dílenské skříně
skříně kovové dílenské i starší pro uložení nářadí, drobných dílů, spisů apod.
BENIN; Sedadla do sálů
Hledáme dodavatele a výrobce sedadel na stadion, sedadel do sálů, odpadkových košů.
Beskydské radovánky - revitalizace ubytovacích kapacit rekreačního areálu HORIZONT
Hlavním obsahem zakázky jsou stavební práce (rekonstrukce budovy restaurace a výstavby vyhlídkové terasy, rekonstrukce budovy hotelu, revitalizace dětského hřiště, výstavba nového multifunkčního hřiště, rekonstrukce příjezdových chodníků, vybudování parkovacích ploch, sadové úpravy, vybudování lyžařského vleku pro děti a vybudování univerzální ...
Dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové, Velké náměstí č. p. 34. Součástí předmětu zakázky je především dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených i vestavěných prvků a dodávka a umístění orientačního systému budovy.
Poptáváme hotelový nábytek
Hledáme dodavatele hotelového nábytku nebo nábytku pro studentské ubytovny . Vybavujeme celkem 24 pokojů , 32 lůžek , včetně nočních stolků, psacích stolů, skříně, možné zrcadlo, Děkuji za nabídku .
EGYPT; Hotelový nábytek
Jsme jedním z předních hotelových dodavatelů v Egyptě již od roku 1991. Vyhlašujeme tendr na nový projekt zde v Egyptě, pětihvězdičkový hotel Intercontinental (konferenční sály), především pracujeme na tendru nábytku, většina položek bude podle specifikací, ale klient potřebuje hlavně alternativu pro židle, lavice a také všechny odkládací ...
ITÁLIE; Dubový nábytek
Poptáváme hospodský nábytek: - 12 stolů výška 73 cm / vrchní deska 60 x 60 cm / přírodní dub povrchově upravený - 3 stoly výška 110 cm / vrchní deska 70 cm v průměru / přírodní dub povrchově upravený - 30 židlí / přírodní dub povrchově upravený - 10 barových stoliček / přírodní dub povrchově upravený.
Poptávám pivní sety
Koupím pivní sety (stůl + 2 lavice) i použité i zvlášť.
KD Mlejn - vybavení interiéru nábytkem a ostatním zařízením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku a ostatních zařízení viz. specifikace v zadávací dokumentaci.
SLOVINSKO; Nábytek pro hotely a restaurace
Hledáme výrobce zakázkového nábytku pro hotely a restaurace. Hledáme spolehlivé firmy s mezinárodními referencemi.
Konstrukce, výroba, dodávka a kompletace mobiliáře pro veřejné prostory hlavní budovy NTM
Předmětem plnění je celková výroba a kompletace mobiliáře veřejných prostor hlavní budovy NTM. Jedná se o typický a atypický interiérový mobiliář sestavený z jednotlivých komponentů a výrobků.
Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptáváme nábytek pro penzion
Poptáváme vybavení pokojů pro cyklopension z borovicového masivu - postel včetně roštu, matrace, skříň max. šíře 100, půl šatní, půl policová, noční stolek a jednoduchá věšáková stěna. Prosím cenové nabídky.
KAMERUN; Tvrdé africké dřevo
Hledám odběratele tvrdého afrického dřeva.
Poptáváme nerezový stůl pod pípu
Poptáváme nerezový stůl pod pípu.
Poptáváme výrobu nerezové kuchyňské linky
Hledám firmu pro výrobu menší nerezové kuchyňské linky pro penzion. Termín dodání : do konce března 2010 Zaměření na místě: Horní Stropnice - jižní Čechy
Poptáváme dodavatele dřevěných výrobků
HLEDÁME DODAVATELE PIVNÍCH SETŮ,NATĚRAČSKÝCH KOZ A POLICÍ NA LÁHVE. FOTOGRAFIE MŮŽU DODAT E-MAILEM
Poptáváme vybavení hotelových pokojů
Požadujeme dodávku celočalouněných křesílek do hotelových pokojů ke konf. stolkům a židle k psacímu stolu, nejlépe hodící se ke křeslům svým tvarem i čalouněním. Může být kombinace látky se dřevem. Počet křesel - 70ks, židlí - 40ks.