Poptávám lis na krmné seno
Sháním lis na krmné seno, které se prodává ve zverimexech.
Poptáváme použitý automat na výrobu palet
Máme zájem o koupi použitého automatu pro výrobu palet .Můžete nám poskytnout více informací k naší poptávce?
BANGLADÉŠ; Vybavení pro policii a armádu
Jsme dodavatelé vlády. Potřebujeme dodavatele následujících položek pro policii a armádu: 1. Obrněné transportéry (APC). 2. Teleskopické žebříky. 3. Požární vozidla. 4. Vojenská nákladní vozidla rozptylující horkou vodu / stříkající barevnou vodu. 5. Neprůstřelné vesty, sklo, keramiku. 6. Nesmrtící munici, 37/38mm gumové obušky (kinetické ...
Poptáváme vyvažovací stroj
Poptáváme: 1 vyvažovací stroj na železniční kola - siloměrný, dynamický, horizontální Parametry: hmotnost obrobku: 750 kg, výška obrobku: 100 - 450 mm, vnější průměr: 500 - 1250 mm, vnitřní průměr: 150 - 200 mm (pro upnutí na trnu s upínacím zařízením), rozsah vyvažování: od 20gm do 300 gm, možnost zobrazení výsledku na LED displeji, ...
SAUDSKÁ ARÁBIE; Strojní zařízení
Jsme jednou z největších společností v Saúdské Arábii. Nedávno jsme spustili firmu Wajhat na skleněné a hliníkové fasády. Nyní máme zájem o průmysl vytlačování. Poptáváme cenovou nabídku na níže uvedené stroje: balicí areál / opravářská dílna / přetavovací závod / kontrola kvality / prášková lakovna / eloxovací zařízení / různé.
INDIE; Výroba součástí strojů
Jsme výrobce součástí strojů a zpracovatelských zařízení podle požadavků zákazníků se sídlem v Indore, Indie. Hledáme firmy, které by mohly přesunout výrobu součástí k nám. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci.
Poptávám zařízení na výrobu pelet
Poptávám zařízení na výrobu dřevěných pelet, nejlépe ve Středočeském kraji.
BANGLADÉŠ; Erupční kříže k ústí vrtu
Jsme jednou z předních obchodních společností v Bangladéši a máme neodkladné požadavky na erupční kříže "vánoční stromky" k ústí vrtu pro vrtné společnosti v Bangladéši.
EGYPT; Výrobní linka
Poptávám kompletní výrobní linku na chirurgické nitě.
BANGLADÉŠ; Lékař. kontrolní přístroje
Hledáme výrobce lékařských kontrolních přístrojů.
PÁKISTÁN; Smaltované dráty
Poptáváme výrobce hliníkových a měděných smaltovaných drátů a výrobní zařízení vertikální, horizontální k výrobě smaltovaných měděných, hliníkových drátů různé velikosti průřezu od 8 do 40 swg.
Poptávám lis na dřevěné brikety
Sháním lis na dřevěné brikety i použitý.
Poptáváme realizaci výrobní a montážní linky
Jsme společnost Aura Budy s.r.o. provozující sítˇ menších čerpaček pohonných hmot a také provozujeme obchod s autoskly, autodíly, autobaterie atd atd. Máme velký zájem o realizaci projektu na výrobu vlastně montáž autobaterií a výrobou či mícháním směsí jak letních tak zimních do ostřikovačů aut. Jednalo by se tedy o výrobu vlastně montáž ...
PÁKISTÁN; Instalace radarů
Vyhlášení tendru na obstarání, instalaci a spuštění do provozu 03-základních radarů a 06-sekundárních radarů v šesti lokalitách, na klíč.
ETIOPIE; Vybavení pro hasiče
Poptáváme nafukovací stany s veškerým příslušenstvím pro protipožární oddíl, dále těžký nákladní automobil pro požárnická vozidla.
KEŇA; Stroj na arašídové máslo
Naléhavě poptávám zařízení na zpracování arašídového másla. - mlýnek na arašídové máslo (jemný / krémová pasta) - min. výkon 400kg / hod. - pražič arašídů - min. výkon 400kg / hod. - blanšírovač arašídů - min. výkon 400kg / hod. - výměník stírané horké plochy.
BANGLADÉŠ; Pneumatiky pro tanky
Poptáváme výrobce pneumatik používaných u tanků ruské výroby BTR-80.
Poptávám stroj na perforaci fólií
Poptávám stroj pro perforaci fólií.
Poptáváme UPS jednotky pro datacentrum
UPS pro technologické prostory Poptáváme UPS jednotky pro pokrytí občasných krátkodobých výpadků elektrické energie pro naše datacentrum (servery a další zařízení). Cílový provozní příkon systému UPS cca 1000 kVA (v řešení N+1), počáteční požadovaný příkon 1 UPS jednotky 120 - 250 kVA. Návrh celého systému by měl být dimenzován pro ...
Papírové pohárky
Poptávám stroj na výrobu papírových pohárků.
INDIE; Díly pro stroje
Chtěli bychom navázat spolupráci s firmami, které vyrábějí díly pro stroje s otevřeným koncem.
BANGLADÉŠ; Nářadí, použité stroje
Hledáme výrobce / vývozce ručního nářadí, elektrického nářadí, použitých strojů.
BANGLADÉŠ; Vybavení líhní krevet
Chtěli bychom dovážet vybavení líhní krevet a náhradní díly. Vzhledem k tomu, že jsme již dlouho na tomto trhu, chceme se spojit s tím, kdo je schpen dodávat kvalitní zboží.
BANGLADÉŠ; Zemní stroje
Hledáme výrobce vysoce výkonných zemních strojů.
EGYPT; Značkovací stroje
Hledáme dodavatele zařízení na značkování silnic, stříkací nádrže na asfalt.