Dodávka interiérů pro sestry
Předmětem VZ je výroba a dodávka interiérového vybavení pro pokoje č. 1 až 4, 17, 18 Interního oddělení Fakultní nemocnice Bulovka včetně dodávky dalších zařizovacích předmětů židle, nástěnky, nástěnné hodiny, záclony atp.
UK FSV - DNS dodávky standardní techniky ICT 2022 - 2024
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na dodávky předmětů standardní techniky informačních a komunikačních technologií, a to zejména osobní počítače, tablety, notebooky, tiskárny, externí disky, monitory, servery, switche, kancelářské stroje a zařízení (např. štítkovací stroje), skenery, příslušenství a další příbuzné ...
Rámcová dohoda na dodávky kovového nábytku 2022-2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky kovového nábytku v letech 2022 a 2023 pro jednotlivé zadavatele v resortu Ministerstva vnitra ČR dle jejich aktuálních potřeb a požadavků. Blíže viz zadávací dokumentace.
Osobní počítače a příslušenství 2022 část A
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka osobních počítačů a příslušenství v souladu se specifikací uvedenou v příloze č. 1 Rámcové dohody, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
FSv - Dodávka výpočetní techniky na rok 2022
Dodávky výpočetní techniky, tiskáren a spotřebnho materiálu.
FSV UK - Dodávky výukového a kancelářského nábytku
Pořízení nového interiérového vybavení do budov po jejich rekonstrukci a do nové budovy, přístavby. Interiéry všech objektů budou kompletně vybaveny novým, moderním a kvalitním nábytkem pro výuku, kancelářským nábytkem a dalším požadovaným nábytkem do společných prostor, svítidly, truhlářskými vestavěnými prvky, doplňkovými zařizovacími ...
Projektor pro pracoviště Barevných korekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projektoru pro zajištění požadované kvality projekce na pracovišti barevných korekcí v rozsahu a souladu se Zadávací dokumentací. Součástí zakázky je i přeinstalace stávajícího projektoru z pracoviště barevných korekci na pracoviště v míchací hale. Více informací v Zadávací dokumentaci.
Dodávka kancelářského nábytku pro FŽP III
Předmětem plnění je dodávka a instalace interiérového vybavení do nové vysokoškolské budovy FŽP III. a zahrnuje i vybavení dvou kanceláří ve 3. NP stávající budovy FŽP I.
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
RUK - ÚVT - Zajištění dodávky kancelářských PC, notebooků, monitorů a dalšího příslušenství
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění dodávky kancelářských PC, notebooků, monitorů a dalšího příslušenství pro Univerzitu Karlovu. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace (Technická specifikace předmětu plnění) a předpokládaný rozsah zakázky pak v Příloze č. 2 zadávací dokumentace (Položkový ...
Nájem reprodukčních strojů digitálního tisku 2022-2025
Předmětem veřejné zakázky je nájem 1 ks čtyřbarevného reprodukčního stroje digitálního tisku včetně 1 ks skládačky se vzduchovým podáváním, 1ks černobílého reprodukčního stroje digitálního tisku, 1 ks multifunkčního tiskového stroje, včetně poskytování služeb (servisu, oprav a úprav zařízení (software i hardware)) a dodávek souvisejících s ...
Notebooky, desktopy a příslušenství 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávku notebooků, desktopů, monitorů, příslušenství a souvisejících služeb pro zadavatele. Rámcová dohoda bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Dodávka interiérového vybavení ZŠ Dolní Chabry
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek dodavatele provést na svůj náklad a nebezpečí pro zadavatele výrobu, dodávku a montáž nového, nepoužitého nábytku na míru v objektu ZŠ Dolní Chabry v rámci 11 samostatných místností_tříd pro 1. stupeň. Podrobnější specifikace a požadavky na nový nábytek je součástí příloh č. 1 a 3 návrhu smlouvy.
Výroba, dodávka, montáž a instalace nábytku na míru pro administrativní budovu Zadavatele
výroba kancelářského nábytku na míru, zajištění jeho dodávky, montáže a instalace do prostor administrativní budovy v souladu s Přílohou č. 1 této ZD, včetně likvidace odpadů a obalového materiálu souvisejícího se splněním jednotlivých dodávek a včetně předání požadovaných dokladů k dodávce, dle potřeb zadavatele po dobu trvání rámcové dohody. ...
Pořízení výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 178 ks notebooků 02 včetně OS, klávesnice, myši a dokovací stanice, 10 ks notebooků 03 včetně OS, klávesnice, myši a dokovací stanice, 260 ks monitorů M01 a dále 50 ks počítačového příslušenství (dokovacích stanic HP USB C G5) pro pracovní účely. Konkrétní specifikace předmětu a podmínek plnění je ...
Dodávka kancelářské techniky, její instalace a servis pro MHMP
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dobu 4 let na dodávky kancelářské techniky dle závazných požadavků zadavatele.
Úprava přízemní budovy a kompletní obnova tech. vybavení HB MMP - interiér
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka nábytku a interiérového vybavení, včetně jeho montáže, do hlavní budovy zadavatele na adrese Na Poříčí 52/1554, Praha 8, k. ú. Praha, Nové Město dle specifikace zadavatele montáže interiérového vybavení. Předmět veřejné zakázky je dále podrobněji specifikován zejména v kapitole č. 2 zadávací ...
Pronájem videokonferenčních jednotek a příslušenství
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je pronájem videokonferenčních jednotek s příslušenstvím pro provoz v rámci služby Webex, včetně instalace a zprovoznění a služby podpory provozu komunikačního prostředí a adopce služby Webex.
Dostavba, vestavba a přestavba objektu Mikulandská
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení pro inovační technologické a výzkumné vzdělávací centrum Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze podle seznamu dodávaného nábytku, zařízení a prací podle dokumentace, která obsahuje technické specifikace a podrobný soupis prací a dodávek (soupis jednotkových cen).
Spotřební materiál pro chodbová tisková zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky spotřebního materiálu pro tisková zařízení.
Dodávka a instalace LED obrazovky
Předmětem veřejné zakázky je dodat a nainstalovat LED obrazovku během rekonstrukčních prací Atria.
Dodávka přenosných počítačů s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je výběr dodavatele (dále jen „Dodavatel“), který dle požadavků Zadavatele zajistí dodávku 115 Ks přenosných počítačů s příslušenstvím sestávajícím zejména z monitorů, brašny, kabelů, klávesnic, myší a dokovacích stanic pro jeho zaměstnance.
Dodávky hardware, IT komponent a kancelářské techniky pro potřeby Městské policie
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky hardware, IT komponent a kancelářské techniky pro zajištění chodu Městské policie hl. m. Prahy na dobu 8 let, a to včetně dopravy na místo plnění v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Zajištění kompletních tiskových služeb
Předmětem je kompletní zabezpečení tiskových, kopírovacích, skenovacích služeb prostřednictvím nájmu nových zařízení dle technické specifikace včetně centrálního tiskového řešení pro všechna zařízení s autentifikací uživatelů zadavatele. Zadavatel požaduje komplexní řešení svých tiskových potřeb a předpokládá, že realizací této veřejné zakázky ...
Mobiliář - nábytek pro objekt Nové radnice Prahy 12
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře - nábytek, křesla, židle do nové radnice MĆ Praha 12 dle požadavků zadavatele a specifikace, jak jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.