Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Robotická výměna nástrojů II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (robotickou výměnu nástrojů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (teleskopických krytů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Teleskopické kryty II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Gilotiny II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (gilotin) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (lineárního vedení) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů
Výběr dodavatele na vybavení pekárny jako sociálního podniku SPSJ s.r.o.
Dodávka 13ti specializovaných výrobních zařízení pro vybavení pekárny. Podrobnější informace uvedeny v zadávacích podmínkách a technické specifikaci.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Robot
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka robota pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Gilotina
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka gilotiny pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Lineární vedení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka lineárního vedení pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka knižních skenerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy (dále jen smlouva) na dodávku jednoho kusu kompletu knižního skeneru pro formáty předloh (částečně otevřených svazků) do velikosti A1+ včetně pracovní stanice a ovládacího SW a dvou kusů knižních skenerů pro formáty předloh (otevřených knih) do A3 připojitelných k PC, dle technické ...
Řezací automatický stroj pro dělení kyslíkem a plazmou
Předmětem této VZ je moderní automatický řezací stroj, který kombinuje 2 nejpoužívanější metody tepelného dělení – řezání kyslíkem a řezání plazmou, pro řezání středních a větších tlouštěk kovových materiálů. Plánován je Řezací stroj s CNC řízeným oboustranným pohonem portálu o menších rozměrech s moderním řízením, zajištěním hygienického a ...
Dodávka 13 sad HVZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 sad hydraulického vyprošťovacího zařízení, které bude umístněno na nově pořízené cisternové automobilové stříkačky a 3 sady hydraulického vyprošťovacího zařízení, které nahradí technicky a morálně zastaralé vybavení.
Nákup traktorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 ks traktorů (1 ks traktoru kolového s lesnickou nástavbou a příslušenstvím, 1 ks traktoru kolového s příslušenstvím a 1 ks traktoru kolového s příslušenstvím) včetně předvedení a vyzkoušení.
Chemická linka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jedné nové, plně funkční a kompletní chemické linky..Bližší specifikace je uvedena v rámci ZD.
Servohydraulické zatěžovací válce 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks přímočarých hydromotorů s požadavkem dosažení síly v tahu 2MN. Servohydraulické zatěžovací válce musí být dodány buďto v sestavě s diferenciálními snímači tlaku nebo tenzometrickými snímači síly s rozsahem 2MN, pro měření aplikované síly.
Nákup soupravy velkoobjemového tisku
Nákup soupravy velkoobjemového tisku
CNC soustruh
Předmětem veřejné zakázky je dodávka moderního CNC soustruhu s bezkontaktním měřením teploty při obrábění, a to pro výukové účely. Zadavatel požaduje dodání moderního CNC soustruhu s bezkontaktním měřením teploty při obrábění dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace. ...
Konzolové vertikální frézky a soustruhy s příslušenstvím
Účelem zadávacího řízení je uzavření dvou kupních smluv na dodávku obráběcích strojů – konzolových vertikálních frézek a soustruhů s příslušenstvím pro jejich zavedení do výuky a jejich využití v rámci spolupráce s dalšími vzdělávacími institucemi.
Technologické vybavení dílen
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologických komodit pro zabezpečení údržby a opravy techniky AČR a komplexní zhodnocení technického stavu vojenské techniky.
Projekt - Vytvoření infrastruktury pro Centrum e-learningu, dodávka strojů a zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupních smluv na dodávku strojů a zařízení pro vybavení centra e-learningu, a to stohové řezačky, linky pro automatické čištění knih. Přesná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 c, d a 2 c, d této zadávací dokumentace.
Dodávka digitálního stroje s kamerovou kontrolou
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka digitálního stroje s kamerovou kontrolou. Zadavatel požaduje od vybraného dodavatele zaškolení určených zaměstnanců zadavatele k obsluze a údržbě zařízení tak, jak je uvedeno v návrhu kupní smlouvy. Součástí předmětu plnění této veřejné zakázky je dále provádění mimozáručního a pozáručního servisu, který ...
Laboratoř pro zrychlený návrh a opravy elektronických komponent a normalizovaných krytů
Cílem projektu je pořízení nového technologického vybavení pro výrobu a kalibraci rozváděčových zařízení na provozovně zadavatele v Ostravě. Záměrem zadavatele je zvýšení inovační výkonnosti firmy, dosažení vyšší míry spolehlivosti a kvality produkce, eliminace nedostatečné kvality výrobků a polotovarů od subdodavatelů a zajištění vyšší ...
3D tiskárna používající termoplasty
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny používající termoplasty určené pro výuku rychlé výroby přesných a pevných prototypů formou 3D tisku digitálního počítačového CAD modelu (dále jen „Zařízení“). Zařízení musí umožňovat výrobu modelů s možností využití doplňkových a odstranitelných podpor. Zařízení musí mít funkce a musí splňovat ...
5-osá frézka
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 5-osé frézky ve vertikálním provedení s otočným stolem na výklopné kolébce s požadavkem na kontinuální řízení všech 5 os, která bude využita ve výuce základní a navazující etapy vysokoškolského studia na Fakultě strojní, Českém vysokém učení technickém. 5-osá frézka musí mít funkce a musí splňovat ...
Multifunkční obráběcí stroj
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka Multifunkčního obráběcího stroje koncepčně vycházejícího z frézovacího stroje s pěti řízenými pohybovými osami, který je rozšířen o funkcionalitu soustružnickou na otočném stole. Multifunkční obráběcí stroj musí mít funkce a musí splňovat požadavky zadavatele stanovené v Technické specifikaci plnění, ...