ETIOPIE; Stroje a zařízení
Hledáme dodavatele mostového jeřábu, tavné udržovací pece na litinu, dieselgenerátoru, strojů a zařízení pro koželužnu.
BANGLADÉŠ, Generátory
Hledám výrobce dieselgenerátoru a plynového generátoru.
INDIE; Šperkařské stroje a suroviny
Hledáme: 1. Dodavatele nebo výrobce strojů na šperkařské kameny jako MC šatony, šatonové růže HOT-FIX atd. 2. Stroje na výrobu kamenů HOT-FIX, stroj a technologii pro aplikaci lepidla. 3.Dodavatele surovin pro výrobu šperkařských kamenů jako šatony a další druhy atd. 4. Dodavatele nebo výrobce postříbřovací technologie a technologie na ...
TURECKO; Stroje na papírové výrobky, hedvábný papír
Jsme turečtí výrobci toaletního papíru, papírových ubrousků, kuchyňských papírových utěrek atd. Hledáme výrobce strojů zhotovující papírové výrobky a výrobce nebo dodavatele hedvábného papíru.
KEŇA; Zařízení související s větrnou energií
Jsme firma POWER TELEMETRY ENGINEERING LTD v Keni a zabýváme se větrnou energií. Hledáme výrobce/dealery, kteří by nám dodali vybavení, zařízení související s větrnou energií jako třífázový invertor, kontrolky dobíjení baterie, větrné turbíny atd.
Sháním stroje na zpracování papíru
Stroje na zpracování a recyklaci starého papíru a) výroba výchozí suroviny pro další papírenské zpracování b) následné papíérenské zpracování. Stroje mohou být i použité - repasované.
Poptávám hnětací stroj pro chemický průmysl
Míchací hnětací stroj UK 17 - NEREZ (použití v chemickém průmyslu) Děkuji předem za nabídku.
Poptáváme výrobní linku na toaletní papír
Poptáváme výrobní linku toaletního papíru s předpokladem jednosměnného provozu, s obsluhou max. tří osob. Ostatní podrobnosti lze konzultovat osobně, telefonicky či emailem. Václav Vejnár
TOGO; Výčepní příslušenství, destilační zařízení
Firma POWELL ASSOCIATE AND CO LTD se zabývá velkoobchodem, distribucí, importem následujících výrobků: výčepní příslušenství, nerezové destilační zařízení, barové šejkry, kyblíky na led, držáky na sklenice, kbelíky na šampaňské, poháry, barové dřezy, komínovou hlavu, stojan na víno atd. Hledáme výrobce, dodavatele výše uvedených výrobků.
INDIE; Komponenty pro hydroelektrárny
Hledáme velkou firmu zabývající se kováním a obráběním, která vyrábí hlavně komponenty pro hydroelektrárny. Dále hledáme výrobce kluzných těsnících kroužků a dalších těsnění pro hydroelektrárny.
INDIE; Balicí stroj
Hledám výrobce balicího stroje v ČR.
SAE; Obalová technologie
Poptáváme nejnovější obalovou technologii na balení vařených potravin a zeleniny, pro zachování čerstvého zboží. Máme na mysli udržení dlouhé životnosti produktů bez zmrazení.
Poptávám rotační tamponovou tiskárnu
Dobrý den, hledám nějakou i použitou rotační tamponovou tiskárnu. Mám výrobu paliček pro bubeníky a měním kompletně technologie včetně tisku, který jsem doposud řešil ručním rolovaním přes poskládaná razítka což není precizní a navíc pomalé. Na paličkách bych chtěl zachovat i kanadskou vlajku, která je jakousi viditelnou signaturou a to po celém ...
INDIE; Gumové válečky pro tisk
Jsme výrobci gumových válečků a dodáváme předním výrobcům strojů v Indii. Máme zájem dodávat gumové válečky výrobcům tiskacích strojů. Prosíme o seznam výrobců tiskacích strojů.
INDIE; Čisticí systém pro elektrárny
Hledáme výrobce čisticího systému kondenzátu pro tepelné elektrárny a úpravu mastné vody v rafinérii.
INDIE; Přístrojové a řídicí vybavení
Hledáme výrobce přístrojového a řídícího vybavení nebo jiných technologických / špičkových produktů. Chceme se stát výhradním zástupcem pro náš region.
ČÍNA; Příslušenství ke strojům
Jsme výrobci strojních kovových dílů a příslušenství ke strojům, vyrábíme nářadí, armatury, části ventilů, vybavení pro instalaci, rozdvojky, hřídele, ozubená kola apod., které mohou být použity v průmyslu. Výrobky jsou kvalitní, za nízké ceny. Více informací na www.china-yuanlai.com. Hledáme obchodní spolupráci.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Kmenárny, čerpadla
Hledáme firmy, které dodávají kmenárny, transmixy, čerpadla atd. Další výrobky, jako jsou ventily, armatury, vybavení nástroji, Aramoc schválené společností z oboru ropných předmětů apod.
NĚMECKO; Stroje na nárazníky
Hledáme českou nebo slovenskou firmu, která vyrábí děrovací a montážní stroje na nárazníky. Potřebujeme informace co nejdříve, ještě tento týden.
Poptávám rotační laser s detektorem
Poptávám rotační laser s detektorem, cca 150 - 200 m. Může být i starší. Celá ČR. Kontakt pouze telefonický.
Poptáváme pažicí boxy, i použité
Poptáváme firmu na pažící boxy. Nové nebo použité.
INDIE; Stroje na rovnání a dělení drátu
Hledáme dovozce strojů na rovnání a dělení drátu.
INDIE; Stroje na třmenové šrouby
Hledáme dovozce strojů na výrobu třmenových šroubů.
INDIE; Stroje na drátěné hřebíky
Hledáme dovozce strojů na výrobu drátěných hřebíků.
PÁKISTÁN; Díly pro kotle a úpravu vody
Hledám dodavatele dílů pro kotle a úpravny vody pro průmysl.