Obměna personální výpočetní techniky ČSÚ - 4. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a servis, notebooků, dokovacích stanic, klávesnic, polohovacích zařízení včetně technického příslušenství a programového vybavení. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací ...
Dynamický nákupní systém - Výroba nábytku na míru
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a/nebo výroba nábytku a jeho montáž pro NNH a splnění dalších s tím souvisejících závazků.
Obměna personální výpočetní techniky ČSÚ - 3. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a servis, notebooků, dokovacích stanic, klávesnic, polohovacích zařízení, včetně technického příslušenství a programového vybavení. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací ...
MS Praha - tonery do tiskáren 2022-2024
Dodávky tonerů do tiskáren nebo multifunkčních zařízení, doprava do místa plnění a odvoz prázdných tonerů včetně jejich ekologické likvidace. Zadavatel požaduje pouze originální zboží, které musí splňovat normy platné pro provoz konkrétních typů tiskáren nebo multifunkčních zařízení v České republice.
Výstavba sídla Nejvyššího kontrolního úřadu - zakázka na vestavěný/zabudovaný a atypický interiér
Předmětem veřejné zakázky je vybavení objektu nového sídla zadavatele vestavěným anebo atypickým interiérem podle autorského návrhu projekční kanceláře Masák & Partner, s.r.o., IČ: 27086631, Rooseveltova 39/575, 160 00 Praha 6 - Bubeneč. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře: typového nábytku a kancelářského nábytku do nově rekonstruovaných budov zadavatele dle požadavků zadavatele a specifikace, jak jsou uvedeny v zadávací dokumentaci v příloze č. 1.
Dodávka ICT vybavení
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení vč. souvisejících činností uvedených v příloze č. 2 - kupní smlouvě. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedeno v přílohách zadávací dokumentace
PedF - Dynamický nákupní systém pro nákup standardní ICT techniky v období roku 2022 a 2023
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen „DNS“) na dodávky předmětů standardní techniky informačních a komunikačních technologií (dále jen „ICT“), a to zejména osobních počítačů, tabletů, notebooků, tiskáren (malých), externích disků, monitorů, příslušenství a další příbuzných ICT předmětů. Součástí dodávek ...
Datové centrum - Geocluster
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění housingu datového centra mimo prostory ČSÚ včetně potřebné konektivity. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek, v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky, je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace
Technická podpora produktů společnosti HP
Předmětem rámcové dohody je technická podpora produktů společnosti Hewlett-Packard Enterprise a společnosti Micro Focus v oblasti hardware a software. Jejichž výčet, popis a obsah jsou uvedeny v příloze č. 1 návrhu rámcové dohody, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
FSV UK - RTL vybavení
Dodání vybavení studentské radiotelevizní laboratoře, která bude poskytnout studentům reálné technické zázemí v objektu U Kříže 661/8, Praha 5 pod označením -Rozhlasová a televizní laboratoř, součástí je i dodávka atypu nábytku .
Dodání LCD panelů
Dodání LCD panelů na obměnu TV stěny pro IOS Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy včetně instalace, zprovoznění a kalibrace TV stěny, při zachování jednotného provedení a specifikace. Celkový počet 24 kusů LCD panelů Podrobnosti viz Výzva k podání nabídky č.j.: KRPA-48706-4/ČJ-2022-0000VZ-H - a zadávací podmínky včetně příloh.
Poptáváme opravu tiskárny
Dobrý den, mám multifunknční laserovou tiskárnu Samsung SCX-3405W. Porouchal se podavač papíru, bere max 5 listů papírů a vždy je potřeba papír posunout hlouběji do podavače. Jste schopni tuto vadu opravit? Děkuji a s pozdravem, MUDr. Matěj Slovák
Dodávka výpočetní techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky: - 118 ks notebooků, - 42 ks dokovacích stanic, - 42 ks LCD monitorů. Předpokládaná doba dodání předmětu plnění je nejpozději do 90 kalendářních dnů od účinnosti smlouvy.
Dodávka vybavení interiéru
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je dodávka vybavení interiéru vč. souvisejících činností uvedených v příloze č. 2 - kupní smlouvě.
Dodávka mobilního systému liniového řízení a provozních dopravních informací (MSDI)
Předmětem Veřejné zakázky je pořízení dvou (2) kompletních setů telematického systému, které představují dodávku kompletního SW, HW vybavení a dopravně telematických prvků.
Technické vybavení pro realizaci klíčových aktivit projektu iKAP2 - KPRS
Předmětem zadávacího řízení je uzavření 12ti rámcových dohod ve smyslu ust. § 131 a násl. ZZVZ v dílčích částech A až K, potřebných ke zřízení učeben center interaktivní výuky a Center celoživotního vzdělávání a vybavení učebny Polytechnického hnízda v rámci realizace projektu iKAP2_KPRS. Vzor rámcové dohody tvoří přílohu č. 1 této zadávací ...
Rámcová smlouva na dodání originálních tonerů a náplní do tiskáren
Výběrové řízení na rámcovou smlouvu pro dodávání originálních tonerů a náplní do tiskáren KSÚS Středočeského kraje
Outsourcing tiskových řešení pro městskou část Praha 14
Předmětem plnění této veřejné zakázky je nájem tiskových a reprografických zařízení a nájem systému pro řízení a správu tisků a poskytování dalších dodávek a služeb souvisejících s tímto nájmem, to vše za podmínek a rozsahu stanovených zadávací dokumentaci.
FN Motol - Rámcová dohoda na dodávky a výrobu nábytku včetně zaměření, dopravy, montáže a instalace
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nábytku pro FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Rámcové dohody - Položkový ceník.
IT technika, počítače, notebooky a jejich příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka IT techniky, tj. počítačů, notebooků a jejich příslušenství, jejíž technické parametry jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Revitalizace hlavní budovy UMPRUM, nám. J. Palacha Nábytek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení pro hlavní budovu Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, nám. J. Palacha, podle seznamu dodávaného nábytku, zařízení a prací podle dokumentace, která obsahuje technické specifikace a podrobný soupis prací a dodávek.
FSv - Dodávka profesionálního monitoru pro grafickou práci
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionálního monitoru pro grafické práce.
Dynamický nákupní systém na dodávky nábytku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a jiného interního vybavení