BANGLADÉŠ; Technická zařízení
Poptáváme: 1. Návrh, výrobu, dodávku, montáž, testování, uvedení do provozu 1 zařízení na zpracování plynu s kapacitou 33MMSCF a 2 potrubí pro shromažďování plynu a příslušná zařízení na klíč. 2. Návrh, výrobu, dodávku, montáž, testování, uvedení do provozu předplatního měřicího systému dodávek elektřiny na klíč. 3. Dodávku kompresoru vodíku.
BANGLADÉŠ; Vzduchové filtry
Poptáváme: 1. Dodávku vzduchových filtrů vysoké účinnosti a filtračních vložek pro plynové turbíny různých velikostí. 2. Dlouhodobé dodávky vzduchových filtrů.
BANGLADÉŠ; Olejová odstředivka pro elektrárny
Poptávám olejovou odstředivku pro elektrárnu.
ETIOPIE; Farmaceutika, zdravotnické vybavení
Dovážím zdravotnický materiál a nyní hledám výrobce farmaceutických přípravků a zdravotnického vybavení. Prosím o zaslání profilu firmy a seznamu výrobků.
TANZÁNIE; Autodiagnostické zařízení
Poptáváme autodiagnostické zařízení.
KATAR; Zpracování ropy, stavební vybavení
Poptávám informace týkající se příslušenství v ropné oblasti, technického vybavení staveb, konstrukcí, rovněž mám zájem o splupráci v oblasti údržby cisteren, čištění a instalace boilerů apod.
ČÍNA; Topné prvky, žáruvzdorné produkty
Jsme přední výrobce topných prvků pecí a žáruvzdorných produktů v Číně. Naše hlavní produkty: 1.silikon-karbidový topný článek (Sic topný článek), různé typy 2.pálicí pomůcky (pecní nosníky, temperovací nádoby, válečky, desky atd.) 3. Moly-D topné těleso (MoSi2 topný článek), U typ, W typ Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Pro ...
SAE; Stroje na šperky
Chtěli bychom dovážet všechny druhy použitých i nových strojů na šperky, jako jsou stroje na výrobu zlatých a stříbrných řetízků, stroje na odlévání zlata a stříbra, řezací stroje na zlato a stříbro atd. Dále bychom chtěli dovážet všechny druhy šperkařského vybavení a nástrojů.
FINSKO; Zařízení na tavení mědi
Poptávám strojní zařízení na tavení mědi.
SRÍ LANKA; Stroj na zpracování dřeva
Jsme hlavní importéři chemicky impregnovaného tvrdého dřeva. Nyní poptáváme strojní zařízení na zpracování dřeva.
Poptáváme kladiva k mlýnu
Vážení, meleme materiál s vysokým obsahem křemíku,potřebujeme do mlýna kladiva, která budou otěruvzdorná a současně houževnatá. Obsah křemíku ve vápenci se může pohybovat 30-40%. Originální kladivo váží cca 28 kg v mlýně je jich 12.Jedná se o mlýn vyrobený v Německu firmy BHS.
Hledám výrobce lisu na vinnou révu
Sháním výrobce lisů na vinnou révu. Prostějov a okolí, případně Morava. Kontakt pouze telefonicky
ČÍNA; Zvedací plošiny
Hledáme výrobce zvedacích plošin pro automobily.
KAMERUN; Zařízení na výrobu ocelových tyčí
Hledáme informace o cenách zařízení na výrobu ocelových tyčí pro vyztužení betonu (pec, válcovací tratě, řezací zařízení, atd.); Jmenovitý výkon: 20 000 až 30 000 Mt ročně; (Průměry: 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24 mm); Použitá surovina: ocelové ingoty.
INDIE; Strojní komponenty, technologická zařízení
Jsme výrobci strojních komponentů a technologického zařízení. Hledáme firmy, které požadují zhotovení jejich komponentů (plechy) naší firmou.
Poptávám zařízení na výrobu knoflíků
Hledám firmu zabývající se výrobou nebo prodejem zařízení na výrobu kovových knoflíků.
KYPR; Vztlakové zařízení
Poptávám vztlakové zařízení.
INDIE; Instalace strojů
Pokud má někdo zájem instalovat své stroje ve spolupráci s Indií, poskytli bychom pozemky, pracovní síly a další vybavení.
ŠPANĚLSKO; Munice do revolveru
Hledám firmu, která vyrábí munici do revolveru, jedná se o vládní smlouvu na 5 milionů nábojů o 9 mm.
Poptávám řezací stroj
řezací stroj na papír a plátno řezání z rolí do formátů šíře vstupní role do 150cm maximální délka formátu do 110 cm
INDIE; Technologie v oblasti autobusů a skla
Máme zájem o dodávky: 1. zařízení a technologie na přebudování dieslových autobusů a aut na bateriový/elektrický systém 2. technologii a vybavení na výrobu oftalmologických surových skel.
PÁKISTÁN; Technologie obnovitelné energie
Poptáváme kontakt na importéry obnovitelných technologií, výrobků zvláště solárních panelů, solárních vodních čerpadel, baterií, průmyslový odpad na recyklaci atd.
INDIE; Textilní stroje
Hledáme výrobce textilních strojů jako barvicí stroje, potiskovací stroje, dopřádací stroje a tkalcovské stavy.
Poptávám komunální traktor
Poptávám malý komunální traktor (zametač, přední nakladač, shrabování, sekačka), Jihomoravský kraj.
BANGLADÉŠ; Zařízení pro drůběží líheň
Připravujeme založení drůbeží líhně v naší zemi. Proto poptáváme moderní zařízení. Také předem hledáme obchodní školení.